- 1 Nisan 2021
- 1.630
- 1.517
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Çok ama çok iğrenç ,
Karar sizin ama en azından gerçek yüzü menfaat olan bu insanla arkadaşlığınızı bir kere daha düşünün.
Çok normalÇantada gözüm yok ama içim bi tuhaf oldu
Bendeeee çok sinir bozucu enayı gibi hissederdim kendimi.Çantayı kardeşime kuzenime verdim deyin, ben olsam asla gitmem de bir daha iletişim de kurmam.
Arkadaşiniza sevgiliniz gibi davranmiyor musunuz? Bana aşiri abartili geldi tüm hareketleriniz, hani karşilikli boyle ilişkiniz olsa hadi bir nebze tamam da arkadasiniz sizin kadar ugraşmiyor, siz geleyim alayim, yok 5 dakika cikin göreyim filan.Tam bir israrci sevgiliyi animsatti bana bu hareketler.
Ya boyle insanlara yaranmaya calisiyor gibi davranip, asiri ustune düşen insanlarin hiç bi yerde kiymeti oldugunu görmedim ben hatta fazlasi itici duruyor.
Israrcı sevgili gibi değilde cocugu oldu yalnız bırakmayayım burda kimsesi yok bunalmasın diye gereksiz bi düşünce
Yalniz hissetse O da sizi arardi zaten sizden başka insanlar da var hayatinda belli ki.
Ben bir defa teklif yaparim eger karşimdaki her ne nedenle olursa olsun o an musait olmazsa tutup 2.-3. teklifi götürmem cunku benimle gorusmek isteyen insanlar musait olduğunda şu gün yapalim mi? Diyerek dönüş sagliyip kendileri de teklif ederler.
Normali bu.
Çantayı kardeşime kuzenime verdim deyin, ben olsam asla gitmem de bir daha iletişim de kurmam.
Dedim acayip ısrar kıyamet çok bunaldım çok kötüyüm.. bir saat olsun çıkalım demelerOyala hiç ilgilenme sende. ay işim var bugün gelemem de.
Arkadaşın olarak bir tek o varmış gibi davranırsanız kıymetini bilmez tabi ki. Geri çekin biraz kendinizi
çanta için yaptığından emin misiniz pekiDedim acayip ısrar kıyamet çok bunaldım çok kötüyüm.. bir saat olsun çıkalım demeler
Yok artık cantasızlıktan ölsem demem kımseye bunu.Helekı msj atmak falan cok sacma.Benim değer verdiğim sevdiğim bi arkadaşım var. Arkadaşlığımızı anlatayım anlaşılması açısından . Yakın zamanda cocugu oldu. Hastaneye gittim eve ziyarete gittim her seferinde çocuğunu görmeye gittim oyuncaklar hediyeler aldım. Olmadı gidemediğimde evine gönderdim.
Ben arayıp hadi çıkalım ben gelir alırım sizi olmadı sizin orda göreyim sizi vs dediğimde yüzde 80 olarak sürekli işi oluyordu çocukla çıkamam diyordu. Hep onlara ben gidiyordum .
Neyse. Sondan ikinci ziyaretimde bi sırt çantası takmıştım beğenmişti poşet ver içindekileri koyayım sen kullan dedim yok dedi. Son ziyaretimde o çantayı hatırlattı.
Kullanmıyorum cnm veririm sana denk gelince dedim yine ama cidden içimden gelerek dedim.
Hatta yenisini bile alırım.
Gelin görün ki onu dediğim günden beri arıyor. Gel diye evinde misafirleri olduğu kalabalık için gitmedim.
Bu sefer aradı ben cocugu alırım gelirim dedi sevindim ben de ilk defa o gelecek o aradı diye.
Akşam bir mesaj cnm canta demiştin hatırladın mı getirir misin yarın diye
Ben şok. Aşırı hevesim kırıldı. Ben de beni görmek istiyor filan sanıyordum. Ben şimdi gideyim mi? Bariz çantayı istiyor yani konu ben değilim. Zaten içimden gelerek vereyim dedim ben. Hiç görüşmek için teklif sunmayan o çanta dediğimden beri 3 defa Aradı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?