arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

benimde 6 gün var..düşününce sinirlerim bozuluyo.accayip sinirliyim birkaç gündür nedense..ayın 9unda çatlatma iğnesi oldum,20 sinde test yaptırdım meraktan..8.11 çıktıkafamçokkarıştı iğnedendir dimi? yoksa bu kadar düşük bişey olmazdı..aşılamada da böyle olmuştu..6 çıkmıştı,sonra da fosss!! nefret ediyorum herşeydennklava:

valla canım biz eşimle yapıyoruz sağolsun çok yardım ediyor perdelerimi takıyor cam siliyor yerleri siliyor allah razı olsunondan ondan memlekette de annemin badanasını yaptık eşimle anlıyacağınız 10 gündür temizlik yapıyorum dediğin gibi mis gibi oldu ev:teytey:

canım hoş geldin almazmıyız hiç aaaa çok ayıp hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz ayrıca geçmiş olsun bebeğine üzüldüm allah yeniden anneliği tattırsın bizede nasip eder inşallah

canım tebrikler allah kucağına almak nasip etsin:CüvCüv:inşallah:teytey::teytey: çok sevindim tatlımya allah nazardan korusun

kızlar merhaba son 6 günüm... meleğim gelecek mi bu ay..düşünmeyim diyorum ama yapamıyorum..bu ay iştahım açıldı canım sürekli bir şeyler istiyor.. psikolojikmi acaba ...

delikafadulden
canım tebrikler allah kucağına almak nasip etsin:CüvCüv:inşallah:teytey::teytey: çok sevindim tatlımya allah nazardan korusun

kızlar merhaba son 6 günüm... meleğim gelecek mi bu ay..düşünmeyim diyorum ama yapamıyorum..bu ay iştahım açıldı canım sürekli bir şeyler istiyor.. psikolojikmi acaba ...

inşallah canım gelsin ya bak teytzeleri onları bekliyorlar hadi gelin artık şımarık şeylerkaydirigubbakcemile

slm kızlar
günüme 4 gün var..ya ben bişi sorcam çok da bebeği bu a düşünmedim bilinçaltı da yapmadım ama akşam kaç aydan sonra ilk defa çok tatlı bi bebek gördüm rüyamda hayrolsun..çok heyecanlandım nedense..inş bebiş vardır bu ay yarabbim her isteyene versin Alahım...bu ay farklıolarak kasıklarımda tuhaf bi ağırlık var..bakalım hayırlısı 25-26 sını bekliyorum hayırlısı olsuniremcim seninle genelde aynıyız..geçen ay olmadı hayırlısı bu ay inşş olur bebişlermiz sağlıklı bi şekilde..

kızlar benım daha gelmedı kırmızılar şimdiye gelmesi lazımdı git gide heycanlanıyorm...

canım test yapsana artık çıkar.. bende merak ediyorum.. içimdeki ses senin fazla uğraşmayacağını söylüyor..inşallah bu ay vardır.. ama sen benim gibi fazla uğraşmayacaksın...

inşallah canım ya bu ay vardır.. benimde işte 27 si..bekliyorum.. rüyanda hayırlara vesile olsun inşallah..

amin cnm inş..bu ay ekstra hiçbişey yapmadım bakalım bekleme modundayız artık...

neyse kızlar ben akşam girerim artık kocam gelir brazdan..yemek hazırlıyım ben okçok çok öpüyorummm..pai pai...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…