arkadaş gibi konuştuğum erkek nişanlanmış benden biriyle konuştuğunu neden sakladı? akıl verin bana

haklısın kusuru yok adamın arayan soran hep bendim o davet etmiyordu iş yerine ben hep kendim gidiyordum

Siz abartıyorsunuz .
Sızı ınsanlarla sevgılım dıye tanıstırmadı sonucta .
Hwrkesın ıs yerıne zıyarete gıden arkadasları vardır .
Acıkcası ben adamın uzerınde psıkolojık baskı kurdugunuzu dusunuyorum , bılemıyorum

sürekli gittim 9 ay boyunca her hafta gittim diyebilirim o yüzden bölye düşündüm

Ben olsam acilirdim. 9 ay bunca emek verip hayal kırıklığı yasamaktansa acilirdim ve reddedeckse de sonuca baglanmis olurdu. Ama bunları düşünmek icin cok geç.

sürekli gittim 9 ay boyunca her hafta gittim diyebilirim o yüzden bölye düşündüm
Tamam şimdi anlaşıldı , bıkmış muhtemelen.
Adamın gözünde varsanız bile bunaltıyor diye vazgeçmiş olabilir .
Bu arada hani diyorsunuz ya hep yanında oldum , hedıye aldım , moral verdım dıye .
Bunları neden karsılık bekleyerek yaptınız .
Demek ki kafanızda bu benım arkadasım degıl , esım ve ya sevgılım olma fıkrınde olup beklentı ıcıne gırerek ona bırseyler sundunuz .
Yanlış anladınız dersende sürekli yaptıklarından bahsetmen bunu gösteriyor
Niye yaptım ki kafasındasınız çünkü

kötümü yaptım sence sürekli giderek

Aynen katılıyorum
Herif sizi sevgilili/nişanlı erkek kovalayan kız durumuna düşürmüş

Burda adam masum, yazık bir şey diyememiş diyenlere hiç katılmıyorum

Adam düzgün biri olsaydı laf arasında sevgilim var, nişanlanıcam vb derdi sizi hem boşuna umutlandırmazdı hem de kötü duruma düşmezdiniz

Bu hikayede iyi niyet göremedim ben adam da çok karaktersiz

arkadaşım git nişanlısına söyle diyor ama hangi hakla söylerim bunu biz arkadaş gibi konuştuk
Ben nişanlısına söyle diye bişey demedim. Çocuğa iki çift laf et çek kapıyı çık anlamında dedim. Nişanlısı Kızla bu durumun bi ilgisi yok

kız sonradan girmiş hayatına önceden yoktu yeni daha bir kaç aylık bişey

kız sonradan girmiş hayatına önceden yoktu yeni daha bir kaç aylık bişey

O zaman "ben de sevgili buldum" deseymiş. Önceki 7 ay tamam, son 2 aydır sizi niye oyalamış? Olmayacağını bile bile neden sizin 7 ayınızı ziyan etmiş??? Başkasından duymasaymışsınız nişanlı biriyle görüşmeye devam edecektiniz daha kötüsü. İlgi hoşuna gitmiş o da ses etmemiş, durum bu. Nerden tutsam elimde kalır yani , karaktersiz bir insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…