- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- 33
- Konu Sahibi Dobra anne
-
Bugüne kadar takmiyordum inanın,ama artık patladım gibi bir seyMaalesef var böyle boş insanlar. Kafanıza taktığınıza değmez
Kv.gil boş boğaz gibiBoşverin, namınız yürüsün :))
Size kim söylüyor etlinizin hesaplarını? Ne amaçla söylüyor?
Alırsak anca taş çatlasın 2 odalı eve cikarmisiz,ama o bile çok zormuş sanki beraber kazanıp beraber harciyoruzTam olarak ne demiş?
Art niyetli mi değil mi anlasilmiyor
Ama şu kesin bunu size soyleyen iyi biri olsaydı soylemezdi
Böyle yapmaya çalışıyorum,inaninSiz yokken bu kadar çok konuştuklarına göre doğru yoldasınız devam edin.Ben olsam umursamam,asla tepki göstermem.Ne kadar üzerinde durursaniz onların o kadar önem vermiş olursunuz.
Eltinizle direkt bunu konusun ben boyle bisey duydum ama....diyerek konuyu netlestirin derim...benimde sizin sartlarinizda bi ailem var kimsenin bu sekilde konusmasini istemem konusulmus diye duyduysam emin olmak icin 1.agiza sorarim...eger sormazsaniz bu konuşmalara daha yenileri eklenir gibi duruyorAlırsak anca taş çatlasın 2 odalı eve cikarmisiz,ama o bile çok zormuş sanki beraber kazanıp beraber harciyoruz
Önümüzde de söylediler ilk zamanlar oradan eminim derler yani,ama tabi biz bir şey demedik abartmadik yani ama bu süreklilik arz edince ne alaka diyorum simdiEltinizle direkt bunu konusun ben boyle bisey duydum ama....diyerek konuyu netlestirin derim...benimde sizin sartlarinizda bi ailem var kimsenin bu sekilde konusmasini istemem konusulmus diye duyduysam emin olmak icin 1.agiza sorarim...eger sormazsaniz bu konuşmalara daha yenileri eklenir gibi duruyor
Degilmi ya sanki tapumu isteyeceklerHaberiniz yok biz ev aldık şimdi ki hedefimiz onu satıp villa almak diyin
Sınırlarını aşıyorlarsa eltinize '' gel canım beraber plan yapalım belli ki hesap kitapta iyisin benimle de paylaş '' deÇok uzatmak istemiyorum sevgili arkadaşlar,sadece bana fikirden öte biraz teselli,akıl verin ya da doğrusu ne ise..
Biz eşimle çalışan,üniv.mezunlari,memur,makul yaşayan,ve makul miktarda ev ve çocuk gecindiren normal bir aileyiz,kimseye muhtaç olmadan yuvarlanıp gidiyoruz.(bunları soylememde ki neden daha iyi anlaşılsın diye) Hayatta da hiç kimseyle oturup para pul konuşmayız..Yeri gelir tatilimizi yaparız yeri gelir gezer tozariz ki bundan kime ne normalde değil mi??
Ama harika olan(!) eltim gil, ( bu arada bu bir kaç defa kulağımıza geliyor)orda burda bizim ev alıp alamayacağımizi hesapliyorlar ve bunu her yerde kaynanamlara dahil bahsediyorlar..
Bir iki çok takmadım konuşacak başka konuları yok belli ki dedim ama bu sefer inanın çok canımı sıktı,çünkü ben insanlara ne plan yaptigimdan bahsetmek zorunda miyim kendileri gibi anlamadim...ki orayı geçtim ben ev almak Kat almak zorunda miyim?
Siz olsanız bozulmaz misiniz,önümde konusunu açarsa ağzının payını vermeyi düşünüyorum her kim olursa olsun sizce napmaliyim?
Büyük ihtimal sizin eltigil çalışmayan tek işi kim kimle ne yapıyor ne edıyor ne yapmış etmiş diyerek gününü böyle geçiren bir kadın .Çok uzatmak istemiyorum sevgili arkadaşlar,sadece bana fikirden öte biraz teselli,akıl verin ya da doğrusu ne ise..
Biz eşimle çalışan,üniv.mezunlari,memur,makul yaşayan,ve makul miktarda ev ve çocuk gecindiren normal bir aileyiz,kimseye muhtaç olmadan yuvarlanıp gidiyoruz.(bunları soylememde ki neden daha iyi anlaşılsın diye) Hayatta da hiç kimseyle oturup para pul konuşmayız..Yeri gelir tatilimizi yaparız yeri gelir gezer tozariz ki bundan kime ne normalde değil mi??
Ama harika olan(!) eltim gil, ( bu arada bu bir kaç defa kulağımıza geliyor)orda burda bizim ev alıp alamayacağımizi hesapliyorlar ve bunu her yerde kaynanamlara dahil bahsediyorlar..
Bir iki çok takmadım konuşacak başka konuları yok belli ki dedim ama bu sefer inanın çok canımı sıktı,çünkü ben insanlara ne plan yaptigimdan bahsetmek zorunda miyim kendileri gibi anlamadim...ki orayı geçtim ben ev almak Kat almak zorunda miyim?
Siz olsanız bozulmaz misiniz,önümde konusunu açarsa ağzının payını vermeyi düşünüyorum her kim olursa olsun sizce napmaliyim?
Alırsak anca taş çatlasın 2 odalı eve cikarmisiz,ama o bile çok zormuş sanki beraber kazanıp beraber harciyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?