canım harikasın ilk kızlar hamileyim yazını okudum okadar heyecanlandım kii...inşallah birlikte deriz hepimiz canııııım hayırlısıyla...hamile olsambile ayrılmak yok....güç vereceğiz birbirimize.....:1hug:
herkese merhaba
ben yeni üyeyim umarım benide aranıza sevgiyle alırsınız.
ben 3 gün gecikme yaşıyorum şu an ve testler negatıf. evde yapılan testlerden yapmıştım.
hiç gecikme yaşamadım 3 ay önce 8 haftalık bebegım kalp atısı durdugundan kurtajla alındı. o zaman 4 gun once testte cıkmıstı. şimdi neler oluyor anlamıyorum. yardım edersenız sevınırım
kızlar benım daha gelmedı kırmızılar şimdiye gelmesi lazımdı git gide heycanlanıyorm...
kızlaarrr kan testi yaptırdım degeri 3082,57 çıktı doktor 4 haftalık hamılesın dedı..darısı hepinizin başına canlarım..inşallah rabbim en kısa zamanda hepinizede yaşatır bu mutlulugu...ama nasıl 1 aylık oluyo anlamadım yumurta döllenmesi 14 gününde olmuyormu genelde sanki bana daha az olması gerejiyor gibi geldi..neyse hayırlısı olsun..
kızlar merhaba son 6 günüm... meleğim gelecek mi bu ay..düşünmeyim diyorum ama yapamıyorum..bu ay iştahım açıldı canım sürekli bir şeyler istiyor.. psikolojikmi acaba ...
kızlaarrr kan testi yaptırdım degeri 3082,57 çıktı doktor 4 haftalık hamılesın dedı..darısı hepinizin başına canlarım..inşallah rabbim en kısa zamanda hepinizede yaşatır bu mutlulugu...ama nasıl 1 aylık oluyo anlamadım yumurta döllenmesi 14 gününde olmuyormu genelde sanki bana daha az olması gerejiyor gibi geldi..neyse hayırlısı olsun..
kızlar merhaba son 6 günüm... meleğim gelecek mi bu ay..düşünmeyim diyorum ama yapamıyorum..bu ay iştahım açıldı canım sürekli bir şeyler istiyor.. psikolojikmi acaba ...
kızlar benım daha gelmedı kırmızılar şimdiye gelmesi lazımdı git gide heycanlanıyorm...
slm kızlar
günüme 4 gün var..ya ben bişi sorcam çok da bebeği bu a düşünmedim bilinçaltı da yapmadım ama akşam kaç aydan sonra ilk defa çok tatlı bi bebek gördüm rüyamda hayrolsun..çok heyecanlandım nedense..inş bebiş vardır bu ay yarabbim her isteyene versin Alahım...bu ay farklıolarak kasıklarımda tuhaf bi ağırlık var..bakalım hayırlısı 25-26 sını bekliyorum hayırlısı olsuniremcim seninle genelde aynıyız..geçen ay olmadı hayırlısı bu ay inşş olur bebişlermiz sağlıklı bi şekilde..
kızlar bana cvp veren yok musenağlama
nasılsın iyimisin casnım bende şimdi açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?