Arkadaş gibi olalım ama kopmayalim, birbirimize biraz da böyle bakalım. Ona göre karar verelim¿¿

Önceki yaşadıklarının acısını senden çıkartmaya hakkı yok. İki kötü deneyimden sonra insan artık tereddüt edebilir ama arkadaş olalım nedir ya?
Hayatta acı şeyler var maalesef. Hastalik, ölüm, büyük maddi sıkıntılar vs başa geliyor. Güçlü olmak lazim. Sevgiliden ayrılmak bu kadar travma yaratmamali sanki

Bunun açıklaması kendisi hala başka fırsatları değerlendirmek,bekar hayatı sürmek istiyor.bir yandanda sizi kaybetmek istemiyor,korkuyor sizin gibisi çıkmaz diye.benzeri başıma geldi direkt yol verdim neden bana olan sevgisi yeterli olmayan biriyle birlikte olayım?yada onun keyfini bekleyeyim?başta sevgisi yoğunken dağları deliyorlar sonra iş biraz ciddiye binsin yada pürüzler olsun hemen kararsızlık başlıyor.üzülmek ve kendinden taviz vermek istemiyorsan ayrıl.benim biten ilişkilerle ilgili en büyük pişmanlıklarım kendimden verdiğim tavizler.şimdiki aklım olsa bana benim kadar değer vermeyenle bir gün fazla geçirmezdim.

Bu erkeklere bu kadar ümit verip sonra bir anda başka adamla aldatıp,evlenen tüm kızlar nerede?
Benim çevremde hiç böyle arkadaşım yok.
Çoğu adamın öküzlüğünden ayrılmış,ayrılmak zorunda kalmış.

Gerçekten hep aynı acıtasyon.

Önceki yaşadıklarının acısını senden çıkartmaya hakkı yok. İki kötü deneyimden sonra insan artık tereddüt edebilir ama arkadaş olalım nedir ya?
Hayatta acı şeyler var maalesef. Hastalik, ölüm, büyük maddi sıkıntılar vs başa geliyor. Güçlü olmak lazim. Sevgiliden ayrılmak bu kadar travma yaratmamali sanki
Bende oyle söyledim, ne önemi var diye. Olmus bitmiş. Herkes senin gibi düşünemiyor dedi bana.

Bunun açıklaması kendisi hala başka fırsatları değerlendirmek,bekar hayatı sürmek istiyor.bir yandanda sizi kaybetmek istemiyor,korkuyor sizin gibisi çıkmaz diye.benzeri başıma geldi direkt yol verdim neden bana olan sevgisi yeterli olmayan biriyle birlikte olayım?yada onun keyfini bekleyeyim?başta sevgisi yoğunken dağları deliyorlar sonra iş biraz ciddiye binsin yada pürüzler olsun hemen kararsızlık başlıyor.üzülmek ve kendinden taviz vermek istemiyorsan ayrıl.benim biten ilişkilerle ilgili en büyük pişmanlıklarım kendimden verdiğim tavizler.şimdiki aklım olsa bana benim kadar değer vermeyenle bir gün fazla geçirmezdim.
Kendimi cok degersiz hissettiriyor bana. Hep benden gidiyor sanki birşeyler.

Kaç gündür nedir bu ayrılalım ama iletişim kopmasın vakaları. Bence kabul etmeyin böyle birşeyi. Ne hakla teklif ediyormuş ki.
Yarın birgün bir halt yese biz o sürede sadece arkadaştık der geçer. Hazır sen suçlu olursun.

Kendimi cok degersiz hissettiriyor bana. Hep benden gidiyor sanki birşeyler.
ayrıl arkadaşım ve iletişimi kes.1-2 aya daha iyi hissedersin ben ne yaptım dersin.benim eski sevgilimde arkadaş kalalım diye çok ısrar etti.2 hafta kadar denedim ama daha çok sinirim bozuldu.kusura bakma dedim iletişimi kestim şimdi bu kararımdan çok memnunum.insanın kendine olan sevgi ve saygısı herşeyden önemli.

Yani şu karşı tarafın kararsızlığından ben şiştim ,
Yazık sana konu sahibi .
Seven adam sahiplenir , kıskanır , başkasını gözü görmesin ister.
Seninki “serbest ilişki” modunda.
Elimin altında dursun , kimse olmazsa Ories olur diyor sanırım.
Acilen bu adamı bırakmalısın :)
Kamu Spotu :)

Yani şu karşı tarafın kararsızlığından ben şiştim ,
Yazık sana konu sahibi .
Seven adam sahiplenir , kıskanır , başkasını gözü görmesin ister.
Seninki “serbest ilişki” modunda.
Elimin altında dursun , kimse olmazsa Ories olur diyor sanırım.
Acilen bu adamı bırakmalısın :)
Kamu Spotu :)
Öldürmüyor ama surunduruyor. Seven adam kıskanır, sahiplenir di mi? Bu kadar net.

bence kırılmayın ama adam sizi sevmiyor. sadece çok bencil ve kendi boşluğa düşmekten korktuğu için yeni birini bulana kadar kendince sizinle idare ediyor. bence bıçak gibi kesip atmalısınız.

Net zaman kaybı sizin icin.. sizden daha iyisini bulacağına aklı kestiği an sizi hayatından çıkarır.cunku erkekler nettir bizim gibi belkileri yoktur. Ya aşıktır ya değildir.ya o kızla evlenmeyi düşünüyordur yada dusunmuyordur.sonradan ikna ederim sonradan sevdiririm çok zor bir ihtimal.dikkat edin yıllarca çıkar çift o kızla takılır eder vsvs ayrılırlar. Adam pat bir ay sonra başkasıyla nişanlanmış. Laa hani bu adam evliliğe hazır değildi öyle diyordu...canimm kardeşim senle hazır değildi sadece.. evleneceğini gözüne kestirdiği ile hiiic uzatmaz carrrtt diye nisanlaniverir ..diğer yıllarını vermiş kız neden neden diye olayı anlamlandırmaya çalışır.velhasili kelam zamana bırakalım diyen adamı sen direk bırak.. hızlı adımlarla uzaklaş ortamdan...

Net zaman kaybı sizin icin.. sizden daha iyisini bulacağına aklı kestiği an sizi hayatından çıkarır.cunku erkekler nettir bizim gibi belkileri yoktur. Ya aşıktır ya değildir.ya o kızla evlenmeyi düşünüyordur yada dusunmuyordur.sonradan ikna ederim sonradan sevdiririm çok zor bir ihtimal.dikkat edin yıllarca çıkar çift o kızla takılır eder vsvs ayrılırlar. Adam pat bir ay sonra başkasıyla nişanlanmış. Laa hani bu adam evliliğe hazır değildi öyle diyordu...canimm kardeşim senle hazır değildi sadece.. evleneceğini gözüne kestirdiği ile hiiic uzatmaz carrrtt diye nisanlaniverir ..diğer yıllarını vermiş kız neden neden diye olayı anlamlandırmaya çalışır.velhasili kelam zamana bırakalım diyen adamı sen direk bırak.. hızlı adımlarla uzaklaş ortamdan...
Doğru

Ne diyebilirim ki yorumlar hep aynı minvalde, çünkü doğru tek.

Bundan sonrası bana kalmış

Cidden bgun ben bi benzerini yasadim ve hayir dedim. Birde uste cukmaya calsiiyor. Neymis ben nasil ona boyke seyler diyebilir misim. Eee aylardir ilgisiz davranirsan. Tabiki senden soguyorum derim. Aylardir cabalayip eden ben. Simdi bunu dedim suclu oldum. Su zamanda gercekleri gormusum iyi ki diyorum. Baskalariyla konusmami kabul edememis. Ee canim bizim iliskimiz ne zamandir normal bir iliskiydi ki zaten diyeceksin ? Yeminle erkeklerin hepsi ayni galiba canim. Simdi uzuluyoruz evet ama onumuzu acacagiz ben inaniyorum..

Cidden bgun ben bi benzerini yasadim ve hayir dedim. Birde uste cukmaya calsiiyor. Neymis ben nasil ona boyke seyler diyebilir misim. Eee aylardir ilgisiz davranirsan. Tabiki senden soguyorum derim. Aylardir cabalayip eden ben. Simdi bunu dedim suclu oldum. Su zamanda gercekleri gormusum iyi ki diyorum. Baskalariyla konusmami kabul edememis. Ee canim bizim iliskimiz ne zamandir normal bir iliskiydi ki zaten diyeceksin ? Yeminle erkeklerin hepsi ayni galiba canim. Simdi uzuluyoruz evet ama onumuzu acacagiz ben inaniyorum..
Kesinlikle cesaret lazım bize

Öncelikle kendime saygı duyup bana yasattıklarını kendime yakistirmamaliyim

Kesinlikle cesaret lazım bize

Öncelikle kendime saygı duyup bana yasattıklarını kendime yakistirmamaliyim

Aynen canim katiliyorum. Malesef benim bunlari anlamam baya bir zamanimi aldi. Meger her erkek genelde benzer seyleri soyluyormus ://. Ayrilmayalimda ama sen hayatimdan gitmede diyordu banada . Ama giden benim zamanim oluyo :)

Her geçen gün beni biraz daha saşirtmayi başarıyor bu adam. Akşam görüştük, ilgisizliğinden şikayetçi olduğum erkek arkadaşıma ayrılmak istiyorum demiştim. Istemedi iletişim kopmasin vs demişti. Her neyse akşam bu konu açıldı, en baştan ne istediğini anlatmaya başladı. Ilk ilişkisinde aldatılmış kız gitmiş evlenmiş başkasıyla. Ona o kadar fedakarlık yapmış ki, çok yıpranmış. O terkedince dünyası başına yıkılmış. Ikinci ilişkisi de evliliğe giderken bitmiş. Ve artık kimseyi eskisi gibi umursayamiyormuş. Birine baglanacakken o çektiği acılar geliyormuş aklına.

Bu konuda yardım da almak istiyormuş, düzeltmeyi istiyormuş ama yapabilir mi emin değilmiş. Şimdi benden de beklenti içine girmeden biraz arkadaş gibi olmamızı istiyormuş. Böylece daha objektif bakacakmisiz. Sonunda acı olursa iki tarafta böylece daha az yikilirmis.

Peki niye tamamen bitsin istemiyorsun diyorum. Çünkü bu sekilde bir yolu deneyip sonucu görmek istiyormuş. Sonradan pişman olmak istemiyormuş. Benim onu sevdigimin de farkindaymis. Beni üzmek istemiyormuş ama benden tek isteği sabır ve daha sakin hareket etmemmis.

Bende onu terkedip giden insanlar için şu an bana bunları yaşatmanın haksızlık olduğunu söyledim. O da rahatsizmis bu durumdan ama bana da bir söz veremezmiş.

Beynim yandı. Error veriyorum artık. Hem corbam dursun hem karnım doysun mu diyor. Ne diyor anlamıyorum ben bunu.
Seni yedeğe almış tatlım
Ver yolu gitsin

Aynen canim katiliyorum. Malesef benim bunlari anlamam baya bir zamanimi aldi. Meger her erkek genelde benzer seyleri soyluyormus ://. Ayrilmayalimda ama sen hayatimdan gitmede diyordu banada . Ama giden benim zamanim oluyo :)
Cok daha düzgün erkeklerin varligina inanmak istiyorum, onlardan karşıma çıksın istiyorum.

Yada belki çıkanlardan başka alternatifleri degerlendirmem gerek artık. Cevap bekleyen çok adam var ben takılıp kalıyorum bu adama.

Back
X