O kisiden bahsederken "bu, bununla" gibi tabirlerinizi cok itici buldum.
Neyse, bence tebrik edin ve arkadasca sitem edin neden bu zamana kadar soylemedigine falan. Sonrada artik gidip gelmekten vazgecin. Sorarsa da, ee nisanlandin artik, sevgilin rahatsiz olmasin falan dersin. Ama bence bundan ogrenmeniz gereken ders, bir adam ilgi duyuyorsa, hemen bir iliski kurmaya calisir. 9 ay boyunca git-gel, hic birsey olmamis aranizda. "O da bana sunu yapti" yazmamissiniz hic bir yerde.
Canım sen boşver insanları ya...sakın nisanlisiyla da gidip konuşma.haklsın biz arkadaş gibi konuştuk
beni salak yerine koymuş buna üzülüyorum bana iş yerime gelme diyebilirdi özel bir firmada çalışıyor oradaki iş arkadaşlarıda beni hep görüyordu insanların içinde bilmeden küçük duruma düştüm bunada üzülüyorum
Canım sen boşver insanları ya...sakın nisanlisiyla da gidip konuşma.
Küçük düşmedin.sadece umursamamış. Bitti gitti artık boşver.arasa bile açma.irtibatı kes.isteseydi seninle olurdu. Nişanlanmamış olsa bile sevmiş olsa dokuz ay geçmesine fırsat vermeden seninle yol alırdı.çok üzgünüm davet etmeyen birinin yanına giderek kendimi küçük düşürdüğüm için
çok üzgünüm davet etmeyen birinin yanına giderek kendimi küçük düşürdüğüm için
ya sen kendini niye üzüyorsun sana açıkça söyleyebilirdi bak benim ciddi düşündüğüm birisi var diye. burda rezil olması gereken birisi varsa o da sen değilsin o. kendini yıpratma ve üzerini çiz gitsin. yaşın kaç bilmiyorum ama bir sürü insan var
Onu saglamlastirana kadar seni atmamis.Nasil iki kisiyi bir arada idare edebiliyorlar.Basima gelse acilen birini eleyesim geliyor cok darlaniyorum.Ama bu erkekler cok rezil.beni demekki arkadaşı bile hiç bir şeyi görmemiş
Arkadaş olsa tatmin olacak mıydınız ki .hoşlandığının farkındaymış nasıl arkadaş olsun ki zaten.beni demekki arkadaşı bile hiç bir şeyi görmemiş
Onu saglamlastirana kadar seni atmamis.Nasil iki kisiyi bir arada idare edebiliyorlar.Basima gelse acilen birini eleyesim geliyor cok darlaniyorum.Ama bu erkekler cok rezil.
Senin diyecegin kanka bana niye soylemedin deyip utandirmak.Sonra da nisanlin kiskanir deyip gorusmemek.
Ya biliyorum pembe.Yine de seni yedege almis.Ben yedekle rahat etmiyorum asla.Hemen birini eleyesim geliyor.Ama bu erkekler hep boyle rezil.arkadaş gibi konuştuk aramızda flört gibi bişey olmadı
Ya biliyorum pembe.Yine de seni yedege almis.Ben yedekle rahat etmiyorum asla.Hemen birini eleyesim geliyor.Ama bu erkekler hep boyle rezil.
Diyorum.
:)
Ben de yedekliycem hatta stock yapicam artik.
iş yerine o davet etmeden gittiğim için çok üzgünüm kendmi ne kadar küçültmüşüm
Hosgeldin , güle güle olacak dahasına lüzum yok madem iş gereği , gayet resmi gayet sizli ,bizli ...iş nedeniyle görüşeceğim biri olacak ne yapacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?