arkadaş çevrem ilişkim hakkında moralimi bozuyor

justfriendd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
57
55
98
arkadaş çevrenizin ilişkiniz hakkında düşüncelerine ne kadar takılırsınız?

Son düzenleme:
Eger ki universite hayati seni degistirmezse canim problem yok yani
Birbirimizi seviyormussunuz problem yokda niye ayrilasiniz cnm

Yooo,sert bir üslupla yaklasmana gerek yok,dervisin fikri neyse zikride odur derler ya sana boyle diyenler,senin sevgilinden ayrilmani isteyenler.o yuzdende dillendiriyorlar.. o yuzden hic kafana takma,sert usluplada cevap verme ki seni uzebildiklerini gorüp mutlu olmasinlar..belli ki iyi niyetli degil bu insanlar..belli olmaz,hayirlisi de kapat konuyu.cevap verip aciklama yapma luzumu bile gosterme...

Bu sevgilinle sana,senin üniversite hayatında yaşayacaklarına,beklentilerine,arkadaş çevreni seçimine bağlı.Sen değişecek misin değişmeyecek misin sevgilin nasıl davranışlar içerisinde olacak bunu bilemeyiz.Ama her üniversiteye giden değişiyor ayrılıyor diye bir şey yok.Ben sevgilimle liseye başlayacağım seneden beri tanışıyorum ünv.3 sınıf öğrencisiyim Allah'a şükür sıkıntımız yok.Sert yaklaşma her şey anlayışla sevgiyle çözülür mesafeler her zaman ayrılık getirmez insanları birbirine de bağlar de geç.

O tamamen sevgilin ve sana bağlı her giden değişir diye bir şey yok benim ilişkimde lise sonda başladı ayrı şehirlerde bile kaldık şuan üniversite bile bitti hala beraberiz bu tamamen size bağlı. Öyle diyenler üni ortamını bi halt sananlardır üniversiteye giden herkes kendini dağıtmıyo sonuçta. onlara sevgininizin basit olmadığını ortam görünce bitirmeyecek kadar köklü olduğundan bahsedin.

Bende esimle lise 2 de ciknaya basladim ubiverste okuduk esim baska şehirde okudu ama bir gun bile ayri kalamdik birbirimizi sevdik guvendik suan evliyiz yeni yeni heyecanlar aramazsaniz bişey olmaz

genelde uni insanı değiştiriyor. çok gördum sevgililerini bırakanlar. ama uyarın onları. gerek yok bu tarz konusmalara.. onlara ne ?

bu başka insanların size söylemesiyle olacak bir şey değil tamamen sizin sadakatinize sevginize bağlı. ben de lise sonda görüşmeye başladım üniversiteyi de bitirdim ve evlendik. bu tamamen size bağlı duyma her denileni

Bence genel olarak lise asklari lisede kalmali. O zaman insan cok toy oluyor karakter oturmamis oluyor. Uniyle ve yasinda verdigi olgunlukla fikirler degisiyor hayat görüsü oturuyor. Uyusmazliklar oldugu halde senelerin hatrina evlenenler cok, dogru bulmuyorum ben. Zamana göre degerlendirin siz de baktiniz ayri düsüyorsunuz bitirirsiniz. Zorlamanin alemi yok. Lise 2dekiler cocuk resmen. Bu yasta baslayan iliskiden hayat arkadasini secmek saglikli bir karar degil bence.

Ben de eski erkek arkadaşımla lise3de cıkmaya baslamıstım. Üniversite de baska okullardaydık. Ama aynı sehirde olmamıza ragmen olmadı. Cunku o,sanki ilk defa insan görüyormuscasına degisti. Yani ortam pesinde takılmaya basladı.
Bu tamamiyle kisiyle alakalı,arkadasların da dedigi gibi.
Ortam bozmazsa herhangi birinizi,ayrılmazsınız

He he diyin gecin. Umursamayin. Sorun yokmus, iliskinize de derslerinize de aynen devam edin.

Buyuk konusmayin, sert hic yaklasmayin.

Ayrica her iliskinin bitmesi de uni.ye gidenler dagitiyor diye olmuyor (o da ne demekse zaten...)
Farkli seylerden zevk almaya baslarsiniz, degisirsiniz, anlasamazsiniz, biter.
Her sey ihtimaller dahilinde...

Lisede baslayan iliskilerin cogu unvde biter veya sarsintiya ugrar istisna olup olmayacaginizi bilemem ama olan bu ayrica cok kucuk yasta baslayan iliskiler uzun sureli ve kucuklukten oldugundan aliskanlik yapiyor ama evlilige dokuldugunde puruzler ciktigida bi gercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…