arkadaş - evli adam - yasak aşk

yaptıgının yanlıs oldugunu soyler gerısıne karısmam.. ama adamın esı de bır tuhafmıs sanırım eş olan para ıcın bırlıkte olmaya devam edıyor evlılık bırlıgı temelınde sarsılmıs buyuk ıhtımal es ıle duygusal yada cınsel bır munasebet yoktur ama yınede yanlıs cunku ortada kagıt uzerındede olsa bır ımza ve nıkah var , adam boşansın oyle gelsın bence ılla arkadasınızla bırlıkte olmak ıstıyorsa..

hoşlandigi pozisyonlari falan sordu heralde bizim kültürlü bacımız

midesizlik almış başını yürümüş.
ve siz bu kadınla hala arkadaşlık mı yapıyorsunuz?
konu ile ilgili görüşüm şu; milletin kocasına göz diken bi kadınla arkadaşlık yapmam! m.çarım ağzına bırakırım!

Bir tek bana mi tuhaf geliyor 10 senelik arkadasindan bu kadar resmiyetle soz etmesi? Ne bileyim ben daha birkac aylik arkadasim hakkinda bile iki kelime de bir bayan arkadasim demezdim sanirim. Konunun icerigi kadar anlatim da oldukca ilginc geldi bana.

Fake kokusu geliyor banada

canım adamın eşi, ilkokul mezunu orta seviye kültürlü, kapalı bir kadın.
Evli bir beyefendi ile seviyesi bizi bağlamayan arkadaşınızı gözden geçirmeniz gerek bence
Esas kızın ne mezuniyeti ne kültür seviyesi kimseyi alâkadar etmez .

Eşler arası diyaloğu kimse bilemez belki adam tehdit ediyor belki çıkar ilişkisi
Siz arkadaşınızı düşünün .

Evet bir kk klasiği. Üniversite mezunlarını yerip ilkokul mezunlarını goklere çıkarmak. Geçen bi konuda kız üniv. Mezunuymus sevdiği ilkokul, denk olmaz dedim diye demediklerini birakmadilar. Ünv. Mezunu karısini döven profesorle başladılar, ilkokul mezunu mükemmel kocalariyla devam ettiler.

Herkesin her şeye alındığı bir çağdayız

ooovvv bu kadar ayrıntı vermeseymişsiniz keşke, çunku galiba tanıyorum böyle birini..

Seni ilgilendirmez !

Al çekirdeğini ,kolanı,uzaktan izle ..yuva yıkanın yuvası olmaz klişesi burda devreye giriyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…