evet canım kalsın istemiyorum yasakkelime zaten kilo alıp duruyorum birde o böyle :CüvCüv: davul gibi şişirecek amannnn istemiyom:jeyyar:
kız kittycat yemeğini yaptınmı burda çene çalıyoz ama adamlar aç kalcak galiba :roflol: bebek derkende kocişleri ihmal etmiyelim :1rolleyes:
günaydın canım hosgeldin a.s. ne yapalım bu gelmeyen bebişler kafayı yedirdi bize :roflol:
bende biraz akıntı, kasık ve bel agrısından baska birsey yok canım ben daha ovulasyonda çift cizgiyi bekliyorum delikafadulden ve artık istemiyoruz biz bebiş falan (istemeyenlerin oluyor ya onun için :roflol: ) inşallah bu ay sizin güzel güzelhaberlerinizi alırız
Bol çalışmalı günler başlıyor ve hatta başladı desene kitty,enerji topla kafamçokkarıştı
canım göğüslerde ağrı (dikkat ağrı diyorum herkes adet belirtisi olarak sızıdan bahsediyor çünkü) devamdün akşamdan beri bişe yiyemiyorum bulantı var hafif hafif (ayrıca geçen ay bende bulantının alası vardı kaç gün sürdü hemde sonu hüsran okadar ümitlenmiştim ki) sanki karnım hep şiş bişe canım istemiyo biraz ayakta çalışsam elim ayağım titriyo...bendeki belirtiler bu kadar yada psikolojik delirme belirtileri bilemiyorum yani...delikafaduldenKızlarrrr,Günaydınnnnnnnnnn
Ekakalcım ne durumdasın belirti falan nasıl?Test yaptınmı?
günaydın kızlarr nasılsınızz 20 mayıslar test yapan falan varmı aranızda :roflol: son 6 gün süprizzzzz
canım göğüslerde ağrı (dikkat ağrı diyorum herkes adet belirtisi olarak sızıdan bahsediyor çünkü) devamdün akşamdan beri bişe yiyemiyorum bulantı var hafif hafif (ayrıca geçen ay bende bulantının alası vardı kaç gün sürdü hemde sonu hüsran okadar ümitlenmiştim ki) sanki karnım hep şiş bişe canım istemiyo biraz ayakta çalışsam elim ayağım titriyo...bendeki belirtiler bu kadar yada psikolojik delirme belirtileri bilemiyorum yani...delikafadulden
test yapmadım inatla direniyorum gün geçmeden idrar testi yok dedim kendi kendime ama yarına kadar soluğu hastahanede test yaptırırken alırım diye korkuyorum...
ayyyyyyyy çok heyecanlandım inşallah ya allahım yarın eşimin yanına urfaya gidiyorum ona güzel haberlerle gitmek istiyrum noluuuuuuuuuuuuur allahım....:Saruboceq:ekakal bence sen hamilesin icime oyle doguyo ohh insallah listemizin ilk hamilesi cıkar da ugur getirir bize:Saruboceq:
BEBİŞLERİNİ BEKLEYEN ANNE ADAYLARI
EKAKAL ----->15 mayıs
ilknurum----->18 mayıs
necla_r ----->19 mayıs
beyazgelincikk -----> 22 mayıs
jasminn_23 -----> 20 mayıs
shekercim -------> 20 mayıs
yaya ------> 20 mayıs
ss2302 -------> 20 mayıs
kittycat --------> 27 mayıs
SELIN_OZCAN------->25 mayıs
hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?