Ben burdayıımmm naagihan cımkaydirigubbakcemile2
bakalım 20 mayıslardan daha kimler hamiş çıkıcakk inşallah hepiniz hamişsinizdir kızlar dualarım sizlerle
kızlarr günaydınnnn kızlar bu sabah test yaptım erken gösteren testlerden ve pozitif çıktı sonucummmmm inanamadım yaaaa çokta kaptırmak istemiyorum kendimi ama inşallah yaa inşallahhhh bi kaç gün sonra kan testi yaptırıcam ama nasıl beklicem bilmiyorumm elim ayağıma dolandı sankii
canım çok tebrik ederim inşallah sorunsuz bir dokuz ay ve sonrasında 1 nefeste kolay bir doğumla sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde yavrunu kucağına alırsın.Allah ikinizide korusun güzelim.
benim az kaldı bekliyorum fakar göğüslerim şiş süt bezeleri acayip derecede ele geliyo.Ayrıca kızıma hamileliğimde sağ kasığım ağrır pıt pıt ederdi şimdi sol kasığıma ara ara kramp giriyo ve bacak bacak üstüne atınca pıt pıt sanki bişey rahatsız oluyoda dürtüyo alttan gibi.Ayrıca bazen ani hareketkerde yer ayaklarımın altından kayıyo sanki.Fakat gözlerimin önünü kararmıyo tabiki.Çok ayakta duruncada omirilik kemiğim ve belim ağrıyo.Birde komşular yüzün sararmış betin benzin atmış hastamısın diyolar tabii durumu bilmiyolar bekliyorum inşallah kızıma bir kardeş gelir Allah herkese sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin arkadaşlar.:Saruboceq:
slm herkese,umarım hamiş olmak isteyen herkes en kısa zamanda bu mutluluğu tadar.Bende 3,5 yıllık evliyim.okul kariyer derken çocuk düşünmedik.5 aydır korunmuyoruz.ama olmadı.bu ay 20 gün geçti adetim.8.günde test yaptım çıkmamıştı.ilk 10 gün kasıkalrımda ağrı batmalar çok sık idrara çıkma koyu renkli idrar ... belirtiler oldu .ama sonuç negatif olunca ümidi kestim.yarın 21.gün sabah yapıcam test inş. vardır ama bende belirti adına bişey yok.boşa ümitlenmesemmi acaba?
yarın adet gunum kızlarr test aldım bugun yarını atlatırsam test yapıcm pazartesi
çok guseller canım eline sağlık 11 haziran adet tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?