Arkadaş dediğim insan kocama gözünü dikti.

Bence bu durumu eşinize söylemeyin. O arkadaşının eşine olan ilgi eşini farklı bir havaya sokabilir ya da gelen arkadaşlarına bakışı falan... Nihayetinde erkek. İleride bir anlaşmazlığında bu durum da önüne çıkabilir.
Bence sizin yapmanız gereken zenginliğinizi mümkün mertebe gizlemeniz.
Arkadaşın daha eşini görmemiş bile...
Onun taktığı kocandan ziyade sana sunduğu hayat gibi geldi bana ki söylediğine göre de kız zenginlikle bozmuş kafayı ve tek odaklandığı paraymış.

Son düzenleme:

İnsan inanamıyor.
Allah her şeyin hayırlısını versin, sana da sabır versin.

canım bak öncelikle bu kızı hemen hayatından defetmelisin!
öyle ben kalp kıramam falan olmaz, yoksa mazallah kocanı ayartmaya çalışabilir :18:
kadınlar durduk yere böyle şeyler hissetmezler çünkü bizim 6. hislerimiz kuvvetlidir erkeklere göre

benimde böyle hissetttiğim bi kız arkadaşım vardı
en sonunda geçen hafta bi kavga çıkarttım bağımızı kopardım
yoksa kocam elimden gidicekti Allah korusun

bunun aile yapısıyla ilgisi yok benim ailem de çok rahat,modern bir aile ancak bu tür davranışları onaylamıyorum,ailem de onaylamaz.

biraz ağırlığınızı koyun,siz de ona laf sokun onu rahatsız edin o sizinle görüşmesin.

bhaneler bul ve görüşme bu kadar basit acma kapını telefonunu 5 kez aradıysa 1 kez ac en sonunda vazgeçer yoğunum de uydur bi şeyler ...
ne yani eşini sokakta görücekte ne yapıcak eşin bu kadar basit degildir herhalde..alında senin yumuşak yüzün basına iş açabilir değiştir kendini..

Gorusmemek zor olmamali bi bahane bulursun hatta direk bile soylersn yani bence kocanida al ispanyaya giderken yada otur once kocana anlat ve su kizdan acilen kurtul allah korusun musallat olur yapisir tovbee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen onun kalbini kirmazsan o senin kalbini yakin zamanda kiracak

Sinir oldum , sanane kızım elalemin kocasından ne soruyorsun

Soğuk davran , tersle , mesajlarına cevap verme , her aradığında telefonu açma ve laflarının altında kalma...

ALLAH(C.C) yar ve yardımcın olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…