Arkadaş gibi olalım ama kopmayalim, birbirimize biraz da böyle bakalım. Ona göre karar verelim¿¿

Her geçen gün beni biraz daha saşirtmayi başarıyor bu adam. Akşam görüştük, ilgisizliğinden şikayetçi olduğum erkek arkadaşıma ayrılmak istiyorum demiştim. Istemedi iletişim kopmasin vs demişti. Her neyse akşam bu konu açıldı, en baştan ne istediğini anlatmaya başladı. Ilk ilişkisinde aldatılmış kız gitmiş evlenmiş başkasıyla. Ona o kadar fedakarlık yapmış ki, çok yıpranmış. O terkedince dünyası başına yıkılmış. Ikinci ilişkisi de evliliğe giderken bitmiş. Ve artık kimseyi eskisi gibi umursayamiyormuş. Birine baglanacakken o çektiği acılar geliyormuş aklına.

Bu konuda yardım da almak istiyormuş, düzeltmeyi istiyormuş ama yapabilir mi emin değilmiş. Şimdi benden de beklenti içine girmeden biraz arkadaş gibi olmamızı istiyormuş. Böylece daha objektif bakacakmisiz. Sonunda acı olursa iki tarafta böylece daha az yikilirmis.

Peki niye tamamen bitsin istemiyorsun diyorum. Çünkü bu sekilde bir yolu deneyip sonucu görmek istiyormuş. Sonradan pişman olmak istemiyormuş. Benim onu sevdigimin de farkindaymis. Beni üzmek istemiyormuş ama benden tek isteği sabır ve daha sakin hareket etmemmis.

Bende onu terkedip giden insanlar için şu an bana bunları yaşatmanın haksızlık olduğunu söyledim. O da rahatsizmis bu durumdan ama bana da bir söz veremezmiş.

Beynim yandı. Error veriyorum artık. Hem corbam dursun hem karnım doysun mu diyor. Ne diyor anlamıyorum ben bunu.

Niye terk etmediğinizi anlamadım ben. Niye terk etmediniz?

onun yapisı bu değil anladığım kadarıyla.Çünkü eski ilişkilerinde hep ilgili olan o olmuş, herşeyiyle ilgilenmiş, gormek için türkiyenin bir ucundan diğer ucuna gitmiş vs.

Değmemiş. Şimdi bana yaşatıyor acısını. Veya ikinci ihtimal beni sevemiyor zorluyor ama
Bu da oncesinde iki kez cok tutkulu sevmis.Isyerindekiler bahsederdi.Bir tanesi eski esine donmus kadinin eski esiyle catir catir kavga etmis isyerinde.

Onun bu durumu aşması için ona destek olmam.. hayatında olmam ama pek sikbogaz etmemem, ciddi konuları konuşmamak... arkadaş gibi olup beklentiye girmemem
Omur torpusu.Ben daha onceyine ilgisizlik yasamasam devam edebilirdim.Ama ben biktim ilgisizlik cekebilecegim birsey degil artik.Cok yiptatiyor.Elde var sifir olabiliyor.

Bu dediklerini yaparsanız sonunda ne olacak biliyor musunuz?
Siz manevi bir yatırım yaptığınız emek ve zaman harcadığınız bu ilişkiyi sürdürmeye devam etmek isteyeceksiniz, adam en baştan ben şartlarımı söylemiştim sen de böyle kabul etmiştin diyecek. Ne zaman biraz kendinizi çekseniz sıcak davranıp kendine geri çekecek, siz umutlanıp kendinizi açtığınızda size soğuk yapacak, arkadaş olarak devam edelime bağlayacak.

Büyük bir kısır döngüye gireceksiniz, bırakmak isteyecek ama emeklerim boşa gidecek diye bırakamayacaksınız. Sonunda da muhtemelen eski ilişkilerinin intikamını sizden almak isteyip başka bir hatun için sizi postalayacak.

Bağıra bağıra göstere göstere geliyor ne olacağını...
Aynen.Bir kere de kendi bir kadina cektirmek istiyor olabilir.Bu oyuna gelmemek lazim.

Her geçen gün beni biraz daha saşirtmayi başarıyor bu adam. Akşam görüştük, ilgisizliğinden şikayetçi olduğum erkek arkadaşıma ayrılmak istiyorum demiştim. Istemedi iletişim kopmasin vs demişti. Her neyse akşam bu konu açıldı, en baştan ne istediğini anlatmaya başladı. Ilk ilişkisinde aldatılmış kız gitmiş evlenmiş başkasıyla. Ona o kadar fedakarlık yapmış ki, çok yıpranmış. O terkedince dünyası başına yıkılmış. Ikinci ilişkisi de evliliğe giderken bitmiş. Ve artık kimseyi eskisi gibi umursayamiyormuş. Birine baglanacakken o çektiği acılar geliyormuş aklına.

Bu konuda yardım da almak istiyormuş, düzeltmeyi istiyormuş ama yapabilir mi emin değilmiş. Şimdi benden de beklenti içine girmeden biraz arkadaş gibi olmamızı istiyormuş. Böylece daha objektif bakacakmisiz. Sonunda acı olursa iki tarafta böylece daha az yikilirmis.

Peki niye tamamen bitsin istemiyorsun diyorum. Çünkü bu sekilde bir yolu deneyip sonucu görmek istiyormuş. Sonradan pişman olmak istemiyormuş. Benim onu sevdigimin de farkindaymis. Beni üzmek istemiyormuş ama benden tek isteği sabır ve daha sakin hareket etmemmis.

Bende onu terkedip giden insanlar için şu an bana bunları yaşatmanın haksızlık olduğunu söyledim. O da rahatsizmis bu durumdan ama bana da bir söz veremezmiş.

Beynim yandı. Error veriyorum artık. Hem corbam dursun hem karnım doysun mu diyor. Ne diyor anlamıyorum ben bunu.
Başlığı okuyunca aklıma direk başkası olduğu geldi. Bence bir başkası var siz yedekte bekleyin diye yapıyor. Sizene eski ilişkilerinden??? Siz mi yarı yolda bırakmışsınız??? Kesinlikle taviz vermeyin.

Ben fevri hareket etmeyi sevmeyen biriyim. Sustum sadece. Kafamda birşeyleri net oturtup hareket edeceğim.

Kafanızda daha neyi net oturtacağınızı anlamadım. Karışık bir şey yok ki. 2+2=4 kadar net, çok açık bir durum var.

Böyle söyleyen biri, yakışıklı, başarılı, İngiliz kraliyet veliaht prensi olsa ayrılırdım. Çoğu insan öyle yapardı. Sanki o çok değerli de siz ona kıyasla çok değersizmişsiniz gibi davranıyorsunuz.

Böyle konuşan bir erkek romantik ilişki açısından çok değersizdir. Şöyle söyleyeyim bu adamı burada yazan kimse istemezdi. Kimsenin istemeyeceği adamla belki bir ilişki kurabilirim, acaba nasıl yapabilirim diye kafa yoruyorsunuz. Gerçekten faydası olsun diye söylüyorum. Kendine güven probleminiz olabilir mi? Veya farkında olmadan kendi mutluluğunuzu sabote etmek için yanlış adamın peşinden gidiyor olabilir misiniz?

Kafanızda daha neyi net oturtacağınızı anlamadım. Karışık bir şey yok ki. 2+2=4 kadar net, çok açık bir durum var.

Böyle söyleyen biri, yakışıklı, başarılı, İngiliz kraliyet veliaht prensi olsa ayrılırdım. Çoğu insan öyle yapardı. Sanki o çok değerli de siz ona kıyasla çok değersizmişsiniz gibi davranıyorsunuz.

Böyle konuşan bir erkek romantik ilişki açısından çok değersizdir. Şöyle söyleyeyim bu adamı burada yazan kimse istemezdi. Kimsenin istemeyeceği adamla belki bir ilişki kurabilirim, acaba nasıl yapabilirim diye kafa yoruyorsunuz. Gerçekten faydası olsun diye söylüyorum. Kendine güven probleminiz olabilir mi? Veya farkında olmadan kendi mutluluğunuzu sabote etmek için yanlış adamın peşinden gidiyor olabilir misiniz?
Olabilir. Sahiden bende böyle düşünüyorum bazen. Bir karar aldım ama arkasında duramadim.

Çok güzel cikarimlar yapmışsınız, teşekkür ederim. Hatta biraz daha fikrinizi almak isterim.

Ya cok asiksiniz adama ya da kendinize guven duymiyorsunuz.

Adam size resmen kenarda bekle belki olur belki olmaz diyor

Gecmisin bedelini sizden cikariyor.

Ben olsam ayrilirim cunku sizi yeterince sevdigini dusunmuyorum

Ya cok asiksiniz adama ya da kendinize guven duymiyorsunuz.

Adam size resmen kenarda bekle belki olur belki olmaz diyor

Gecmisin bedelini sizden cikariyor.

Ben olsam ayrilirim cunku sizi yeterince sevdigini dusunmuyorum
Çok aşık değilim ama pişman olmaktan korkuyorum. Bu konuda kendime güvenim yok.

Cerceveletip asmamiz lazim bu yorumu.Gercekten.
Tesekurler.

Arkana bile bakma bırak

Çok aşık değilim ama pişman olmaktan korkuyorum. Bu konuda kendime güvenim yok.
Sen güzel giden bir ilişkiyi bitirirsin, pişman olmaktan korkarsın anlarım ya da adam bir hata yapar, gelir özürler diler, bir şans versem mi pişman olmaktan korkuyorum dersin anlarım ama bu olayda pişman olmaktan korkacağın bir şey yokki senin. Resmen seni çok da sevmiyor , istemiyor bu kişiyi. Sevgili olmayalım, sen bir kenarda arkadaş gibi dur, ben bir bakayım , eğer kimseyi bulamazsam istediğim gibi , seninle oluruz demeye getiriyor.

Sen güzel giden bir ilişkiyi bitirirsin, pişman olmaktan korkarsın anlarım ya da adam bir hata yapar, gelir özürler diler, bir şans versem mi pişman olmaktan korkuyorum dersin anlarım ama bu olayda pişman olmaktan korkacağın bir şey yokki senin. Resmen seni çok da sevmiyor , istemiyor bu kişiyi. Sevgili olmayalım, sen bir kenarda arkadaş gibi dur, ben bir bakayım , eğer kimseyi bulamazsam istediğim gibi , seninle oluruz demeye getiriyor.
Tam aksi benimle evlenebilecegini düşündüğü için, arkadaş gibi olup objektif gozlemleyelim istiyormuş.

Beynim aynen sizin gibi söylüyor. Şu an biri yok ona inanıyorum. Ama ilerde daha çok uyabilecegi sevebilecegi biri olur diye belki böyle istiyor. Aynı zaman da da evdeki bulgurdan olmak istemiyor

Canim yalan.
Belli ki hoslaniyor ama fazla da baglanmayip onune gelenle takilmak istiyor.
Bunun turkcesi bu.

Olabilir. Sahiden bende böyle düşünüyorum bazen. Bir karar aldım ama arkasında duramadim.

Çok güzel cikarimlar yapmışsınız, teşekkür ederim. Hatta biraz daha fikrinizi almak isterim.

Tabii, bir faydam dokunursa çok sevinirim.

Back
X