arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

yalnız bi sorun var çok yavaş işliyor benim bilgisayar.. neyse şu yemek işini halledeyim gelirim o zamana belki düzelir

kızlar lütfen cevap adetime daha iki gün var ama bugün çamaşırımda kahverengi lekeler gördüm korkuyorum bilgisi olan paylaşsın lütfen Allah ım inşallah gerisi gelmez:Saruboceq:

BEBİŞLERİNİ BEKLEYEN ANNE ADAYLARI

bumuyani ----->17 mayıs

ilknurum----->18 mayıs

cosmopoli ----->18 mayıs

necla_r ----->19 mayıs

uslu ----->19 mayıs

cikolata86 --------> 19 mayıs

ozoberkay --------> 19 mayıs

E BARAN -----> 20 mayıs

beyazgelincikk -----> 22 mayıs

jasminn_23 -----> 20 mayıs

shekercim -------> 20 mayıs

ss2302 -------> 20 mayıs

sub0938 --------> 22 mayıs

yasemin-66 --------> 22 mayıs

gulayyusuf --------> 23mayıs

SELIN_OZCAN------->25 mayıs

anneolmakistiyoruuuum ------->25 mayıs

Tugbademir ------->25 mayıs

kittycat --------> 27 mayıs

irem74 --------> 27 mayıs

tahmina38 --------> 27 mayıs

maviruya --------> 27 mayıs

tubiloshh -------->29 mayıs

naagihan -------->10 haziran

forever_14 --------> 11 Haziran

ilknurum -------->

vuslat2006 -------->

sub0938 -------->

umitcan_4116_ -------->

papatyaa20 -------->

himeros -------->

nursim05 -------->

whoareyoupeople -------->

mısraaa -------->

ecrin74 -------->

pptya87 -------->

fatmazehraa -------->

bilgesu ------->

ninik ------->

zeugma27 ----->

nina23 ----->

EKAKAL ----->

yaya ------>

laubali ----->

hadi bakalım şans melekleri geldiiiiiiiiii hihoyyytumarım bu melekler şans getirir hepimize

Son düzenleme:
yok cnm güzel haber için yarını beklıyorumben sende ne var ne yok ?

inşallah yarın güzel bir haber verirsin bize canım dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq: bende birsey yok yumurtlamada olmadı galiba bu ay hersey karısık bakalım bekliyorum canım :)

Son düzenleme:
kızlar selam bu sabah test yaptım evde ki dayanamadım yarını beklemeye...2. çizgi çok silik çıktı inanamadım tabiki...sonra doğru kan testi yaptırmaya...değerim çok düşük çıktı yalnız..10.51.. doktora gittim sonra oda 1 hafta bekleyelim bakalım dedi...şimdi bana geçmeyecek bu hafta...eşimde henüz bilmiyor...yarın gelicek yanımaa...nasıl heyecan anlatamam sizee...ne yapacağımı şaşırdım şaşkın ördek misali...allah herkesin gönlüne göre versin...

kittycat bu melekler harika bana koyduğun elinde mum var inşallah hepimize hayat ışığı oluralkisalkisalkis

heyooooooooooo:dance::dance: süper bir haber canım inan cok sevindim:teytey::teytey:

kittycat bu melekler harika bana koyduğun elinde mum var inşallah hepimize hayat ışığı oluralkisalkisalkis

amin canım :Saruboceq:

kittycatcimm meleğin uğurlu geldi bak gördünmüüüü.daha dün koydun .çok teşekkür ederim sana canım...

birsey degil canım işe yaradıgına cok sevindim canım a.s bu cicekler sana ve melegine a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…