arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

maalesef sabaha karsi agriyla uyandim kizlar ve icimden bunun yerlesme agrisi olmadigi regl agrisi oldugunu hissettm... jasminin tavsiye ettigi 4 gun once gosteren testi yaptigim esnada kirmizilarla karsilastim senağlama :1no2:

off ya ilk denememizdi ve de ilk seferde tutturma ihtimalinin cok dusuk oldugunu bliyordum ama yine de icimde bir umit vardi kizlar o kadar cok belirti yasamistim kii 2 haftadir ( demek ki psikolojikmis hepsi...

işin ilginci 20 mayista olmam gerekirken 17 mayısta oldum 3 gun evvel nasil oldu anlamadim????

ortalama 6 aydir hep 30 gunde bir oluyordum ve son regl tarihim 20 nisandi bu sefer ise 17 mayista oldum... bu ay ovulasyon testi yapmak istiyorum ama bu sefer periodumun uzunlugunu bilmiyorum yine 30 gunu mu baz alsam??
off ya cok moralim bozuldu ama umidimi kaybetmedimm... guzel gunler insallah bizi bekliyor.. umudumuz haziran a kaldi... bu arada ben simdi yeni regl tarihimi ne olarak belirlemeliyim sizce??? listeye tekrar girek istiyorum :Saruboceq:

üzüldüm canım ya ben senin yaşadıklarını aynısını bu ayyaşadım.biz de ilk kez denedik ve benımde adetım 3 gun erken geldi.seni çok ıyı anlıyorum .ama moralini bozma bence daha yolun çok başındayız hayal kırıklığına ugramak için çok erken.onumuzdekı adet tarıhını de bu yumurtlama hesaplayıcılarından öğrenebilirsin canım

sagol canım cok tesekkur ederim gercekten de ayni seyleri yasamisiz bakalim denicem hesapliyiclari, kismet artik.. insallah bu ay olur insallah hepimizeee insallahhh :Saruboceq:

beraber takıp ederız senle artık ben de 14 mayısta oldum onumuzdekı ay 11 hazıranda olucam durmak yok çalışmaya devam canım:roflol:

Kızlarrrr,gebişlerimiz adına çooooooooooookkkkkkkkkkk sevindim,Allah'ım tamamına erdirsin,darısı başımıza olsun...
Dün regl oldum bende,gelecek ay bol çalışmalı günlerrr bizi bekliyor kızlarrrrr,yılmak yookk,motive olalım....hepinizi öpüyorummm

selam kızlar kırmızıların gelmesine üzüldüm :sm_confused: fakat umudumuzu yitirmek yok bu ay olmazsa gelecek ay mutlaka olacaklar baska şansları yok delikafadulden aslında gercektende kafaya takmamak gerekiyor fakat yapamıyoruz ben daha yumurtlayamadım bile :roflol: normal aylarda gelen akıntı bile yok fisfisfis bekliyorum ya ondan olmuyor CADIARZU hem test hem atesle takip ediyordum atesimde karıstı havalar degişince oda altüst oldu yaw ne kadersizmişim :roflol: neyse bakalım hayırlısı olsun yerimseniben

kocişleriniz evde diye girmiyorsunuz foruma degilmi kızlar anladım ben onu:roflol::roflol:

slm canım hosgeldin :) hamilelik belirtileri arasında kasık agrısıda var

hoşbulduk canım.çok fena ağrıyo yaa,acayip yanıyom sıcaklık bastı.bilmiyom geçen ay çok heveslendim test yaptım bu ay beklicemm..

yumurtlama zmanın gectimi canım ?

Erken hamilelik belirtileri

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması

Son düzenleme:
10 gün var canım geçmiştir herhalde,alt karın derken karnımda şişkinlk var ama bukadar kısa sürede belirti olabailrmii

inşallah en kısa zamanda melegine kavusursun canım :Saruboceq:bence daha erken canım kendini fazla umutlandırmadan adet zamanını bekle bence yoksa sonrasındaki hayalkırıklıgı cok kötü oluyor benneyaptımki

Selam kızlar ben buradayım ama umitlerim gelecek aya kaldı maalesef.. dun erken regl oldum nasıl oldu anlamadım zaten 3 gun evvelinden... bi de cok siddetli agrilarim oldu ilk kez bu kadar hayatimda gecenin bi yarisi uyandim ki en son ne zaman gece uyandigimi hatirlamiyorum agridan...

kolay hamilelik monitorunden almayi planliyorum ve o topige birkac soru sordum bakalim cevaplayacaklar mi??

sizden guzel haberleri bekliorum!!!!

gecmiş olsun a.s.çok üzüldüm canım :çok üzgünüm: tabiki bu umudunu yitirmene neden olmasın kırmızılar biter bitmez calısmalara tam gaz devam yerimseniben inşallah haziranda guzel haberler verirsin yerimseniben

geçmiş olsun canım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…