arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

jasminn çok sevindimmm. daha 2. ayda tutturdunuz valla çok heyecanlandım. senle ilk konuştuğumuzda 10 gün falan vardı adetine. şimdi hamilesin harika yaakaydirigubbakcemile5 ama testte pozitif çıkması kesin hamile olduğunu gösteriyor benim bildiğim. negatif gibi değil kesin pozitif oluyo yani.hadi sağlıkla doğur sağlıkla kucağına al inşallah. bize de nasip olsun :1hug:

kızlarrrr evet hastaneye gittim kan testinide yaptırdım ve sonuç pozitif hamileyimmm bennnn inanamıyorum gerçekten bu liste uğurlu geldii ya darısı hepinizin başına inşallah Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah aksilik çıkmadan sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin bu günleride gördüm ya senağlama çook mutluyum çookk kızlar belirtileri sormuşsunuz daha öncede söledim bende yumurtlama haftası bir göğüs sızısı başladı ama sadece dokunduğumda çok kötü acıyo ve sertti bu hemen başladı yani bu haftada çok çok az akıntım var bide adet sancısının aynısı hiç bir farkı olmayan bi ağrı geliyo kasığıma belime bu akdar yani canlarımm inşallahhh hepinizin başınaaaa hihoyyythihoyyythihoyyyt testin adını sormuşsun canım şu an annemdeyim o yüzden adını hatırlamıyom testin daha yeni çıkmış o test ama eve gidince hemen adına bakıp yazıcamm canım

resmen kendime olmus kadar sevindim hatirliyorsun di mi testinin negatif ciktigi gun ne kadar aglamistin.. inan canım cok ama cok mutluyum su anda.. sukurler olsun darisi basimizaaa :Saruboceq:

haydii ilk sen hamilesin insallah ugurlu gelirsin hepimiz icin dua ettttt:CüvCüv:

bi ara eve gittiginde testi yazarsan cok sevinirimmm... ben bugun de tek cizgi gordum ve su anda hic belirtim yok gibi gecen haftakiler kayboldu sadece karnım şiş kafamçokkarıştı

kucak dolusu sevgilerrrr!!! maşallah jasminnnnnnnnnnnn

canım öncellikle masallah diyorum hayırlı ugurlu olsun bebişin listemizdeki ilk bebişimiz ilk melegimiz senin kadar inan cok sevindim bu habere a.s.

jasmin
canım tebrikler listem uğurlu geldi bide bana uğur getirse bende adetime 5gün varken hastalandım incirde işe yaramadı belki birdahaki ay belki ondan sonraki ay alıştım artık ben 5yıldır ben

jasminn hayırlı ugurlu olsun maşallah ALLAHnazardan saklasın çok sevındım senın adına ... nolur bize dua et admızı söyleyerek ihtıyacımız var.. birde reglıne kaç gün kala tyaptın testi ? adını bizde alabilirmıyız bişi olmaz galıba..

kızlarr çokk sağolun darısı sizin başınıza inşallah sizin haberinizi alırız tez zamanda hepinizden Allah razı olsun

canım daha reglime beş gün var bu sabah üç tane test yaptım üçüde pozitif çıktı iki gün öncede yapmıtşım negatifti ama bugün pozitif çıktı şu an evde değilim adını hatırlamıyorum ama eve gittiğimde ilk işim testin adını yazmak olucak canım dualarım sizlerle inşallah tez zamanda duyarız sizinde haberlerinizii a.s.

jasmin
canım tebrikler listem uğurlu geldi bide bana uğur getirse bende adetime 5gün varken hastalandım incirde işe yaramadı belki birdahaki ay belki ondan sonraki ay alıştım artık ben 5yıldır ben

seninde bebişin gelecek en kısa zmanda canım buna ben cok inanıyorum belkide incir işe yaramıstır bu ay icin hazırlık yapmısındır bellimi olur bence morlinide bozma sen burda hepimize yardımcı olmaya ve moral vermeye calısıyorsun güzel allahım bunu görüyor sanada yollicak bebişini buna inan yerimseniben

kızlarr çokk sağolun darısı sizin başınıza inşallah sizin haberinizi alırız tez zamanda hepinizden Allah razı olsun

amin canım :Saruboceq: güzel allahım ikinizide korusun :Saruboceq:

Son düzenleme:
slm kizlar bende aranizda yeniyim benimde adet gunum 12 mayisti ama daha henuz olmadim goguslerimde acayip bir agri vardi kasiklarimda batmalar cok kotu bel agrisi var birde umadik anda midem bulaniyor gosguslerimdeki damarlar ise harita gibi SIK idrara cikma gibi belirtilerde bende var 13de
kahverengi leke geldi adet oldum sandim cunku hep oyle olurdu boyle baslar aksama olurdum simdi hic bir sey yok sadece akintim var ve test yapmaya cesaret edemiyorum 10 aydir ikinci cocugu icin ugrasiyoruz aklim cok karisti ALLAHIM isteyen herkese versin....

aramıza hosgeldin canım a.s. inşallah melegin geliyordur :Saruboceq: hayalkırıklıgına ugramamak icin test yapmaktanta korkar olduk walla :1rolleyes: fakat istersen bir test yap canım yerimseniben

Zeugma canım bence hemen test yapmalısın
anlattığına göre gebelik belirtilerini yaşıyosun
Ne duruyosun koş eczaneye hadiiiii

ayy canim ne guzel diyorsun ama esim istemiyor acele etme hic bir sey olmamis gibi davran haftaya yaparsin diyor ama biz kadinlar bu kadar sabirli degiliz....:uhm:

arkadaşlar benim günüme 4gün kaldı benim belirtilerim göğüslerde damarlar var bazen bel ağrım gelin paylaşalım beraber sayalım kimler hamile kalacask:teytey:

merhaba arkadaşlar benimde 5 günüm kaldı benim yaklaşık 10 gündür göyüslerim çok şişik ve bulantılarım var resmen şafak sayıyorum hergün kurban olduğum RABBİM hakkımıza hayırlısını versin arkadaşlar dua larınızı istiyoruma.s.

hosgeldin canım a.s. inşallah seninde güzel haberlerini alırız a.s zaten duaedin demesen bile emin ol burda tanıdık tanımadık herkes birbiri için dua ediyordur canım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…