- Konu Sahibi esmergirl356
-
yaşamını kontrol altında tutmak istemesi daha iyisini bulamazsam yine seninle vakit geçirirm ama başkasına bağlanır kalırsam unuturum anlamında...
bu arada senin neler yaptığını erkek arkadasın olup olmadığını senin hakkında bilgi almak adına oluşur bu durum.benim uzun süreli bir flörtüm olmuştu evlenmeden çok önce.. aşk bitmişti aradaki zamanın hatrna kırmıyorduk birbirimizi birgün artık birine aşık olduğumu söyledim. o yinede arkadas kalalım dedi... çünkü biz gerçekten sevgili olmayı hiç becerememiştik. ve ben evlendim aşık olduğum insanla... onun için hiç bir sıkıntı olmadı çünkü arkadastık.
Eminmisin yani ? benim acaibime gidiyo
sanki yanlis bisey varmis gibi fisfisfisfisfisfis
yada bisey den korkuyomus gibi ??
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kesınlıkle....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Sen şöyle bir köşede bekle
Ben biraz dolanayım
Olduda ruh eşimi buldum,dünya ahiret bacımsın
Haaa aradım taradım kimsecikler yok,ozaman senle bir güzellik düşünebilirim demek istiyordur.
Tam açılımı bu tatlımkaydirigubbakcemile3
kırmak ıstemedıgınden de öyle soyleyebılır
çevremde cok hatun var onlar gitsin gene sendeyim demek istemiştir o erkek..
Sakin arkadas kalalim konusuna olumlu cevap verme, bende eskiden boyle bir hataya dustum, onu tamamen kaybetmektense arkadas kalmayi tercih ettim. Ama gunden gune yikildim cok kotu oldum, resmen kendi egolarini tatmin etmek icin arkadas kalalim diyordu bende saf saf beni hala seviodur diye dusunuyordum. Dengesiz erkekten ancak boyle bir teklif cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?