Arkadaş iftirasi ...

misgizeem35

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
23
0
28
Ben 18 yaşımdayım, diyeceksiniz ki. Bu yaşta dostluklar sıkı olmaz haklısınız , anlatıyorum iki tane çok samimi arkadaşım vardı, ikisi birbirini hiç sevmezdi. Arkamdan baya iftiralar attı arkadaşım denilen kişinin arkasından da konuştu o sevmediği kişinin, bende söyledim. Bilmesi gerekli diye neyse yüzlerce dedik. Ben güya demişim ki , sevgilimin arkadaşıyla yattı. O arkadaşımda bana inanma di ona inandı. Resmen iki çevrem onlardi namusa kadar laf attılar. Sevgilmle ayırmaya çalışacaklar mis 4 senelik bir ilişkim var. Lise birde tanıştık. Ben bir sene kalmıştim. Şimdi lise 4 e geçtim Velhasıl. Bir o var suan hayatimda. Obur arkadaşlarıma varda uzak biraz. Sevgilmle de kötü giderse. Ayrilirssak kimsesiz kalcam hissediyorum. Sürekli soğudunmu diyorum. Ve bu olay Dada yanımda çok oldu. Resmen bana attıkları kazığı hazmedemedim...
Ablalarim napmam lazim ve de yasitlarim?

Ben 18 yaşımdayım, diyeceksiniz ki. Bu yaşta dostluklar sıkı olmaz haklısınız , anlatıyorum iki tane çok samimi arkadaşım vardı, ikisi birbirini hiç sevmezdi. Arkamdan baya iftiralar attı arkadaşım denilen kişinin arkasından da konuştu o sevmediği kişinin, bende söyledim. Bilmesi gerekli diye neyse yüzlerce dedik. Ben güya demişim ki , sevgilimin arkadaşıyla yattı. O arkadaşımda bana inanma di ona inandı. Resmen iki çevrem onlardi namusa kadar laf attılar. Sevgilmle ayırmaya çalışacaklar mis 4 senelik bir ilişkim var. Lise birde tanıştık. Ben bir sene kalmıştim. Şimdi lise 4 e geçtim Velhasıl. Bir o var suan hayatimda. Obur arkadaşlarıma varda uzak biraz. Sevgilmle de kötü giderse. Ayrilirssak kimsesiz kalcam hissediyorum. Sürekli soğudunmu diyorum. Ve bu olay Dada yanımda çok oldu. Resmen bana attıkları kazığı hazmedemedim...
Ablalarim napmam lazim ve de yasitlarim?
Namusuna dil uzatacak kadar laf eden arkadaşlardan;arkadaşı geçtim arkadaşın A'sı bile olamaz...:KK12:
Hazmedememen çok normal canım dile getirdikleri yenilir yutulur şeyde değil...
Ama üzme kendini bunda da bir hayır vardır. :KK66:
Bak ne güzel erkek arkadaşın sana bu kötü zamanında destek olmuş.Olması gerektiği gibi :KK66: Ayrılacak,bırakacak insan o zamanda bırakırdı emin ol :KK66:
Sen sadece şu mübarek ayda canını yakıp,seni üzenler için Allaha;"Alllahım onları ıslah eyle...Sana havale ediyorum..."diye dua et...
Sen kendini biliyor,kendinden eminsen hayatta, hiçbir şey mühim değil :KK66:

Namusuna dil uzatacak kadar laf eden arkadaşlardan;arkadaşı geçtim arkadaşın A'sı bile olamaz...:KK12:
Hazmedememen çok normal canım dile getirdikleri yenilir yutulur şeyde değil...
Ama üzme kendini bunda da bir hayır vardır. :KK66:
Bak ne güzel erkek arkadaşın sana bu kötü zamanında destek olmuş.Olması gerektiği gibi :KK66: Ayrılacak,bırakacak insan o zamanda bırakırdı emin ol :KK66:
Sen sadece şu mübarek ayda canını yakıp,seni üzenler için Allaha;"Alllahım onları ıslah eyle...Sana havale ediyorum..."diye dua et...
Sen kendini biliyor,kendinden eminsen hayatta, hiçbir şey mühim değil :KK66:
Aynısını yapıyorum dua ediyorum. Saol yorumun icin

Valla konudan bir şey anlamadım fakat neden 18 yaşında samimi dostluklar olmasın ki?
En yakın dostumla 16 yaşında tanıştım hala daha devam ediyor arkadaşlığımız. :nazar:
Yani bunun yaşla değilde karakterle alakası var. :21:

İyi de, sen de "bilmesi gerektiğini düşündüm" bahanesi altında özel bir bilgi paylaşmışsın gayet falan, üç kişi arasında dallas çevirmişsiniz o kadar da anca olayların ucu sevgiline dokununca eteklerin tutuşmuş.
O kadar laf taşımaca iftira bilmem ne havada uçuşurken bitirecektin arkadaşlıklarını, olaylara karışmayacaktın yani. Şimdi yapacak fazla birşey yok sevgilin de iki saftiriğin ağzına bakıp senle arasını bozacak bi tipse.

O ikisiyle de iletişimini kes.sevgilini de sürekli sorularınla boğmamaya çalış. bi süre sonra bunalıp senden uzaklaşabilir yada sürekli sorarsan aklında yokken soğuma fikri aklına sokmuş olursun.he bide o ikisiyle sevgilini karşı karşıya getirme sakın. seni savunmak için olsa bile erkek arkadaşını uzak tut

Adamlar birbirlerini sevmiyor, gıcık oluyor. Diğeri sana geliyor söylüyor, öbürü geliyor sana söylüyor. Senin burada susman gerekirken bilmesi gerekenler deyip uyarıyorsun birini. Yani ağzını sıkı tutman gerekiyordu gözüm.

namusuna laf atacak arkadas olmaz olsun. lise dorde gectim diyosun sabret bi yil sonra unv. gececeksin zaten aklina bile gelmez onlar. ayrica cok cirkin buldum daha bu yasta yatma kalkma mevzusu cikmis. sevgilininde arkasini kaldrma cok iyimi sonra kendni bulunmaz hint kumasi sanar olan sana olur yine.

Ya senin de arkadaşlığın cok baba sayılamazmış şimdi laf taşıdığına göre.
Neyse, sevgilin yaninda olursa olur olmazsa mutluluklar dileriz napalim.
Onlarla arkadas falan da olma iyice aşkı memnu olmuş ortalik sizin oralarda

bu yenı nesıl nereye gıdıyor boyle ne demek o onunla yattı kalktı ıftıraları nedir ?kendınıze gelınn arkadaslar gençlıgınızı guzellığınızı bu yaslarda heba etmeyın lutfen yapmayın.

Ahhh canım benim yalnız değilsin. Beni sevgilimden ayırmaya çalışan insanlar var. Hakkımda ne anlatmışlar iftara üstüne iftira. Ama durumu kurtardım. Ve onlara öyle beddualar ettim kiiii.... Ve Allah'a havale ettim. Allah'ından bulsunlar. Merak etme sen yuva yıkanın yuvası olmaz zaten. Onlar da yaptıklarının hesabını çok ağır ödeyeceklerrr.... Bize çektirdiklerini misli misli ödeyeceklerrrrr. Bu ay ramazan ayı. Dualar ın en çok kabul edildiği çok çok mübarek bir ay. Boooll bol dua et canım benim...

X