arkadaş gibi konuştuğum erkek nişanlanmış benden biriyle konuştuğunu neden sakladı? akıl verin bana

biz arkadaşça konuştuk aramızda flört gibi bişey olmadı
Insan arkadasina nisanli oldugunu soylemez mi?
Bunu sana soylemesi arkadasliginizi neden bozsun sayet ona olan hoslantini farketmemisse? Kaybetme korkusu..
He nisanlisina seni soylemese anlarim her nisanli bir kiz arkadas kabul etmeyebilir.

onu arayan hep bendim o davet etmiyordu iş yerine hep ben kendim gidiyordum

biz arkadaşça konuştuk aramızda flört gibi bişey olmadı

Bahse girerim ilginin farkindadir. Yoksa benim bir iliskim var, ciddi de dusunuyorum diyebilirdi. Arkadas degilsiniz, sevgili de degilsiniz. Bunu at bir kafandan. Ayrica nisanlisini da karistirma. Ustune bir bardak su ic. Bir dahaki (arkadaslik) iliskilerinde bu kadar verici olma.

Bunu sana soylemesi arkadasliginizi neden bozsun sayet ona olan hoslantini farketmemisse? Kaybetme korkusu..
He nisanlisina seni soylemese anlarim her nisanli bir kiz arkadas kabul etmeyebilir.

++++++++++++

benimi kaybetme korkusu anlamadım

onu arayan hep bendim o davet etmiyordu iş yerine hep ben kendim gidiyordum
Canım kusura bakma da, seni arayıp sormayan, seni davet etmeyen birinin işyerine elinde pastalarla niye gidiyordun sen? Bu arkadaşlık değil ki? Sen kendince biraz zorlamışsın ama ben anlamadım cidden 9 ay niye koşturdun bunun peşinden.

haklısın

Seni kaybetme korkusu falan değil cnm hala çok safsın. Adam seni arkadas yerine bile koymamış bir kez bile aramamış, buluşalım dememiş, gel dememiş sen koşturup durmuşsun. Bunalmış bıkmış bence. Sen kendiliğinden anla diye mesafe koymuş ama bence sen anlamamışsın.

kötümü yaptım sence böyle davranmakla

haklısın yanlış yaptım sanırım

ne yapayım akıl ver nişanını kutlasam dert kutlamasam dert arkadaş gibi konuşunca onunla ne bu durumda ne yapacam bilemiyorum
Niye dertki.size haber bile vermedi.hangi nişanı kutlayacaksınız.birdaha hiç görüşmeyin.ararsa teline vs cıkmayın.muhabbeti tamamen kesin

Aynen böyle dşnüyorum

Artık düşünülecek bir şey yok ki boşver. Kutlama.ararsa ki aramayacak geçiştir.

sadece sana değil yanındaki kıza da yalan söylemiş oluyor, her iki taraflı bir kandırma söz konusu.
bir daha görüşmeyin , sessiz kalın ararsa hiç bir şekilde cevap vermeyin;sessizlik herkesi mahveder..
yazık yanındaki insanda gerçekten ona değer veriyor falan zannediyordur, böyle durumlarda en çok o kişiye üzülüyorum

Kutlamaniz yeterli.Çok sevindim senin adına arkadaşim diyerek.Onca ilgiliyi demek ki sevgili oluruz diye göstermis fikrini ona sakın hediye etmeyin.
Asıl o zaman kendini birsey zanneder
Adam farkında değil miydi sanki? Hiç gereği yok bana kalırsa direkt ilişkiyi kesmesi lazım. Kutlayacak pozisyona sokmamış ki kızı.haber bile vermemiş.

onunla arkadaş gibi konuşuyorduk flört gibi bişey olmadı aramızda hep ben arıyordum o davet etmiyordu hep ben gidiyordum iş yerine

O kisiden bahsederken "bu, bununla" gibi tabirlerinizi cok itici buldum.

Neyse, bence tebrik edin ve arkadasca sitem edin neden bu zamana kadar soylemedigine falan. Sonrada artik gidip gelmekten vazgecin. Sorarsa da, ee nisanlandin artik, sevgilin rahatsiz olmasin falan dersin. Ama bence bundan ogrenmeniz gereken ders, bir adam ilgi duyuyorsa, hemen bir iliski kurmaya calisir. 9 ay boyunca git-gel, hic birsey olmamis aranizda. "O da bana sunu yapti" yazmamissiniz hic bir yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…