artık hayatında başkası varmış öncelikle bunu kabullen senin üzerine başkasıyla olabiliyorsa seni sevmiyor demektir senin yerinde olsam bu durumda bırak sevgili olmak istemeyi arkadaş bile olmam gurur yap bence arkadaş sakın olma hem de canın daha az yanar[/QUOTEha
Haklısın canım arkadaş olmayı ben de istemiyorum canım daha çok yanıyor çünkü.. Mantığım evet gurur yapmalısın diyor ancak hala seviyorum onu deli gibi.. yüreğime söz geçiremiyorum
Ayıdan "post", eski sevgiliden "dost" olmaz
bencede saçmalık o ne oyle ya seni tamamen kaybetmek istemiyorum arkadaş olarak kalalım oldu sen ona aşıksın o başkasıyla bırlıkte oldu canım bıde getırsın yenı sevgılısını tanıstırsın onunlada arkadas olun tövbeee bak bunun tek dusuncesı su yarın bırgun o hatundan ayrılınca bılıyorya sen onu sevıyorsun gerı sana donecek yedekleme metodu yanı boşver gorusme gorusursen sana daha cok acı verır
:81::81::81: queen doğru söylüyooo bence... kızı getirip senle tanıştırdığını düşünsene yada oturup aşk acılarınımı anlatacak...
Arkadas kalıp hergün üzülücegine, acı cekecegine bıcak gibi kesmen daha mantıklı.
Görme, duyma unutmaya calıs bence en iyisi.
bence koy ver gitsin napıcan arkadaş olup da... sanki hiç arkadaşın yokkkk hemde hayatında birisi varmış demekki seni çıkarmış... gerçekten sevseydi ayrılalı daha 2 ay olmuş seni tekrar kazanmak isterdi... nekdarlık bi ilişkiniz vardı ve neden ayrıldınız çok özel olmazsa tabi...
Arkadas kalmaniz gerektigini sanmiyorum. Zaten yeniden birlesme ihtimaliniz yokmus. Sen onunla her konustugunda "acaba olabilir mi yeniden" diye umutlu bir kisir dongu icinde olacaksin. O ise yeni kiz arkadas(lar)iyla fingirderken seni de egosunu tatmin etmek için kenarda tutacak. Gorusmeyi kesmeli, yoluna devam etmelisin...
bencede saçmalık o ne oyle ya seni tamamen kaybetmek istemiyorum arkadaş olarak kalalım oldu sen ona aşıksın o başkasıyla bırlıkte oldu canım bıde getırsın yenı sevgılısını tanıstırsın onunlada arkadas olun tövbeee bak bunun tek dusuncesı su yarın bırgun o hatundan ayrılınca bılıyorya sen onu sevıyorsun gerı sana donecek yedekleme metodu yanı boşver gorusme gorusursen sana daha cok acı verır
:81::81::81: queen doğru söylüyooo bence... kızı getirip senle tanıştırdığını düşünsene yada oturup aşk acılarınımı anlatacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?