- Konu Sahibi yaseminakkus63
-
Yapman gerekeni kendine yakışan bir üslupla yapmışsın canım,geçmiş olsun.Kızlar iyi gaz verdiniz vallahi. Dayanamayıp mesaj attım. Arkadaşlığımızı gözden geçirdim ve dengim olmadığına karar verdim. Bundan böyle görüşmek istemiyorum seninle. Arkadaşlığımızı bitirsek iyi olur dedim. Konuyu açmadım çünkü baş edemem yırtık bir kız. Üstü kapalı konuştum. Sana bir yanlışım mı oldu hayırdır yazdı. Yok arkadaşım kendine iyi bak yolun açık olsun yazdım. Bu mesajım bile masumane ama yazdım be sonunda
Kızlar iyi gaz verdiniz vallahi. Dayanamayıp mesaj attım. Arkadaşlığımızı gözden geçirdim ve dengim olmadığına karar verdim. Bundan böyle görüşmek istemiyorum seninle. Arkadaşlığımızı bitirsek iyi olur dedim. Konuyu açmadım çünkü baş edemem yırtık bir kız. Üstü kapalı konuştum. Sana bir yanlışım mı oldu hayırdır yazdı. Yok arkadaşım kendine iyi bak yolun açık olsun yazdım. Bu mesajım bile masumane ama yazdım be sonunda
Ay true okurken şok oldum.Kimseye güvenemeyecek miyiz ya ?Senin kadar güzel yürekli bir arkadaşı sevgiliyi kaybeden şapşallar aptallıklarına yansın.10 yıllık "dostumu" 6 yıllık sevgilimle aynı yatakta basmamla..
3 yıllık sevgilimi yine başka bir "dostumla"karşıma geçip "biz mutluyuz,bizi rahat bırak" demesiyle,insanlara karşı güvenim bitmiştir.
Ve bu anlattığınız şahıs çok tehlikeli yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla.
İş tamamen eşiniz de bitiyor.
Helal süt emmiş bir adamsa o kadın ne yaparsa yapsın birşey olmaz diye düşünüyorum.
Arkadaşlığınızı bitirmeniz de yarar var.
Haddini aşmaya başlamış arkadaşınız.
Aferin tek yapman gereken buydu zaten.9 yıllık arkadaşımla arkadaşlığımı tek seferde bitirmiştim bende.Hiç pişmanda olmadım.Dengesiz insanlara gelemiyorum.Varlığı ne ki böylelerinin yokluğu ne olsun diyorsun canına tak edince.Kızlar iyi gaz verdiniz vallahi. Dayanamayıp mesaj attım. Arkadaşlığımızı gözden geçirdim ve dengim olmadığına karar verdim. Bundan böyle görüşmek istemiyorum seninle. Arkadaşlığımızı bitirsek iyi olur dedim. Konuyu açmadım çünkü baş edemem yırtık bir kız. Üstü kapalı konuştum. Sana bir yanlışım mı oldu hayırdır yazdı. Yok arkadaşım kendine iyi bak yolun açık olsun yazdım. Bu mesajım bile masumane ama yazdım be sonunda
10 yıllık "dostumu" 6 yıllık sevgilimle aynı yatakta basmamla..
3 yıllık sevgilimi yine başka bir "dostumla"karşıma geçip "biz mutluyuz,bizi rahat bırak" demesiyle,insanlara karşı güvenim bitmiştir.
Ve bu anlattığınız şahıs çok tehlikeli yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla.
İş tamamen eşiniz de bitiyor.
Helal süt emmiş bir adamsa o kadın ne yaparsa yapsın birşey olmaz diye düşünüyorum.
Arkadaşlığınızı bitirmeniz de yarar var.
Haddini aşmaya başlamış arkadaşınız.
Kızlar iyi gaz verdiniz vallahi. Dayanamayıp mesaj attım. Arkadaşlığımızı gözden geçirdim ve dengim olmadığına karar verdim. Bundan böyle görüşmek istemiyorum seninle. Arkadaşlığımızı bitirsek iyi olur dedim. Konuyu açmadım çünkü baş edemem yırtık bir kız. Üstü kapalı konuştum. Sana bir yanlışım mı oldu hayırdır yazdı. Yok arkadaşım kendine iyi bak yolun açık olsun yazdım. Bu mesajım bile masumane ama yazdım be sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?