kızlar meraba iyiakşamlar
hoşbuldum canım bende perşembe günü geldim ama hastalandım dünde kople temizlik yaptık eşimle ayy çok yorgundum düngitemedim buarada ben günümden 5günönce hastalandım malesef incir işe yaramadı allahtan ümitkesilmez senağlama
canım sakın üzülme benimde ilk denemede tutmadı ama bak ikincisinde tuttu tek yapacağın şey adetin bittiği gece gün aşırı ilişkiye başlamak yılmadan birde ilişkiden sonra kesinlikle yataktan kalkma yat uyu banyonu sabaha alırsın canım inşallah önümüzdeki ay haberini alırızmaalesef sabaha karsi agriyla uyandim kizlar ve icimden bunun yerlesme agrisi olmadigi regl agrisi oldugunu hissettm... jasminin tavsiye ettigi 4 gun once gosteren testi yaptigim esnada kirmizilarla karsilastim senağlama :1no2:
off ya ilk denememizdi ve de ilk seferde tutturma ihtimalinin cok dusuk oldugunu bliyordum ama yine de icimde bir umit vardi kizlar o kadar cok belirti yasamistim kii 2 haftadir( demek ki psikolojikmis hepsi...
işin ilginci 20 mayista olmam gerekirken 17 mayısta oldum 3 gun evvel nasil oldu anlamadim????
ortalama 6 aydir hep 30 gunde bir oluyordum ve son regl tarihim 20 nisandi bu sefer ise 17 mayista oldum... bu ay ovulasyon testi yapmak istiyorum ama bu sefer periodumun uzunlugunu bilmiyorum yine 30 gunu mu baz alsam??
off ya cok moralim bozuldu ama umidimi kaybetmedimm... guzel gunler insallah bizi bekliyor.. umudumuz haziran a kaldi... bu arada ben simdi yeni regl tarihimi ne olarak belirlemeliyim sizce??? listeye tekrar girek istiyorum :Saruboceq:
arkadaşlar merhaba yeni üye oldum ya benim adetime son on gün kala mide bulantısı mide ve karnımda gerilme kusma falan başladı 4 gündür böyleyim bugünde belim ve sırtım ağrıyor hiç birşey yemek istemiyorum herşey kokuyor ve yemeklerden tiksiniyorum gögüslerimde bi problem yok ama hep uymak istiyorum ve ne zaman uzansamda uyuyorum acaba hamile olabilirmiyim inş öledir 1 senedir istiyoruz çünkü.
kızlaaarr adet günüme bir gün vardı dayanamadım test yaptım ıkıncı cızgı sılık çıktı acaba hamilemiyim.. testi öyle çıkanlar oldumu hiç...birde kan testi yaptırsam adetime bir gün kala çıkarmı?
Tahmina 38, hoşgeldin...
canım en kısa zamanda bebişine kavurşun inş.
gunaydın kıslarrkaydirigubbakcemile2
Kuzucuklar günaydınyerimseniben
Ben hala adet olmadım hihoyyyt
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Aslında uzun zamandır takip ediyordum.Ben 10 aylık evliyim . son 4-5 aydır bebek düşünüyorum fakat sorunlar yaşadım. önce kist oluştu,sonra yumurtlama sorunu çıktı.Bakalım bu ay çatlatma iğnesi oldum.27 Mayısı bekliyorum. şimdilik hiç bir belirti yok.Allah herkese hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin .Şimdilik beklemedeyiz........
selam kızlar son 3 gün sayıyorum....ama belirti yok şimdilik süpriz olacak bu sefer....
ayyy hadi hayırlısı simdiden tebriklerrr:CüvCüv:
bence yarın yada bugun hemen kan testi yaptırt.. forumda okudugum mesajlarda genelde silik de olsa ikinci cizgi cıktıgında her zaman pozitif sonuc gosteriyor.. cok sevindim canim.. bizim icin de dua et:)
canım hepinize teşekkür ederim 7 aydır bekliyorduk inşallah hamileyimdir. kan testi yaptıracagım. ama benım hıc hamılelık belırtılerım olmadı.sadece gögüslerim şişti..ne adet agrılarım ne bacak ağrılarım ne kasılmalar hiç bişey olmadı o yüzden değilimdir diye düşündüm ama testte iki çizgi çıkınca inanamadım..
rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün canlarım.. haa bu arada ben özel bir anne adayı olacagım allah nasıp ederse çünkü ben engelli bir anne adayıyım...allah kolaylık versin ama sevincin yanında korkularımda olmuyor degıl..neyse hepinize tekrar teşekkür ederim arkadaşlar...
amin canım :Saruboceq: korkuların olmasın canım güzel allahım hem seni hemde melegini korur yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?