öylemi canım hemen düzelteyimm inşallahhh hayırlı haberini alırızz a.s.
tesekkür ederim canım :) inşallah bu listedeki herkes sırayla güzel haberler verir bize :)
aminnnn canımm bizden gelmezse senden gelir inşallah hehehe :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3 sen bugünlerde hiç stres yapmamaya çalış kritik günlerin nede olsa yumurtlama zamanıymış akıntın felan oluyomu
akıntı bugun basladı canım 10.günden itibaren testi yapmaya basladım hergun biraz daha koyulasıyor daha iki cizgide aynı olmadı sanırım yarın yada en gec öbür gün olur yerimseniben e tabi bos durmayıp calısmak lazımişin dogrusu bu ay ilk kez böyle hesaplı kitaplı ilerliyorum bakalım sonuc ne olacak :)
senin bebişte inşallah gelir en kısa zmanda :) ben iki yıllık evliyim canım hiç böyle devlet memuru gibi calısmamıstık :roflol: sırnaşık şeybizde bu ay dersimize çok iyi çalıştık kaydirigubbakcemile3 inşallah olur canım ya buda bir emek neticede inşallah sonuçsuz kalmaz
senin bebişte inşallah gelir en kısa zmanda :) ben iki yıllık evliyim canım hiç böyle devlet memuru gibi calısmamıstık :roflol: sırnaşık şey
o degilde canım normalde offf aman cekil derdik şimdi biz yapısıyoruz adamlara o daha komik geliyor bana:roflol::roflol:
:roflol::roflol: kaydirigubbakcemile3 oda zor oluyo ya görev gibi oluyo günaşırı bu amaç için ayy valla her ay böyle çekilmez tez zamanda kavuşuruz inşallah kaydirigubbakcemile3
o degilde canım normalde offf aman cekil derdik şimdi biz yapısıyoruz adamlara o daha komik geliyor bana:roflol::roflol:
cogu zmanda biz istemesekte görev gibi yapmıyormuyuz belki biraz daha iyi anlarlar bizi :) delikafadulden
hehe doğru canım evlilik zor zanaat kaydirigubbakcemile3cogu zmanda biz istemesekte görev gibi yapmıyormuyuz belki biraz daha iyi anlarlar bizi :) delikafadulden
Aynen öle gorev gibiydi bu ay, su gunlerde olmalı cizelge hazırla, keciboynuzu , bittikten hemen sonra hopp yastık getir bilmem ne tam askeri nizam vardı bizde sırnaşık şey
hehe evet kittycat aynen öle bu sefer biz yapıstık caktırmadan, cok kotuyuzzz
umudunuzu yitirmeyin kızlar bunu sizler için hazırladım umarım hosunuza gider dilerim en kısa zamanda bebişlerinizi kucagınıza alırsınız
annecigim
sakın stres yapma
sakin ol ve sakın ümidini yitirme
ve herşeyden önemlisi benden vazgeçme annecim
biliyorum seni çok üzüyorum
ama üzülme annecim sen üzülünce ben daha cok üzülüyorum
gelecegim birgun nezaman diye sorma çünkü bende bilmiyorum annecim
ama herşeyin bir zamanım varmış ozamanın dolmasını beklemeliymişim annecim
belki hemen gelemiyorum fakat bende enaz senin beni istedigin kadar senin kolarında olmak istiyorum annecim
elini önce kalbine koy orda atan kalp benimde seni istedigimi söyleyecek sana
sonra elini göbişine koy ve duaet annecim kabul olacak inan :)
olmayacagını düşünürsen olmaz annecim onun için pozitif düsünki olumlu seyler olsun
sonra gece uyumadan önce kapat gözlerini ve
pembe bir balon gönder gökyüzüne annecim pozitif düşünce için
o balonun içinede olmasını istedigin dileklerini koy annecim
o listenin en başınada beni koy annecim
o pembe balon pembe yada mavi battaniyler içinde beni sana getirecek annecim
sadece kalpten dile olmasını istedigin seyleri annecim güzel allahım açılan o güzel elleri boş cevirmicek inan
kavuşma günümüz cok yakın annecim buna inan ve bekle beni
aynen oyle kaldı 6 gun !! yarın test yapacak mısın peki? yerimseniben
evet canım şöyle bir düşünürsek neden hep cocuk istemeyenlerin oluyorda bizim gibi isteyenlerin olmuyor çünkü biz cok takıyoruz kafaya bir seyi elde etmenin en kolay yolu sanırım bir seyi istememek :roflol: bende artık istemiyorum aman sakın olmasın olursa nasıl bakarım rahatım bozulur yaw delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?