arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

hayırlısı canım.. çok merak ettim seni.bakalım bende nasıl netice verecek incirler...ama şimdiden kasık ağrılarım var günüme 9 gün var daha..sanırım hasta olucam.senini öncedende mi erken oluyordu adetin yoksa incirmi yapıyor ya.. çünkü bende de ağrı var erken olucam sanırım. gerçi erken olması daha iyi..yumurtlama döngüsü kısalıyor neticede

canım sakın üzülme benimde ilk denemede tutmadı ama bak ikincisinde tuttu tek yapacağın şey adetin bittiği gece gün aşırı ilişkiye başlamak yılmadan birde ilişkiden sonra kesinlikle yataktan kalkma yat uyu banyonu sabaha alırsın canım inşallah önümüzdeki ay haberini alırız

kızlar mide bulantısı bu kadar erken başlamazmış bende hiç yok mide bulantısı dün doktora gittim oda hamileliğin beşinci haftasından sonra başlar bulantı dedi yani sizinki psikolojik olabilir erken olarak tek diyebileceğim belirtiler kesinlikle göğüslerin büyüyüp acıması bide adete son iki gün kala felan sık idrara çıkma başladı kasık ağrısı aynı adet olucağınız zamanki gibi oluyo bi farkı yok

canım gözün aydın hayırlı olsun bence hamilesin benim idrar testinde beş gün önce çıktı ve kan testindede beş gün önce çıktı normalde adet günüm yarın dün yine kan testi yapıldı hcg baya artmış yani kan testinde erken çıkıyo bencede kan testi yaptır tam emin olmak için

Kuzucuklar günaydınyerimseniben
Ben hala adet olmadım hihoyyyt
Fatma zehraaa arkadaşım tebrikler,Darısı tüm isteyenlerin başına inş..

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Aslında uzun zamandır takip ediyordum.Ben 10 aylık evliyim . son 4-5 aydır bebek düşünüyorum fakat sorunlar yaşadım. önce kist oluştu,sonra yumurtlama sorunu çıktı.Bakalım bu ay çatlatma iğnesi oldum.27 Mayısı bekliyorum. şimdilik hiç bir belirti yok.Allah herkese hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin .Şimdilik beklemedeyiz........

selam kızlar son 3 gün sayıyorum....ama belirti yok şimdilik süpriz olacak bu sefer....

günaydın kızlar delikafadulden

Kuzucuklar günaydınyerimseniben
Ben hala adet olmadım hihoyyyt

cok güzel inşallahda olmazsın canım :Saruboceq:

aramıza hosgeldin canım

selam kızlar son 3 gün sayıyorum....ama belirti yok şimdilik süpriz olacak bu sefer....

inşallah bebişin sana güzel bi süpriz yapar canım :Saruboceq:

canım hepinize teşekkür ederim 7 aydır bekliyorduk inşallah hamileyimdir. kan testi yaptıracagım. ama benım hıc hamılelık belırtılerım olmadı.sadece gögüslerim şişti..ne adet agrılarım ne bacak ağrılarım ne kasılmalar hiç bişey olmadı o yüzden değilimdir diye düşündüm ama testte iki çizgi çıkınca inanamadım..
rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün canlarım.. haa bu arada ben özel bir anne adayı olacagım allah nasıp ederse çünkü ben engelli bir anne adayıyım...allah kolaylık versin ama sevincin yanında korkularımda olmuyor degıl..neyse hepinize tekrar teşekkür ederim arkadaşlar...

amin canım :Saruboceq: korkuların olmasın canım güzel allahım hem seni hemde melegini korur yerimseniben

fatmazehraa cım bence hemen kan testi yaptır idrar testleri genelde doğru sonuç veriyor ayrıca özel bir anne adayı olucam demişsin rahatsızlığın nedir bilmiyorum ama inşallah Rabbim sana bir bebiş verir ve bebeğin tüm herşeyini tamamlar canım

merhaba kızlar,
fatmazehraa tebrik ederim canım.bize de dua et bizde yaşayalım senin yaşadığın bu heyecanı.
ben bu sabah test yapacaktim,eşim erken dedi. vazgeçtim yapmadım.cuma günü almıştım testi.zaman geçmedi sanki. cumaya kadar adet olmazsan yap dedi eşim.hayal kırıklığından korkuyor o da.
geçen ay 23 nisan da adet oldum.ayın 4 ünde çatlatma iğnesi oldum.adetime birkaç gün var sanırım.tarihide tahmin edemiyorum.aldığım test erken gösterenlerden.adetten 4 gün öncesine kadar belli olurmuş.çok merak ediyorum.çünkü tedavide ilk ayımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…