arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

alkisalkisalkisarkadaslar duydunuzmu hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

canım tebrikler babayıda tebrik ediyorum allah kucağına almak nasip etsim inşallah bizlerede duaet tamammı ay çoksevindimya bugün 2ci hamilemiz çıktı hadi hayırlısı :teytey:

canım tabiki dua ederiz etmezmiyiz hiçhaberini bekliyoruz hamileyim diye yazarsın inşallah:CüvCüv:

en guzeli rahat olmak canım yerimseniben bugun güzel haberler geliyor neguzel dimi?

canlarım testin adı clearblue üzerindede yazıyo dört gün önceden gösteren test diye ki benim beş gün önce gösterdi :) inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırız

bakalım 20 mayıslardan daha kimler hamiş çıkıcakk inşallah hepiniz hamişsinizdir kızlar dualarım sizlerle

Ay içlerinden biri de ben olayım nolur Allahımmmm:Saruboceq:
Sabah yumurtalıklarım dan tık tık diye sesler geliyodu sırnaşık şey
Acaba dedim var mıdır bişey:uhm:
Herşeyi ona yoruyom ne bliyim...

Ay içlerinden biri de ben olayım nolur Allahımmmm:Saruboceq:
Sabah yumurtalıklarım dan tık tık diye sesler geliyodu sırnaşık şey
Acaba dedim var mıdır bişey:uhm:
Herşeyi ona yoruyom ne bliyim...

tık tık annecim ben geldimmi diyor acaba bebişin delikafadulden

canım rahatımız bozulacak diye istemiyorduk bebiş bak geldi :roflol:

valla ya demek sırrı ordaymış gerçekten :roflol::roflol: kızlar o pıt pıt atmalar bendede oluyo kasıklarımda yani çok erken öğrendiğim için hamileliğimi sizlerle paylaşayım şu anki durumumu kasıklarım ve belim aynıı adet olucak gibi ağrıyo ara ara göğüslerimdeki hassasiyet geçen günlere göre daha az ama yinede var bide sarı akıntı var

jasmin tebrik ederim canım ben de bu ay adet oldum artık haziranda biz de o pıtpıtları duyarız:dance:

arkadaşlar slm bende yumurta için iğne olmuştum ovitrelle ama adat oldum geçen ay tekrar doktora gittim adetimin 3.günü adetinin bitiminden 2 gün sonra gel dedi substene diye bir hap verdi 5 gün kullan dedi bitti gittim baktı 2 yumurta var dedi pregnyl diye 1 iğne daha verdi düzenli 2 güne bir ilişki dedi adetime 1 hafta var 13 mayısta dayanamadım kan tahlili yaptırdım 32.76 çıktı beta hcg. 2 gün sonra tekrar yaptırdım 15 mayısta 2 kat artması gerekirdi fakat benimki 13.96 düşmür başına bu tarz bişey gelen varsa bana yazsın ne olur....

slm kızlar bende bayadır girmiyodum siteye kafaya takmamak için ama bebiş haberlerini duyunca hem sevindim hemde kendime üzüldüm olmuyo die hamişler bebişleriniz hayırlı olsun allah uzun ömürler versin anale babalı büyütsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…