kızlarr günaydınnnn kızlar bu sabah test yaptım erken gösteren testlerden ve pozitif çıktı sonucummmmm inanamadım yaaaa çokta kaptırmak istemiyorum kendimi ama inşallah yaa inşallahhhh bi kaç gün sonra kan testi yaptırıcam ama nasıl beklicem bilmiyorumm elim ayağıma dolandı sankii
kızlarr günaydınnnn kızlar bu sabah test yaptım erken gösteren testlerden ve pozitif çıktı sonucummmmm inanamadım yaaaa çokta kaptırmak istemiyorum kendimi ama inşallah yaa inşallahhhh bi kaç gün sonra kan testi yaptırıcam ama nasıl beklicem bilmiyorumm elim ayağıma dolandı sankii
merhaba arkadaşlar ben yeniyim şuan belli bi adet tarihim yok kürtajdan sonra 50.günde olmuştum şimdi eğer eski düzende olursam 19unda olmam lazım 10gündür bitakım belirtiler yaşıyorum ama psikolojikmi yoksa gerçekten varmı bilmiyorum umarım bende güzel bihaber veririm dün dayanamayıp test yaptım negatifti umudumu biraz kaybettim gibi erken olduğunu biliyorum ama yinede üzdü bene inşallah buay hepimizin yüzü güler
Jasminn_23 canım Allah kucağına almayı da nasip etsin, adına çok sevndim.alkisalkisalkis
Benim adetime 3 gün var bugün dayanamayıp test yaptım sonuç 10 aydır olduğu gibi negatif :1no2:
İşyerindeyim şuan ağlayıp çıldırmamak için kendmi zor tutuyom :çok üzgünüm:
Yine umut yine hüsran....
Arkadaslar gecen ayki adet tarihim 21 nisan, adet döngüm 28 gün yani yaklasik 4-5 gün sonra adet olmayi bekliyorum. Dünden beri merak üzerine ovalusyon testi yaptim ve gözle görünür seklinde ikinci cizgi silik cikti. Bana ne olur dua edin, 6 senedir istiyorum, 8 tüp ve 6 asilama yaptik ama sonuc olumsuz. Hic pesini birakmiyacagim ama yinede bu kadar tedaviden sonra ne bilim normal yoldanda hamis kalirmiyim bilmiyorum. Adet olana kadar takip edecem cizgileri. Benim sorunum sag tüpümde, kalici sivilar olusmus endometriose yüzünden ve asla kaybolmazmis. Kim demis Endo sebep degil diye, sansli olan var tabii ama bide benim gibi son asamaya gelenler hala cekiyoruz iste.:a015:
Çok kötü haberlerim var kızlar,
hani demiştim ya sık tuvalete çıkıyorum diye,yanmam da vardı ara sıra,su içmememe bağlıyodum.
Doktora geç gitmişim,
bugün sabah ilk işim gitmek oldu çünkü sabah beşte sızıyla kalktım,idrar çubuğuyla test yaptılar.İdrarda hem kan var hem iltihap dediler,hiç başıma gelmemişti.Antibiyotiği bastılar tabii,kum yada taş dediler,ama ihtimal vermiyorum öyle aşırı bi ağrım yok,
regl ağrım var,ve biraz sızı...
Bende gebelik testi aldım hani bi ihtimal diye, negatif...
Önümdeki 3-4 gün biraz ağrılı geçecek galiba..
Benim gelecek aya heyecanımı paylaşıcaz kızlarr....:a015:
Ağrılarım minik minik ama yoruyo beni işte...
Kittycat öylemi dersin erkenmi hakkaten?
Yüzüm güldü sanki Şeniz
Allahım tüm isteyenlere versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.
Ama olsa çıkmazmıydı bugün testte? CADIARZU
Çok kötü haberlerim var kızlar,
hani demiştim ya sık tuvalete çıkıyorum diye,yanmam da vardı ara sıra,su içmememe bağlıyodum.
Doktora geç gitmişim,
bugün sabah ilk işim gitmek oldu çünkü sabah beşte sızıyla kalktım,idrar çubuğuyla test yaptılar.İdrarda hem kan var hem iltihap dediler,hiç başıma gelmemişti.Antibiyotiği bastılar tabii,kum yada taş dediler,ama ihtimal vermiyorum öyle aşırı bi ağrım yok,
regl ağrım var,ve biraz sızı...
Bende gebelik testi aldım hani bi ihtimal diye, negatif...
Önümdeki 3-4 gün biraz ağrılı geçecek galiba..
Benim gelecek aya heyecanımı paylaşıcaz kızlarr....:a015:
Ağrılarım minik minik ama yoruyo beni işte...
benim güüm bugün yıllardır sabah olurdum geçen ay 1 gün geç ve akşam üstü oldum. ağrılar da başladı dünden beri adet ağrısı gibi sanki...bide o bölge sürekli ıslak ve yapış yapış...
adet gününde gebeyken nasıl oluyormuş belirtilen bilen varmı?
hosgeldin canım a.s.nasıl gecti tatil?
hoşbulduk canım tatilim çok güzeldi ama hastalandım biraz önce internetten donuz gırıbini araştırdım acaba dedim valla çok kötüyüm hastalanıp geldimkafamçokkarıştı
resmen hastalıga davetiye cıkarmıssın canımsağol canım heralde biraz kendime dikkat etmedim arabada camı açtım eşim kızdı ama bide kısakol giydim hava güzeldiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?