- 18 Mayıs 2017
- 9
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi elmali_kek_yiyemeyen_kiz
-
Kadın da rahat rahat başka erkeklerle takılabiliyordur. Amerikan filmleri gibi düşün. Bazı insanların mezhebi aklımızın almayacagı kadar geniş oluyor malesef.
Adam zengin ozaman? Yani ne diyebilirim. Kendini bu konuma sokan arkadaşımı. Olmayan uzuvlarıma dahi takmazdım diyim. Yaşının konumunun ne önemi var ki insan işte.canım adamın eşi, ilkokul mezunu orta seviye kültürlü, kapalı bir kadın.
Ee ne oluyor öyle olunca?canım adamın eşi, ilkokul mezunu orta seviye kültürlü, kapalı bir kadın.
Ee ne oluyor öyle olunca?
Şu insanları kategorize etmekten vazgeçin artık.
İnsan insandır.
Bana göre ikiside karaktersiz.
Bahsettiğiniz kişiyle de arkadaşlığımı keserdim.
Zira böyle ilişkilere affım yok. Bekar olan istediğini yapsın.
İsterse 20 olsun.bayan arkadaşım 10 senelik arkadaşım. zamanında birlikte yediğimiz içtiğimiz insan, işte bir anda kesip atmak olmuyor.
İsterse 20 olsun.
Yaptığı doğru birşey değil. Ve bunu bile bile devam ettiriyorsa , üstelik eşiyle bile görüşmüş, birde birbirlerine iyi dileklerini iletmişler . Böyle bir insan benim arkadaşım olamaz.Kendime saygısızlık olarak görürüm bunu.
Serbest ilişki başka birşey.arkadaşımı iyi bir insan olarak görüyorum. benimde serbest bir ilişkim var sonuçta. arkadaşım ile aynı evde kalıyoruz. ama yaptığını anlamlandıramıyorum. bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterir.
Serbest ilişki başka birşey.
Metres olmak başka
herkse iyi geceler hanımlar, benim 10 senlik bayan bir arkadaşım var, bu hanımefendi 40 yaşlarında bekar, zamanında uzun ve kısa süreli ilişkileri olmuş, üniversite mezunu kültürlü ve bir şirkette çalışan bir bayan.
Böyle ayrım yapmışsın ama şuan ikiside aynı seviye aynı genişlikte..canım adamın eşi, ilkokul mezunu orta seviye kültürlü, kapalı bir kadın.
canım adamın eşi, ilkokul mezunu orta seviye kültürlü, kapalı bir kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?