arkadaş gibi konuştuğum erkek nişanlanmış benden biriyle konuştuğunu neden sakladı? akıl verin bana

haklısın

Canım sen boşver insanları ya...sakın nisanlisiyla da gidip konuşma.

çok üzgünüm davet etmeyen birinin yanına giderek kendimi küçük düşürdüğüm için
Küçük düşmedin.sadece umursamamış. Bitti gitti artık boşver.arasa bile açma.irtibatı kes.isteseydi seninle olurdu. Nişanlanmamış olsa bile sevmiş olsa dokuz ay geçmesine fırsat vermeden seninle yol alırdı.
Üzülecek bir şey yok. Sen de kendi yoluna bak.

çok üzgünüm davet etmeyen birinin yanına giderek kendimi küçük düşürdüğüm için

ya sen kendini niye üzüyorsun sana açıkça söyleyebilirdi bak benim ciddi düşündüğüm birisi var diye. burda rezil olması gereken birisi varsa o da sen değilsin o. kendini yıpratma ve üzerini çiz gitsin. yaşın kaç bilmiyorum ama bir sürü insan var

beni demekki arkadaşı bile hiç bir şeyi görmemiş

Onu saglamlastirana kadar seni atmamis.Nasil iki kisiyi bir arada idare edebiliyorlar.Basima gelse acilen birini eleyesim geliyor cok darlaniyorum.Ama bu erkekler cok rezil.
Senin diyecegin kanka bana niye soylemedin deyip utandirmak.Sonra da nisanlin kiskanir deyip gorusmemek.

Arkadaş olsa tatmin olacak mıydınız ki .hoşlandığının farkındaymış nasıl arkadaş olsun ki zaten.
Bence mesafe koymuştur .sen farketmemişsindir.o da egosu okşandığından çok ta ses etmemiştir. Adam sana ne adım atmış ne söz vermiş.yapılacak hiçbirşey yok artık.
Galiba sen takıntılısın. Nişanlanmış olması bile senin nezdinde pek bir şey ifade etmiyor. Bunu hissettim.
Hani dense ki "seni sevdiği için dokuz ay boyunca gidip gelmene izin verdi"
Buna ikna olmaya hazırsın.

arkadaş gibi konuştuk aramızda flört gibi bişey olmadı

arkadaş gibi konuştuk aramızda flört gibi bişey olmadı
Ya biliyorum pembe.Yine de seni yedege almis.Ben yedekle rahat etmiyorum asla.Hemen birini eleyesim geliyor.Ama bu erkekler hep boyle rezil.
Diyorum.
:)

Allah rızası için şu konuları yazarken cümle sonuna birer nokta koyun ya.
o kadar uzun yazıyı anlayana kadar canımız çıkıyo.
90larda cine5teki şifreli yayından erotik film izleme çalışan ergenlere döndüm sizin yüzünüzden.

kızlar hoşlandığım adam sanırım benim ondan hoşlandığımı anlamamış daha öncede dediğim gibi arkadaş gibi konuşuyorduk şimdi aradı işle ilgili bir konu vardı iş yerime gel konuşalım diyor her zamanki gibi normal konuşuyor benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…