arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

bakalım 20 mayıslardan daha kimler hamiş çıkıcakk inşallah hepiniz hamişsinizdir kızlar dualarım sizlerle

selam jasmincigim dun aksam foruma giremedigim icin markayı okuyamadim ama bugun gidip aldim yarin sabah ilk iş yapicam testi.. bu arada bu sabah yine normal testi yaptim yine negatif.. zaten yarın sabah clearblue yu yaptiktan sonra bi daha da yapmicam insan gercekten de kendisini istemeden kaptırıyormus..birazcik da moralim bozuldu demesem yalan olur.. :1no2:

bakalim neler olacak offfffffff :Saruboceq:

canım çok tebrik ederim inşallah sorunsuz bir dokuz ay ve sonrasında 1 nefeste kolay bir doğumla sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde yavrunu kucağına alırsın.Allah ikinizide korusun güzelim.
benim az kaldı bekliyorum fakar göğüslerim şiş süt bezeleri acayip derecede ele geliyo.Ayrıca kızıma hamileliğimde sağ kasığım ağrır pıt pıt ederdi şimdi sol kasığıma ara ara kramp giriyo ve bacak bacak üstüne atınca pıt pıt sanki bişey rahatsız oluyoda dürtüyo alttan gibi.Ayrıca bazen ani hareketkerde yer ayaklarımın altından kayıyo sanki.Fakat gözlerimin önünü kararmıyo tabiki.Çok ayakta duruncada omirilik kemiğim ve belim ağrıyo.Birde komşular yüzün sararmış betin benzin atmış hastamısın diyolar tabii durumu bilmiyolar bekliyorum inşallah kızıma bir kardeş gelir Allah herkese sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin arkadaşlar.:Saruboceq:

slm herkese,umarım hamiş olmak isteyen herkes en kısa zamanda bu mutluluğu tadar.Bende 3,5 yıllık evliyim.okul kariyer derken çocuk düşünmedik.5 aydır korunmuyoruz.ama olmadı.bu ay 20 gün geçti adetim.8.günde test yaptım çıkmamıştı.ilk 10 gün kasıkalrımda ağrı batmalar çok sık idrara çıkma koyu renkli idrar ... belirtiler oldu .ama sonuç negatif olunca ümidi kestim.yarın 21.gün sabah yapıcam test inş. vardır ama bende belirti adına bişey yok.boşa ümitlenmesemmi acaba?

yarın adet gunum kızlarr test aldım bugun yarını atlatırsam test yapıcm pazartesi

günaydın kızlar

amin canım :Saruboceq: inşallah seninde allah gönlüne göre verir ve en kısa zamanda kavusursun bebişine :Saruboceq:

inşllah bugun hamile oldugun haberiyle gelirsin canım :Saruboceq:

yarın adet gunum kızlarr test aldım bugun yarını atlatırsam test yapıcm pazartesi

inşallah adet olmazsın sende güzel haberlerle gelirsin canım :Saruboceq:

BEBıŞLERıNı BEKLEYEN ANNE ADAYLARI

zeugma27 ----->12 mayıs

EKAKAL ----->15 mayıs

bumuyani ----->17 mayıs

ilknurum----->18 mayıs

cosmopoli ----->18 mayıs

necla_r ----->19 mayıs

laubali ----->19 mayıs

uslu ----->19 mayıs

E BARAN -----> 20 mayıs

beyazgelincikk -----> 22 mayıs

jasminn_23 -----> 20 mayıs

shekercim -------> 20 mayıs

yaya ------> 20 mayıs

ss2302 -------> 20 mayıs

sub0938 --------> 22 mayıs

SELIN_OZCAN------->25 mayıs

kittycat --------> 27 mayıs

naagihan -------->

ilknurum -------->

vuslat2006 -------->

sub0938 -------->

umitcan_4116_ -------->

forever_14 --------> 11 Haziran

hihoyyythihoyyyt

hadi bakalım şans melekleri geldiiiiiiiiii hihoyyytumarım bu melekler şans getirir hepimize :Saruboceq:

Son düzenleme:
Melegimi cok begendim sagol canim ellerine saglik. Suanki ruh halime cok iyi yansitmisin, adetime 2 gün kaldi olacakmisim gibi belirtiler basladi tabii psikolojikte olabilir. Bugün test yaptim negatif, ovalusyon testim ise diger 2 güne göre daha belirgin. Kafayi yiyecem ne oluyor ya bu testlere. Gebelik testi cikmiyor digeri cikiyor.

canim bence var ya hic kafana takma testi filan bos ver bende esikiden cok yapiyordum ovulasyon testi filan simdi biraktim ALLAH bize onu verecegi saati ve zamani biliyor bizim ugrasmamiz bos diye dusunuyorum kendi haline birak her sey daha yolunda gider simdilik ben oyle yapiyorum gercektende kendimi daha rahat hisediyorum stres yapmiyorum dene bak. Allah gonlumuze gore versin hepimizin:Saruboceq:

Aslinda bu ovulasyon ve gebelik testlerine son bir kac ay icinde cok alistim nedense bagimlilik oldu. Biz 6 senedir istiyoruz ondan önce sadece tedavi esnasinda kullaniyordum simdi tedaviyi biraktigim icindir belki takip edeyim diye. Kasiklarim agriyor, kramp giriyor, tipki adet öncesi gibi agrilar. Amaaan hepsi zaten kafaya taktigimizdan keske biraz daha genis olabilsek. Oda zor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…