cnm korkuyorum test yapmaya ALLAH söylettırdı sana belkide heycanlandım günün geçmesi deyınce inş. cnm geçerde bir an önce test yaparım şimdi netten bakıyorum hamılelık belırtısı dıyor kasık ağrısına ..hayırlısı bakalım yok cnm tedavı görmuyorum ovülasyon testi kullnaıdm bu ay...
ben hala adet olmadım ama bugün test yaptım tek çizgiyi gördüm
inşallah hamilesindir canım.adet olmayı bekliyorum artık.umudum yok.gerçi kan testi yaptırmadım ama hissetmiyorum bu ay.
benim meleğimde çeşmenin üstüne oturmuş sular akıyor.ismimde pınar,kızım olursa damla su ismini istiyorum.tam isabet olmuş.saolun kızlar.
adet olana kadar meleğimi kaldırmayın ama...
canım hamşlelik belirtisi olabilir lekenmen bence sen hamilesin ama gene de araştır
yok cnm güzel haber için yarını beklıyorumben sende ne var ne yok ?
Canım ağzından bal damlıyor kafamçokkarıştı İnşallah öyledir sabredip göreceğiz Rabbim emanetini bekliyorum
kızlar selam bu sabah test yaptım evde ki dayanamadım yarını beklemeye...2. çizgi çok silik çıktı inanamadım tabiki...sonra doğru kan testi yaptırmaya...değerim çok düşük çıktı yalnız..10.51.. doktora gittim sonra oda 1 hafta bekleyelim bakalım dedi...şimdi bana geçmeyecek bu hafta...eşimde henüz bilmiyor...yarın gelicek yanımaa...nasıl heyecan anlatamam sizee...ne yapacağımı şaşırdım şaşkın ördek misali...allah herkesin gönlüne göre versin...
kittycat bu melekler harika bana koyduğun elinde mum var inşallah hepimize hayat ışığı oluralkisalkisalkis
kittycatcimm meleğin uğurlu geldi bak gördünmüüüü.daha dün koydun .çok teşekkür ederim sana canım...
ı:enbuyukkk:
nşallah arkadaşlar dualarınızı bekliyorum benim dualarım da sizinle
çok teşekkür ederim canım...ayyy bu gece bana uyku yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?