üzüldüm canım ya ben senin yaşadıklarını aynısını bu ayyaşadım.biz de ilk kez denedik ve benımde adetım 3 gun erken geldi.seni çok ıyı anlıyorum .ama moralini bozma bence daha yolun çok başındayız hayal kırıklığına ugramak için çok erken.onumuzdekı adet tarıhını de bu yumurtlama hesaplayıcılarından öğrenebilirsin canım
sabah temizliği yapıyorum bulaşık falan kımse de yok herhalde
Selam kızlar ben buradayım ama umitlerim gelecek aya kaldı maalesef.. dun erken regl oldum nasıl oldu anlamadım zaten 3 gun evvelinden... bi de cok siddetli agrilarim oldu ilk kez bu kadar hayatimda gecenin bi yarisi uyandim ki en son ne zaman gece uyandigimi hatirlamiyorum agridan...
kolay hamilelik monitorunden almayi planliyorum ve o topige birkac soru sordum bakalim cevaplayacaklar mi??
sizden guzel haberleri bekliorum!!!!
Selam kızlar ben buradayım ama umitlerim gelecek aya kaldı maalesef.. dun erken regl oldum nasıl oldu anlamadım zaten 3 gun evvelinden... bi de cok siddetli agrilarim oldu ilk kez bu kadar hayatimda gecenin bi yarisi uyandim ki en son ne zaman gece uyandigimi hatirlamiyorum agridan...
kolay hamilelik monitorunden almayi planliyorum ve o topige birkac soru sordum bakalim cevaplayacaklar mi??
sizden guzel haberleri bekliorum!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?