arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

tesekkür ederim canım :) inşallah bu listedeki herkes sırayla güzel haberler verir bize :)

aminnnn canımm bizden gelmezse senden gelir inşallah hehehe :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3 sen bugünlerde hiç stres yapmamaya çalış kritik günlerin nede olsa yumurtlama zamanıymış akıntın felan oluyomu

BEBİŞLERİNİ BEKLEYEN ANNE ADAYLARI

EKAKAL ----->15 mayıs

ilknurum----->18 mayıs

jasminn_23 -----> 20 mayıs

shekercim -------> 20 mayıs

yaya ------> 20 mayıs

ss2302 -------> 20 mayıs

kittycat --------> 27 mayıs

SELIN_OZCAN------->25 mayıs

hihoyyythihoyyyt

aminnnn canımm bizden gelmezse senden gelir inşallah hehehe :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3 sen bugünlerde hiç stres yapmamaya çalış kritik günlerin nede olsa yumurtlama zamanıymış akıntın felan oluyomu

akıntı bugun basladı canım 10.günden itibaren testi yapmaya basladım hergun biraz daha koyulasıyor daha iki cizgide aynı olmadı sanırım yarın yada en gec öbür gün olur yerimseniben e tabi bos durmayıp calısmak lazım işin dogrusu bu ay ilk kez böyle hesaplı kitaplı ilerliyorum bakalım sonuc ne olacak :)

bizde bu ay dersimize çok iyi çalıştık kaydirigubbakcemile3 inşallah olur canım ya buda bir emek neticede inşallah sonuçsuz kalmaz

bizde bu ay dersimize çok iyi çalıştık kaydirigubbakcemile3 inşallah olur canım ya buda bir emek neticede inşallah sonuçsuz kalmaz
senin bebişte inşallah gelir en kısa zmanda :) ben iki yıllık evliyim canım hiç böyle devlet memuru gibi calısmamıstık :roflol: sırnaşık şey

Son düzenleme:
senin bebişte inşallah gelir en kısa zmanda :) ben iki yıllık evliyim canım hiç böyle devlet memuru gibi calısmamıstık :roflol: sırnaşık şey

:roflol::roflol: kaydirigubbakcemile3 oda zor oluyo ya görev gibi oluyo günaşırı bu amaç için ayy valla her ay böyle çekilmez tez zamanda kavuşuruz inşallah kaydirigubbakcemile3

o degilde canım normalde offf aman cekil derdik şimdi biz yapısıyoruz adamlara o daha komik geliyor bana:roflol::roflol:

cogu zmanda biz istemesekte görev gibi yapmıyormuyuz belki biraz daha iyi anlarlar bizi :) delikafadulden

:roflol::roflol: kaydirigubbakcemile3 oda zor oluyo ya görev gibi oluyo günaşırı bu amaç için ayy valla her ay böyle çekilmez tez zamanda kavuşuruz inşallah kaydirigubbakcemile3

Aynen öle gorev gibiydi bu ay, su gunlerde olmalı cizelge hazırla, keciboynuzu , bittikten hemen sonra hopp yastık getir bilmem ne tam askeri nizam vardı bizde sırnaşık şey

o degilde canım normalde offf aman cekil derdik şimdi biz yapısıyoruz adamlara o daha komik geliyor bana:roflol::roflol:

hehe evet kittycat aynen öle bu sefer biz yapıstık caktırmadan, cok kotuyuzzz

cogu zmanda biz istemesekte görev gibi yapmıyormuyuz belki biraz daha iyi anlarlar bizi :) delikafadulden
hehe doğru canım evlilik zor zanaat kaydirigubbakcemile3

evet sorma canım aynı nizam bizdede vardı kaydirigubbakcemile3 bi gün daha bitiyor kızlar yarın uyandığımızda altı gün kalmış olucak kaydirigubbakcemile3 ben kafayı yemessem iyidir valla

stres yapmayın kızlar hatırlarsanız daha önce sizler icin birsey hazırlamıstım orda ne diyordu yerimseniben

Son düzenleme:
kittycat hatırladım çok güzel bir çalışmaydı canımm biz stresli değil mutlu ve heyecanlı olarak bekliyelim dimi bebişlerimizi

evet canım şöyle bir düşünürsek neden hep cocuk istemeyenlerin oluyorda bizim gibi isteyenlerin olmuyor çünkü biz cok takıyoruz kafaya bir seyi elde etmenin en kolay yolu sanırım bir seyi istememek :roflol: bende artık istemiyorum aman sakın olmasın olursa nasıl bakarım rahatım bozulur yaw delikafadulden

hakkatten yaaa delümüyüz neyüzzz uykumuzdan rahatımızdan bıktık herhalde sonra zırrr zırrr ağlama sesleri dinlee amanınnnn kalsınnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol:

evet canım kalsın istemiyorum yasakkelime zaten kilo alıp duruyorum birde o böyle :CüvCüv: davul gibi şişirecek amannnn istemiyom:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…