Arkadaş gibi olalım ama kopmayalim, birbirimize biraz da böyle bakalım. Ona göre karar verelim¿¿

“Pişman olmak istemiyorum” cümlesi çok bencilce değil mi? Senin duyguların var, her hareketine önem veriyorsun ama o bi deney üzerinde. Bi kaç yok denemediş tutmamış bakalım bu olacak mı diyor.

Seninde acı tecrübelerin olsun istemiyorsan uzaklaş adamdan.

Çok bencilce... istekleri aşırı bencilce hemde..

1 hafta sonra ' denemedim, yapamıyorum. bitsin ' mesajını alırsınız.
şöyle bir grup erkek var hakikaten.. eski aşkımı çok sevdim, o aldattı, başkasıyla evlendi..
olabilir, herkes ilk sevgilisiyle evlenmiyor sonuçta. hepimiz yaşadık bunları.
önemli olan zaten o eski yaşananları aklına getirtmeyecek bir ilişkide olmak. demek ki erkek arkadaşınız hala yaraları var, kafası eskide.
ilk günden beri konularınız biliyorum, ergen de değilsiniz yahu. erkek arkadaşınız size mutluluk veremez çünkü daha kendi kararsız..
valla isteyen erkek böyle pısırık pısırık konuşmaz. size sevse, size bağlı olsa içten, eski falan hikaye.

Bu da moda oldu. Geçmişte olumsuz şeyler yaşamış da, bık bık...

Kararsız bir adamdan daha tiksindirici şey yok.

Ayyy aynisi benim basimda ayyynisi.Bukadar olur.Beni de sogukluguyla oldurdu
Kac yasinda bu adam.Konularima bak.

Demogoji yapıyor bir de. Ben destek olursam atlatması için çok mutlu olacakmış.

Ayyy aynisi.Bu kadar olur.
onun yapisı bu değil anladığım kadarıyla.Çünkü eski ilişkilerinde hep ilgili olan o olmuş, herşeyiyle ilgilenmiş, gormek için türkiyenin bir ucundan diğer ucuna gitmiş vs.

Değmemiş. Şimdi bana yaşatıyor acısını. Veya ikinci ihtimal beni sevemiyor zorluyor ama

Onun bu durumu aşması için ona destek olmam.. hayatında olmam ama pek sikbogaz etmemem, ciddi konuları konuşmamak... arkadaş gibi olup beklentiye girmemem

Bu dediklerini yaparsanız sonunda ne olacak biliyor musunuz?
Siz manevi bir yatırım yaptığınız emek ve zaman harcadığınız bu ilişkiyi sürdürmeye devam etmek isteyeceksiniz, adam en baştan ben şartlarımı söylemiştim sen de böyle kabul etmiştin diyecek. Ne zaman biraz kendinizi çekseniz sıcak davranıp kendine geri çekecek, siz umutlanıp kendinizi açtığınızda size soğuk yapacak, arkadaş olarak devam edelime bağlayacak.

Büyük bir kısır döngüye gireceksiniz, bırakmak isteyecek ama emeklerim boşa gidecek diye bırakamayacaksınız. Sonunda da muhtemelen eski ilişkilerinin intikamını sizden almak isteyip başka bir hatun için sizi postalayacak.

Bağıra bağıra göstere göstere geliyor ne olacağını...

Şu senaryo o kadar gerçekçi ki... Ya o kadar da değil dedirten ama yaşadıkça gördükçe buraya doğru gittiğimizi görebiliyorum.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…