- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
Insan arkadasina nisanli oldugunu soylemez mi?biz arkadaşça konuştuk aramızda flört gibi bişey olmadı
O zaman "ben de sevgili buldum" deseymiş. Önceki 7 ay tamam, son 2 aydır sizi niye oyalamış? Olmayacağını bile bile neden sizin 7 ayınızı ziyan etmiş??? Başkasından duymasaymışsınız nişanlı biriyle görüşmeye devam edecektiniz daha kötüsü. İlgi hoşuna gitmiş o da ses etmemiş, durum bu. Nerden tutsam elimde kalır yani , karaktersiz bir insan.
biz arkadaşça konuştuk aramızda flört gibi bişey olmadı
Insan arkadasina nisanli oldugunu soylemez mi?
Bunu sana soylemesi arkadasliginizi neden bozsun sayet ona olan hoslantini farketmemisse? Kaybetme korkusu..
He nisanlisina seni soylemese anlarim her nisanli bir kiz arkadas kabul etmeyebilir.
Insan arkadasina nisanli oldugunu soylemez mi?
Bunu sana soylemesi arkadasliginizi neden bozsun sayet ona olan hoslantini farketmemisse? Kaybetme korkusu..
He nisanlisina seni soylemese anlarim her nisanli bir kiz arkadas kabul etmeyebilir.
Canım kusura bakma da, seni arayıp sormayan, seni davet etmeyen birinin işyerine elinde pastalarla niye gidiyordun sen? Bu arkadaşlık değil ki? Sen kendince biraz zorlamışsın ama ben anlamadım cidden 9 ay niye koşturdun bunun peşinden.onu arayan hep bendim o davet etmiyordu iş yerine hep ben kendim gidiyordum
Bahse girerim ilginin farkindadir. Yoksa benim bir iliskim var, ciddi de dusunuyorum diyebilirdi. Arkadas degilsiniz, sevgili de degilsiniz. Bunu at bir kafandan. Ayrica nisanlisini da karistirma. Ustune bir bardak su ic. Bir dahaki (arkadaslik) iliskilerinde bu kadar verici olma.
Seni kaybetme korkusu falan değil cnm hala çok safsın. Adam seni arkadas yerine bile koymamış bir kez bile aramamış, buluşalım dememiş, gel dememiş sen koşturup durmuşsun. Bunalmış bıkmış bence. Sen kendiliğinden anla diye mesafe koymuş ama bence sen anlamamışsın.
Seni kaybetme korkusu falan değil cnm hala çok safsın. Adam seni arkadas yerine bile koymamış bir kez bile aramamış, buluşalım dememiş, gel dememiş sen koşturup durmuşsun. Bunalmış bıkmış bence. Sen kendiliğinden anla diye mesafe koymuş ama bence sen anlamamışsın.
Niye dertki.size haber bile vermedi.hangi nişanı kutlayacaksınız.birdaha hiç görüşmeyin.ararsa teline vs cıkmayın.muhabbeti tamamen kesinne yapayım akıl ver nişanını kutlasam dert kutlamasam dert arkadaş gibi konuşunca onunla ne bu durumda ne yapacam bilemiyorum
Aynen böyle dşnüyorumSeni kaybetme korkusu falan değil cnm hala çok safsın. Adam seni arkadas yerine bile koymamış bir kez bile aramamış, buluşalım dememiş, gel dememiş sen koşturup durmuşsun. Bunalmış bıkmış bence. Sen kendiliğinden anla diye mesafe koymuş ama bence sen anlamamışsın.
Adam farkında değil miydi sanki? Hiç gereği yok bana kalırsa direkt ilişkiyi kesmesi lazım. Kutlayacak pozisyona sokmamış ki kızı.haber bile vermemiş.Kutlamaniz yeterli.Çok sevindim senin adına arkadaşim diyerek.Onca ilgiliyi demek ki sevgili oluruz diye göstermis fikrini ona sakın hediye etmeyin.
Asıl o zaman kendini birsey zanneder
İlgini.benimi kaybetme korkusu anlamadım
sadece sana değil yanındaki kıza da yalan söylemiş oluyor, her iki taraflı bir kandırma söz konusu.
bir daha görüşmeyin , sessiz kalın ararsa hiç bir şekilde cevap vermeyin;sessizlik herkesi mahveder..
yazık yanındaki insanda gerçekten ona değer veriyor falan zannediyordur, böyle durumlarda en çok o kişiye üzülüyorum
Neden surekli ayni seyi soyluyorsunonunla arkadaş gibi konuşuyorduk flört gibi bişey olmadı aramızda hep ben arıyordum o davet etmiyordu hep ben gidiyordum iş yerine
Neden surekli ayni seyi soyluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?