Arkadan konusan, adımiza hesap yapan eş ailesi

Öncelikle konuşsun bu kötü bir şey değil bence sizde bu konuyu düşünüyorsunuz bu yüzden taktınız. Evet haddi değil ama insan boş bulunup dedikodu yapıyor işte farkında olmadan. Asıl sıkıntı arada laf taşıyan insanlar belki biri kırk yapıp anlatıyorlar size bilemezsiniz. Bence o laf taşıyan insanın yanında ne konuşacağınıza siz daha çok dikkat edin. Ki bence bu devirde memur maaşı ile ev alınır mı bilmiyorum insanların beklentiye bak

Bizim insanlarımız çok hadsiz, başkalarının hayatlarına burun sokmaya bayılıyorlar. Daha geçen hafta kayınvalidem bize yatılı geldiğinde bir akrabası aradı telefonda konuşurken “Eee yok mu sizin gelinde bir şey (bebek soruyor)?” diye sorunca “Bir çocuğa annesiyle babası karar verir böylesine özel bir konu başkalarını ilgilendirmez.” dedim arkadan, kadın da duydu diye kayınvalidem bildiğiniz bana kinlendi.
Yahu sanane benim çocuğumdan, belki hastayım istiyorum olmuyor, belki başka bir sıkıntım var, belki ben çocuk yapmayacağım senin ne haddine? İsteyen istediği kadar tavır alsın, böyle hadsizler bundan anlıyor.
Aynı şekilde başkalarının maaşını soranlardan da aşırı irrite oluyorum. Sen mi çalışıp kazanıyorsun ya sanane? Bizim paramız biz çalışıp kazanıyoruz bırakın da nasıl harcayacağımıza biz karar verelim diye gülerek bir bozun, bakın bakalım daha ağzını açabiliyorlar mı.

Umursamazlık tan gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…