- 14 Haziran 2022
- 930
- 1.168
- 63
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Benim değer verdiğim sevdiğim bi arkadaşım var. Arkadaşlığımızı anlatayım anlaşılması açısından . Yakın zamanda cocugu oldu. Hastaneye gittim eve ziyarete gittim her seferinde çocuğunu görmeye gittim oyuncaklar hediyeler aldım. Olmadı gidemediğimde evine gönderdim.
Ben arayıp hadi çıkalım ben gelir alırım sizi olmadı sizin orda göreyim sizi vs dediğimde yüzde 80 olarak sürekli işi oluyordu çocukla çıkamam diyordu. Hep onlara ben gidiyordum .
Neyse. Sondan ikinci ziyaretimde bi sırt çantası takmıştım beğenmişti poşet ver içindekileri koyayım sen kullan dedim yok dedi. Son ziyaretimde o çantayı hatırlattı.
Kullanmıyorum cnm veririm sana denk gelince dedim yine ama cidden içimden gelerek dedim.
Hatta yenisini bile alırım.
Gelin görün ki onu dediğim günden beri arıyor. Gel diye evinde misafirleri olduğu kalabalık için gitmedim.
Bu sefer aradı ben cocugu alırım gelirim dedi sevindim ben de ilk defa o gelecek o aradı diye.
Akşam bir mesaj cnm canta demiştin hatırladın mı getirir misin yarın diye
Ben şok. Aşırı hevesim kırıldı. Ben de beni görmek istiyor filan sanıyordum. Ben şimdi gideyim mi? Bariz çantayı istiyor yani konu ben değilim. Zaten içimden gelerek vereyim dedim ben. Hiç görüşmek için teklif sunmayan o çanta dediğimden beri 3 defa Aradı.
Sizin çocuğunuz yok sanırım. Boyle durumlarda benimde çok fazla çocuklu arkadaşım var ve genelde ben gittim yorulmasınlar zorlanmasınlar diye.( ben bekardim ve sonrasinda da cocuksuzdum) O zamanda sanki normali buymus, size "özel" zaman ayirmasi gereksizmis ve gitmek hep gitmek sizin gorevinizmis gibi algilaniyor bence. Onun çocuğu yok gelsin diye düşünerek kendisi hic fedakarlık yapmamış ve böyle de alışmış.Benim değer verdiğim sevdiğim bi arkadaşım var. Arkadaşlığımızı anlatayım anlaşılması açısından . Yakın zamanda cocugu oldu. Hastaneye gittim eve ziyarete gittim her seferinde çocuğunu görmeye gittim oyuncaklar hediyeler aldım. Olmadı gidemediğimde evine gönderdim.
Ben arayıp hadi çıkalım ben gelir alırım sizi olmadı sizin orda göreyim sizi vs dediğimde yüzde 80 olarak sürekli işi oluyordu çocukla çıkamam diyordu. Hep onlara ben gidiyordum .
Neyse. Sondan ikinci ziyaretimde bi sırt çantası takmıştım beğenmişti poşet ver içindekileri koyayım sen kullan dedim yok dedi. Son ziyaretimde o çantayı hatırlattı.
Kullanmıyorum cnm veririm sana denk gelince dedim yine ama cidden içimden gelerek dedim.
Gelin görün ki onu dediğim günden beri arıyor. Gel diye evinde misafirleri olduğu kalabalık için gitmedim.
Bu sefer aradı ben cocugu alırım gelirim dedi sevindim ben de ilk defa o gelecek o aradı diye.
Ben şok. Aşırı hevesim kırıldı. Ben de beni görmek istiyor filan sanıyordum. Ben şimdi gideyim mi? Bariz çantayı istiyor yani konu ben değilim. Zaten içimden gelerek vereyim dedim ben. Hiç görüşmek için teklif sunmayan o çanta dediğimden beri 3 defa Aradı.
Niye versin çantayı ya vermesin .ben olsam gider otururd cantayida sen istemeyince başkasın averdim derdim.ki çanta zaten konu shaibinin kullandığı bir çanta boşta duran bir çanta değil istemesi çok çok ayıp.ben cantasiz gider anneme verdim çantayı der bozulup bozulmadigina bakardimBeğendi diye çantayı vereyim demeniz bana enteresan geldi.
Muhtemelen başka davranışlarınız da vardır böyle.
Verin çantayı bir daha da aramayın.
Beğendimiz bir şeyi sana vereyim dese bi insan, almayız değil ki bilmem kaç kere hatırlatmak.
Hem menfaatçi hem görgüsüz.
LÜTFEN VERMEYİN BEN TAAA BURALARDAN SİNİR OLDUM. Resmen sizi kullanıyor.Benim değer verdiğim sevdiğim bi arkadaşım var. Arkadaşlığımızı anlatayım anlaşılması açısından . Yakın zamanda cocugu oldu. Hastaneye gittim eve ziyarete gittim her seferinde çocuğunu görmeye gittim oyuncaklar hediyeler aldım. Olmadı gidemediğimde evine gönderdim.
aynen.Çantayı veririm, arkadaşlığı keserim
HöhVerdim. Gitmeyecektim işim var dedim o kadar ısrar etti ki canımı sıktı iyice artık aramamaya karar verdim bundan sonra da
Desin. Giden çanta olsun. Yoksa hala daha enayi gibi davranacaktımAyol neden verdiniz çantayı? Kadın şu an “enayiye bak nasıl da çantasını kaptım” diyodur.
Ay evet yaaa şu an deli oldum. O kadının bir daha aramayacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamamAyol neden verdiniz çantayı? Kadın şu an “enayiye bak nasıl da çantasını kaptım” diyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?