- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Yemedim,Hep ona mi denk gelmis vah vah....Travma cok buyuk yazik...
Yedim deme ne olur.
Daha fazla hayal kırıklığı yaşamamak için ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuzdur.Yemedim,
Ama duyguları olan biri olarak hayal kırıklığı yaşadım.
BiliyorumDaha fazla hayal kırıklığı yaşamamak için ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuzdur.
Çok bencilce... istekleri aşırı bencilce hemde..“Pişman olmak istemiyorum” cümlesi çok bencilce değil mi? Senin duyguların var, her hareketine önem veriyorsun ama o bi deney üzerinde. Bi kaç yok denemediş tutmamış bakalım bu olacak mı diyor.
Seninde acı tecrübelerin olsun istemiyorsan uzaklaş adamdan.
1 hafta sonra ' denemedim, yapamıyorum. bitsin ' mesajını alırsınız.Her geçen gün beni biraz daha saşirtmayi başarıyor bu adam. Akşam görüştük, ilgisizliğinden şikayetçi olduğum erkek arkadaşıma ayrılmak istiyorum demiştim. Istemedi iletişim kopmasin vs demişti. Her neyse akşam bu konu açıldı, en baştan ne istediğini anlatmaya başladı. Ilk ilişkisinde aldatılmış kız gitmiş evlenmiş başkasıyla. Ona o kadar fedakarlık yapmış ki, çok yıpranmış. O terkedince dünyası başına yıkılmış. Ikinci ilişkisi de evliliğe giderken bitmiş. Ve artık kimseyi eskisi gibi umursayamiyormuş. Birine baglanacakken o çektiği acılar geliyormuş aklına.
Bu konuda yardım da almak istiyormuş, düzeltmeyi istiyormuş ama yapabilir mi emin değilmiş. Şimdi benden de beklenti içine girmeden biraz arkadaş gibi olmamızı istiyormuş. Böylece daha objektif bakacakmisiz. Sonunda acı olursa iki tarafta böylece daha az yikilirmis.
Peki niye tamamen bitsin istemiyorsun diyorum. Çünkü bu sekilde bir yolu deneyip sonucu görmek istiyormuş. Sonradan pişman olmak istemiyormuş. Benim onu sevdigimin de farkindaymis. Beni üzmek istemiyormuş ama benden tek isteği sabır ve daha sakin hareket etmemmis.
Bende onu terkedip giden insanlar için şu an bana bunları yaşatmanın haksızlık olduğunu söyledim. O da rahatsizmis bu durumdan ama bana da bir söz veremezmiş.
Beynim yandı. Error veriyorum artık. Hem corbam dursun hem karnım doysun mu diyor. Ne diyor anlamıyorum ben bunu.
Ayyy aynisi benim basimda ayyynisi.Bukadar olur.Beni de sogukluguyla oldurduHer geçen gün beni biraz daha saşirtmayi başarıyor bu adam. Akşam görüştük, ilgisizliğinden şikayetçi olduğum erkek arkadaşıma ayrılmak istiyorum demiştim. Istemedi iletişim kopmasin vs demişti. Her neyse akşam bu konu açıldı, en baştan ne istediğini anlatmaya başladı. Ilk ilişkisinde aldatılmış kız gitmiş evlenmiş başkasıyla. Ona o kadar fedakarlık yapmış ki, çok yıpranmış. O terkedince dünyası başına yıkılmış. Ikinci ilişkisi de evliliğe giderken bitmiş. Ve artık kimseyi eskisi gibi umursayamiyormuş. Birine baglanacakken o çektiği acılar geliyormuş aklına.
Bu konuda yardım da almak istiyormuş, düzeltmeyi istiyormuş ama yapabilir mi emin değilmiş. Şimdi benden de beklenti içine girmeden biraz arkadaş gibi olmamızı istiyormuş. Böylece daha objektif bakacakmisiz. Sonunda acı olursa iki tarafta böylece daha az yikilirmis.
Peki niye tamamen bitsin istemiyorsun diyorum. Çünkü bu sekilde bir yolu deneyip sonucu görmek istiyormuş. Sonradan pişman olmak istemiyormuş. Benim onu sevdigimin de farkindaymis. Beni üzmek istemiyormuş ama benden tek isteği sabır ve daha sakin hareket etmemmis.
Bende onu terkedip giden insanlar için şu an bana bunları yaşatmanın haksızlık olduğunu söyledim. O da rahatsizmis bu durumdan ama bana da bir söz veremezmiş.
Beynim yandı. Error veriyorum artık. Hem corbam dursun hem karnım doysun mu diyor. Ne diyor anlamıyorum ben bunu.
Demogoji yapıyor bir de. Ben destek olursam atlatması için çok mutlu olacakmış.1 hafta sonra ' denemedim, yapamıyorum. bitsin ' mesajını alırsınız.
şöyle bir grup erkek var hakikaten.. eski aşkımı çok sevdim, o aldattı, başkasıyla evlendi..
olabilir, herkes ilk sevgilisiyle evlenmiyor sonuçta. hepimiz yaşadık bunları.
önemli olan zaten o eski yaşananları aklına getirtmeyecek bir ilişkide olmak. demek ki erkek arkadaşınız hala yaraları var, kafası eskide.
ilk günden beri konularınız biliyorum, ergen de değilsiniz yahu. erkek arkadaşınız size mutluluk veremez çünkü daha kendi kararsız..
valla isteyen erkek böyle pısırık pısırık konuşmaz. size sevse, size bağlı olsa içten, eski falan hikaye.
31Ayyy aynisi benim basimda ayyynisi.Bukadar olur.Kac yasinda bu adam.Konularima bak.
Benim de oyleydi asllinda.Başlangıçta normaldi herşey. Çok güzel ilerliyordu. Bir anda değişti adam. Bir süredir daha da kötüye gidiyor.
Ayyy aynisi.Bu kadar olur.Evlilik için en doğrusu buymuş, yoksa hayal kırıklığına ugrarmisiz
Baska istekleri neler?Çok bencilce... istekleri aşırı bencilce hemde..
onun yapisı bu değil anladığım kadarıyla.Çünkü eski ilişkilerinde hep ilgili olan o olmuş, herşeyiyle ilgilenmiş, gormek için türkiyenin bir ucundan diğer ucuna gitmiş vs.Ayyy aynisi.Bu kadar olur.
Onun bu durumu aşması için ona destek olmam.. hayatında olmam ama pek sikbogaz etmemem, ciddi konuları konuşmamak... arkadaş gibi olup beklentiye girmememBaska istekleri neler?
Onun bu durumu aşması için ona destek olmam.. hayatında olmam ama pek sikbogaz etmemem, ciddi konuları konuşmamak... arkadaş gibi olup beklentiye girmemem
Şu senaryo o kadar gerçekçi ki... Ya o kadar da değil dedirten ama yaşadıkça gördükçe buraya doğru gittiğimizi görebiliyorum.Bu dediklerini yaparsanız sonunda ne olacak biliyor musunuz?
Siz manevi bir yatırım yaptığınız emek ve zaman harcadığınız bu ilişkiyi sürdürmeye devam etmek isteyeceksiniz, adam en baştan ben şartlarımı söylemiştim sen de böyle kabul etmiştin diyecek. Ne zaman biraz kendinizi çekseniz sıcak davranıp kendine geri çekecek, siz umutlanıp kendinizi açtığınızda size soğuk yapacak, arkadaş olarak devam edelime bağlayacak.
Büyük bir kısır döngüye gireceksiniz, bırakmak isteyecek ama emeklerim boşa gidecek diye bırakamayacaksınız. Sonunda da muhtemelen eski ilişkilerinin intikamını sizden almak isteyip başka bir hatun için sizi postalayacak.
Bağıra bağıra göstere göstere geliyor ne olacağını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?