Arkadan konuşmak,kendi evimde.

ben olsam,; bende sizi birdaha yemeğe çağırırsam yine beğenmeyin derdim ve asla yemeğe çağırmazdım, kimse anneme laf söyleyemez.Terbiyesiz kadın.
Ama siz sabrederek iyi yapmışsınız bana bakmayın siz, ama sakın yüz vermeyin şu kadına, mesafenizi daima koruyun.

Kalbimi okudunuz:)teşekkürler
zaten bekledikleri seviyenin düşmesiydi. belki asıl amaç yemek mevzusu üzerinden sizi kışkırtıp kocanızla aranızı bozmaktı.
eşiniz illa ki annesine sizin duyduğunuzu, telafi etmek için uğraştığını anlatacaktır.
siz kocanızla bal şeker olun, kv ye de gerekirse şaka yollu cevabını verirsiniz.

Keske yuzune vursaydiniz o an utansaydi bak birdha yapabilirmiydi rezil kadin

Net olarak bişey duyduysan o anda söylicektin kırıldığını yoksa daha neler neler konuşur ardından. Anında pat diye söyle sonra mosmor oluşlarını kem küm etmelerini zevkle izle

Seni ve anneni çekemeyen kiskanc ve ikiyüzlü bu bayani anca bayramdan bayrama gör derim ben

canım yalnız bırsey dıyım esıne sen kv dednın arkandan konusma sebebını söyleyınce dıreekkk isteme gunu olan seyı söylüyorr ve evlendınız araadan zman gectı belli ki unutmmmamıs unutmasa bıle bunu oda bır mesele olarak görüp senın önüne cvp dıye sunuyorr..

Reactions: anu
İnsanlar çok değişti... eskilerdeki edep saygı yok... Bu sizden ziyade nimete saygısızlık bence. Önce nimete sonra sizin emeğinize... şimdilerde kaç gelin çalışırken böyle nimetler hazırlayıp kv ve görümceleri ağırlıuor ?
Çayın yanına da kek. .. valla benim çalışan bir yakınım var , çayın yanına hazır kek ve çubuk indirir... olmadı sadece kahve. Ablamda çalışan bir hanımefendi ama asla gocunmaz kendini yorar hazırlığını yapar... emeğini Allah bilsin. Kullar bu kadar işte...
Bende ilk evlendiğimde harika bir sofra hazırladım hemde kanser hastası bir anne ile... 4 aileyi davet ettim . Eşimin annesi ve abileri ayran yoktu ve resmen ayran yol diye benim dedikodu mu yaptılar... al işte bunlar da şükür bilmeyen , nimete emeğe saygısı olmayan insan sürüsü....

evet bu mevzu ayrıca araştırma konusu

Çok haklısınız.Ne diyelim herkes bi şekilde haksızlığa uğruyor.Oysa ben iyi olmak isterken bunlar başıma geldi,sizin de öyle olmuş.Neyse bundan sonra nasıl davranmam gerektiğimi bana öğretti bu davranışları.Yarın öbür gün onların da kızları evlenecek.Yine de böyle şeyler yaşasınlar istemem.Ama onun da iki tane kızı var.

Kız o an kal geldi bana melekliğim tuttu benim ya.Yapmazdım oysa böyle kekoluk.Hadi dedim kör şeytana uyma evime gelmişler

Cnm bence çok iyi yapmışsın büyük bir kavga çıkabilir esinle de birbirinize girebilirdiniz

Ha şu anda ne yapacaksın arama özel gün hastalık dışında
Fazla gitme gittiğinde tv izle muhatap olma
Senin evinde senin dedikodunu yapandan korkarım ben uzak durun

Aynen canım benim.Doğrusun.Ben de içten pazarlılık algıladım

Sizin davranışınız çok hoşuma gitti. .. tam gerçekte olması gereken hanımefendi ve insanlara karşı merhamet duygusu var olan biri gibi , hissettim... o an güzel idare etmişsiniz. Size tavsiyem kalbinizi bunun için kirletmeyin , mesafenizi koruyun. Saygınızı yitirmeyin. Ama kendinize olan Saygınızı da koruyun. Sizi kırdık larını anlamları gerek ve Özür bprçlular . Bunu telafi etmeleri lazım. Yoksa sizin bu durumunuz gün geçtikçe zorlaşabilir. İnşaallah herşey yoluna girer... Allah yardımcınız olsun .

Size çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.

Arkadaşım 4 4lük sofra hazırlasan bile bir şey bulacaktı onlar. Eminim. Hatta bence fazla bile yapmışsın bence. Sen çalışan kadınsın bitti. Çok istiyorsa kendi kızlarının nişanında yapsın. Bundan sonra o yaptığın hazırlığı da yapma derim.

İyi ki duymuşsunuz, en azından bundan sonra araya daha çok mesafe koyarsınız. Ben olsam dayanamaz niye öyle dedin diye sorardım, sonuçta laf sizden çok annenize gitmiş:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…