kızlar nerdesiniz bengekdim ziz gitmişssiniz aaaaaaaaaaaaaa olmuyor böyle hadi gelin
canım hoş geldn seni çok merak ediyordum bende 3 4 gündür siteye giremedim. problem vardı.. neler yaptın canım tatilin nasıl geçti.. çok merak ediyorum test yaptınmı ..ayy inşallah vardır canım..
selam kızlar ben bu ayın ilk sırasındaydım ve maalesef regl oldum benim umudum gelecek ayı da atlayıp allah izin verirse diğer aya kalıyor çünkü eşim yok yanımda 1 ay ama sonra artık ayrılık yok tam gaz bebişimiz için çalışcaz o da bizi üzmeden tez zamanda gelir inşallah ... allah herkesin gönlüne göre versin....
Erken hamilelik belirtileri
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
Bende bu belirtilerin hepsi var acaba hamiş miyim?Regl günüme 10 gün var daha,eşime göre kesinlikle hamişim,bir sürü test almış gelmiş eve,yaptırıp duruyor heyecanla.En son bu sabah 5 te yaptırdı Hay Allahım ya :))))))
Şimdi arkadaşlar tüm sayfaları okuyamadım,en erken ne zaman belli oluyor bu hamişlik?
canım işallah hamilesindir siz nekadar zamandır istiyorsunuz eşin bukadar hevesli testleri almış merak ettim daha 10 günün varmış bence erken testiçin biraz bekleyin istersen
kızlar ben daha adet olmadım ağrım filan da yok hayırlısı ne ise o olsun diyorum artık fakat göğüslerimdeki süt bezeleri daha da belirgin aldu eğer hamile isem sizlerle çok önemli şeyler paylaşacağım özelliklede adet sancıları ile hamilelik sancıları arasındaki fark ve göğüsler konusunda şimdiklik buınlar varsayım fakat hamile isem eğer geçek birer belirti olacak inşallah sizlere ışık tutacak hayırlısı beklemeye devam şimdi yemek yapmam gerekiyor çıkıcam Allah herkese gönlündeki muradını versin arkadaşlar hoşçakalın
Canım biz 3,5 aylık evliyiz,işin aslı bebek düşünmüyorduk,ama gerek ilerlemiş olan yaşımız gerekte çevremizde hamilelikle ilgili olan çabaları-olumsuzlukları görünce olsa mı diye düşünmeye başladık.Denemelerimizde yeni anlayacağın.
Test için bencede erkende gel de bunu eşime anlat :)
gecmiş olsun a.s.çok üzüldüm canım :çok üzgünüm: tabiki bu umudunu yitirmene neden olmasın kırmızılar biter bitmez calısmalara tam gaz devam yerimseniben inşallah haziranda guzel haberler verirsin yerimseniben
tesekkur ederim canim sizin haberlerinizi bekliyorum!! :CüvCüv:geçmiş olsun canım :teselli:
aynı durum bende de oldu ekakal gecmis olsun.. olsun umidimiz kaybetmeyelim, Allah gonlumuze gore versinnn !! insallah dualarimiz hepimiz icin :Saruboceq::CüvCüv:selam kızlar ben bu ayın ilk sırasındaydım ve maalesef regl oldum benim umudum gelecek ayı da atlayıp allah izin verirse diğer aya kalıyor çünkü eşim yok yanımda 1 ay ama sonra artık ayrılık yok tam gaz bebişimiz için çalışcaz o da bizi üzmeden tez zamanda gelir inşallah ... allah herkesin gönlüne göre versin....
arkadaşlar merhaba yeni üye oldum ya benim adetime son on gün kala mide bulantısı mide ve karnımda gerilme kusma falan başladı 4 gündür böyleyim bugünde belim ve sırtım ağrıyor hiç birşey yemek istemiyorum herşey kokuyor ve yemeklerden tiksiniyorum gögüslerimde bi problem yok ama hep uymak istiyorum ve ne zaman uzansamda uyuyorum acaba hamile olabilirmiyim inş öledir 1 senedir istiyoruz çünkü.
kızlaaarr adet günüme bir gün vardı dayanamadım test yaptım ıkıncı cızgı sılık çıktı acaba hamilemiyim.. testi öyle çıkanlar oldumu hiç...birde kan testi yaptırsam adetime bir gün kala çıkarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?