arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

begendigine sevindim canım bende avatarıma melegimi koyayım inşallah sans getirir :)

Çok güzeller kızlar çok beğendim çok,
Eğer ben bu ay gebiş olursam belirtisiz hamilelik derim buna...Geçmiyo günler di mi kızlar,hani gelse kırızılar rahatlıcaz

Çok güzeller kızlar çok beğendim çok,
Eğer ben bu ay gebiş olursam belirtisiz hamilelik derim buna...Geçmiyo günler di mi kızlar,hani gelse kırızılar rahatlıcaz

hic gelmesin rica edicem gelecek ocak ayına kadarrrr sırnaşık şey

Kızlar ateşim 36,9 dünden beri,dün sabah 36,1 di.Sizden bu konuda yorumlarınızı rica ediyorum,ben bu konuda bilgisizim.

ilk deneme de de olur cnm benim ilk çocugumda öyle olmuştu kısmet de varsa olur zaten allah gönlüne göre versin:ecrin_bebek:

arkadaşalr benimde hastalanmama 5 gün var gögüslerim agrıyor sanki adet olcakmışım gibi kasıklarımda agrı var yalnız ben duphaston kullanıyorum onun etkisimi acaba

kızlar benımde 8 günüm kaldı amagögüslerimde sızı yok sadece sağ gögüsümde hafif bir acı var okadar.. bugun belden aşğım hiç tutmuyo gibi bacaklarım ağrıyor. birde bu günlerde çok halsizim. canımda çilek çekiyo:)

hadi bakalım şans melekleri geldiiiiiiiiii hihoyyytumarım bu melekler şans getirir hepimize :Saruboceq:

beyazgelincik ekledim senin meleginide canım :)

Kızlar ateşim 36,9 dünden beri,dün sabah 36,1 di.Sizden bu konuda yorumlarınızı rica ediyorum,ben bu konuda bilgisizim.

inşallah atesin hic düşmezde hamilesindir canım :Saruboceq:

arkadaşalr benimde hastalanmama 5 gün var gögüslerim agrıyor sanki adet olcakmışım gibi kasıklarımda agrı var yalnız ben duphaston kullanıyorum onun etkisimi acaba

inşallah seninde güzel haberlerini alırız :Saruboceq:

arkadaşlar ben geldim
beyaz gelincik
irem sizden başka beni merak eden olmamış çok sağolun canlarım öpüyorum zizi

selam kızlar ben geldim yazdıklarınızı okudum nagihancım hoşgeldin seni merak etmez olurmuyuz sadece burda olmadığını bildiğimiz için yazmadık nasılsın ne var ne yok bu ay durumun nedir?benimde bugün karın ağrılarım başladı adet olacakmışım gibi hatta bugün olcam herhalde dedim halbuki daha altı gün var göğüs ağrımda hala devam ediyo birazda akıntı var başka bişi yok bugün bi test daha aldım erken gösterenlerden bakalım yarın sabah yapıcam off inş bu ay tutmuştur artık kimseylede paylaşmıyorum bebek çalışmalarına başladığımızı aksine herkeste biliyomuş gibi hamilelik varmı diye sorup duruyo :1closedeyes:

kittycat çok güzel olmuş liste ama ben listeyi alıntı yapamıyorum sen onu alıntısız bir şekilde koysana buraya yani quote kısımlarını silip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…