arkadaş kalalım diyor!

paci61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
202
0
46
Trabzon
Erkek arkadaşımdan ayrılalı 2 ay olacak neredeyse. O şimdi başkasıyla beraber. Msnde konuştuk beni kaybettin, bakacak yüzün olmayacak bana dedim. Seni tamamen kaybetmek istemiyorum, arkadaş kalalım dedi. Onu bir başkasıyla görmeye dayanamıyorum o bana arkadaşlıktan bahsediyor. Çok seviyorum hem de çok ama arkadaş kalmaktansa tamamen silmek daha az acı vermez mi bana. Gözlerinin içine bakıp, sevdiğim adama arkadaşımsın diyemem. Arkadaşım dğl sevgilim olsun istiyorum mümkün dğl ama ne yapmalıyım? tavsiyelerinizi bekliyorum.

artık hayatında başkası varmış öncelikle bunu kabullen senin üzerine başkasıyla olabiliyorsa seni sevmiyor demektir senin yerinde olsam bu durumda bırak sevgili olmak istemeyi arkadaş bile olmam gurur yap bence arkadaş sakın olma hem de canın daha az yanar

bence koy ver gitsin napıcan arkadaş olup da... sanki hiç arkadaşın yokkkk hemde hayatında birisi varmış demekki seni çıkarmış... gerçekten sevseydi ayrılalı daha 2 ay olmuş seni tekrar kazanmak isterdi... nekdarlık bi ilişkiniz vardı ve neden ayrıldınız çok özel olmazsa tabi...

Arkadas kalmaniz gerektigini sanmiyorum. Zaten yeniden birlesme ihtimaliniz yokmus. Sen onunla her konustugunda "acaba olabilir mi yeniden" diye umutlu bir kisir dongu icinde olacaksin. O ise yeni kiz arkadas(lar)iyla fingirderken seni de egosunu tatmin etmek için kenarda tutacak. Gorusmeyi kesmeli, yoluna devam etmelisin...

bencede saçmalık o ne oyle ya seni tamamen kaybetmek istemiyorum arkadaş olarak kalalım oldu sen ona aşıksın o başkasıyla bırlıkte oldu canım bıde getırsın yenı sevgılısını tanıstırsın onunlada arkadas olun tövbeee bak bunun tek dusuncesı su yarın bırgun o hatundan ayrılınca bılıyorya sen onu sevıyorsun gerı sana donecek yedekleme metodu yanı boşver gorusme gorusursen sana daha cok acı verır

Arkadas kalıp hergün üzülücegine, acı cekecegine bıcak gibi kesmen daha mantıklı.
Görme, duyma unutmaya calıs bence en iyisi.

:81::81::81: queen doğru söylüyooo bence... kızı getirip senle tanıştırdığını düşünsene yada oturup aşk acılarınımı anlatacak...

:81::81::81: queen doğru söylüyooo bence... kızı getirip senle tanıştırdığını düşünsene yada oturup aşk acılarınımı anlatacak...

ama saçmalık gerçekten kaira cnm düşüncelerime katıldıgın ıcın tsk :) ay yok o ne oyle yaa onuda terk ederse artık kızla kanka olursunuz

Arkadas kalıp hergün üzülücegine, acı cekecegine bıcak gibi kesmen daha mantıklı.
Görme, duyma unutmaya calıs bence en iyisi.

çok haklısın ona dokunacak kadar yakınlıkta olup dokunamamak çok koyar insana ya
arkadaş kalmak da neymiş
kendine kastı olan kabul eder bunu
akıl işi değil yani :96:kes at bitsin gitsin

"Nikah şahidim"de olur musun?" dedi mi? Bırak arkadaşım şu kendini bilmezi, dinleme bile...

Kesinlikle çok zor arkadaş kalmak.Hiç böyle birşeye kalkışma acı çekersin.Onu başkasıyla görmek çok çok kötü.Unutmaya çalışman en iyisi daha fazla acı çekmeden...

Ben eski sevgiliden hiçbir şekilde arkadaş,dost olamayacağını düşünüyorum.. Bir aşkı bitirip,o kadar yaşanmışlığı bir kenara itip arkadaş kalınamaz bence,illa bir taraf arkadaştan daha fazlasını ister tıpkı senin gibi :) Acı çekmektense salla gitsin güzelim..

1,5 yıllık ilişkimiz vardı anlaşamıyorduk zıtlaşıyorduk sürekli ayrıca çok kıskançtı.. benden ayrıldıktan 2 hafta sonra başka bir kıza gitti.. Evet haklısınız ben onu arkadaşım olarak istemiyorum zaten ama nasıl aklımdan atarım ne yapmalıyım. 2 aydır yaşayan bir ölüyüm ben kalbim yok, ruhum yok

Teşekkür ederim yorumunuz için.

evet evet kesinlikle size katılıyorum ben de öyle olduğunu düşünüyorum. zaten mümkün dğl arkadaş olmamız daha çok acı çekerim. Nasıl kafamdan atarım ne yapmalıyım biliyorum yoluma devam etmeliyim ama nasıl? Yorumunuz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…