haklısın kusuru yok adamın arayan soran hep bendim o davet etmiyordu iş yerine ben hep kendim gidiyordumBen adamda bır kusur bılamadım doğrusu .
Bazı arkadaşlar ego tatmini demiş ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum .
Emin olun egodan ibaret olsaydı ve sizin yaptıklarınız onu şımartıp egosunu şişirseydi size ilişkisinden bahsedip üzülme duruöunda bile bundan keyif alırdı diye düşünüyorum .
Siz hoşlandığınızı 9 ay belli etmişşiniz kimse saf salak değil anlamıştır büyük ihtimal .
Ortadan kaybolmasına gelirsek baktı olmuyor , kopmuyorsunuz ve ya arkadaşlığınız hoşuna gidiyor ama e artık başıda bağlı bu yolu seçmiş olabilir .
Nihayetinde kimse kimseyi sevmek zorunda değil .
Cümlelerde "Sürekli elim dolu gittim " diye vurgulamanız acıkcası benı rahatsız etti .
Resmen kaz gelecek yerden tavuk esırgenmez diye dusundurdunuz sureklı bunu vurgulayarak bana
Siz abartıyorsunuz .beni salak yerine koymuş buna üzülüyorum bana iş yerime gelme diyebilirdi özel bir firmada çalışıyor oradaki iş arkadaşlarıda beni hep görüyordu insanların içinde bilmeden küçük duruma düştüm bunada üzülüyorum
ılgınızı kullanmıs resmen
kotu kalplı adam
bence bı anda ıletısımı kesın engelleyın ıstesede ulasamasın
Siz abartıyorsunuz .
Sızı ınsanlarla sevgılım dıye tanıstırmadı sonucta .
Hwrkesın ıs yerıne zıyarete gıden arkadasları vardır .
Acıkcası ben adamın uzerınde psıkolojık baskı kurdugunuzu dusunuyorum , bılemıyorum
Kutlamaniz yeterli.Çok sevindim senin adına arkadaşim diyerek.Onca ilgiliyi demek ki sevgili oluruz diye göstermis fikrini ona sakın hediye etmeyin.
Asıl o zaman kendini birsey zanneder
arkadasa katılıyorum. direk kesıın iletişimi. bukadar acgozluluk olamaz hem sen dur hem o kız dursun. oh ne ala.
Tamam şimdi anlaşıldı , bıkmış muhtemelen.sürekli gittim 9 ay boyunca her hafta gittim diyebilirim o yüzden bölye düşündüm
Tamam şimdi anlaşıldı , bıkmış muhtemelen.
Adamın gözünde varsanız bile bunaltıyor diye vazgeçmiş olabilir .
Bu arada hani diyorsunuz ya hep yanında oldum , hedıye aldım , moral verdım dıye .
Bunları neden karsılık bekleyerek yaptınız .
Demek ki kafanızda bu benım arkadasım degıl , esım ve ya sevgılım olma fıkrınde olup beklentı ıcıne gırerek ona bırseyler sundunuz .
Yanlış anladınız dersende sürekli yaptıklarından bahsetmen bunu gösteriyor
Niye yaptım ki kafasındasınız çünkü
Bunalmıştır muhtemelenkötümü yaptım sence sürekli giderek
beni salak yerine koymuş buna üzülüyorum bana iş yerime gelme diyebilirdi özel bir firmada çalışıyor oradaki iş arkadaşlarıda beni hep görüyordu insanların içinde bilmeden küçük duruma düştüm bunada üzülüyorum
Ben nişanlısına söyle diye bişey demedim. Çocuğa iki çift laf et çek kapıyı çık anlamında dedim. Nişanlısı Kızla bu durumun bi ilgisi yokarkadaşım git nişanlısına söyle diyor ama hangi hakla söylerim bunu biz arkadaş gibi konuştuk
Aynen katılıyorum
Herif sizi sevgilili/nişanlı erkek kovalayan kız durumuna düşürmüş
Burda adam masum, yazık bir şey diyememiş diyenlere hiç katılmıyorum
Adam düzgün biri olsaydı laf arasında sevgilim var, nişanlanıcam vb derdi sizi hem boşuna umutlandırmazdı hem de kötü duruma düşmezdiniz
Bu hikayede iyi niyet göremedim ben adam da çok karaktersiz
Ben nişanlısına söyle diye bişey demedim. Çocuğa iki çift laf et çek kapıyı çık anlamında dedim. Nişanlısı Kızla bu durumun bi ilgisi yok
Kusura bakmayin ama 'hem karnim doysun hem pastam dursun' demis.
Karaktersiz.
Kusura bakmayin ama 'hem karnim doysun hem pastam dursun' demis.
Karaktersiz.
kız sonradan girmiş hayatına önceden yoktu yeni daha bir kaç aylık bişey
Konu sahibi aynı cevapları kopyala yapıştır yapıp yapıp veriyorsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?