uzaklasin,hayatima birini almaya niyetim var ona saygimdan bitiriyorum gorusmeyi diyin ,
Silme, direk engelle, kiyameti koparsa da kendine koparirRehberden sildiğim için kıyamet koptu. Şimdi de her gün arıyor. Safım sanırım
Adam o kizla yattı haberin olsun. Başka dicek biseyim yok. İsetersen arkadaş kal.Kızlar merhaba, yaklaşık 8-9 aydır sevgili olduğum biri vardı. Ayrı şehirlerde olduğumuz için ayda 1-2 kez görüşebiliyorduk. Yazın 2 ay boyunca beraberdik, yazlıklarımız yanyanaydı. Çok güzel vakit geçirdik hep, ancak her gün kavga ediyorduk yan yanayken. O sürekli benle olmak istiyordu, bense abilerimle tatile geldiğim için ancak 3-4 saat yanında durabiliyordum. Sadece kavga sebebimiz bu değildi. 5-6 yıldır görmediği ( yakın bile olmadığı) kız arkdaşının storysinde aynı sitede olduğumuzu görünce mesaj atıp buluşalım diyor. Gece 12'de buluşuyorlar ve sabah 5e kadar takılıyolar. ben gece 3 te naptınız diye sorunca cevap bile vermiyor, ( bu tarz olayları sorunca da ne bu sorgu derdi hep) arayınca reddediyor. sonra da attığı mesaj ' derdin ne ' oluyor. Hep bu tarz hareketleri oldu. ben bu yüzden tartışma çıkarınca da bana güvenmiyorsuna getirdi hep. Neden reddettin diyorum? kıza olan saygımdan diyor. Bana olan saygın nerde o zaman ? Sürekli bu tartışmalardan dolayı çok yorulduk.
O da bi gün bana arkadaş kalalım dedi, ben de kabul ettim mecburen. Şu an arkadaşız yaklaşık 1 -ay oldu. Ben tamamen koparmak istiyorum ama yapamıyorum. Geçen de görüntülü konuşurken ( çalışıyor yıllık izne çıkacak) beraber tatile çıkalım dedi. Ben de hangi sıfatla dedim yani.
Gerçekten yaptıklarına anlam veremiyorum çok da üzülüyorum. 24 yaşımdayım. yakınlaştığım tek insan o oldu, her şeyimle kendimi açtığım insan o olmuştu ama artık beni hak ettiğini düşünmüyorum. Sizce tamamen koparmalı mıyım ? Çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen.
Ya beni öyle bi duruma sokuyor ki sürekli ben suçluymuşum gibi oluyor. Sen gece çıkamıyosun ben de sıkılıyorum diyip üstüme geliyor. Ama haklısınızAdamın size saygısı yok ki yakın arkadaşı bile olmayan başka kızla bir gece geçirip sizin telefonlarınızı kapatan adamın nesinden kopamıyorsunuz, sizden ayrılıp güya arkadaş kalan adama rahatça gel beraber tatile gidip takılalım diyecek yüzü neden veriyorsunuz Allah aşkına. İnsanın kendine saygısı olmalı önce, kendinize saygınız yok ki, karşınızdakinden saygıyı boşa beklemeyin. Bence böyle gereksiz sizi hiç yerine koyan insanları hayatınızda tutmayın. Bakın herhangi bir zorunluluk yoksa insan sadece kendini mutlu eden hayatında güzellik yaratan, anlam katan insanları hayatında tutmalı, bence size şu muameleyi yapan adamı hayatımda tutarak kendimi neden mutsuz ediyorum diye oturun bir düşünün bence.
Tabi sana geri kafalisin diyo ki sende hayır ben geri kafalı değilim diye kucağına atlamani beklio. Uzak dur kızım. Saf ve masum bı kıza benziyorsun. Bu adam beş para etmez. Amacı seni kullanmak. .Bana da diyor ki yaşamak istesem senden daha kolay olan binlerce insan var onlara giderdim falançok ileri gitmedik ama. Bu konuda da hep geri kafalısın diyor mesela
Adam napsa affetmıs en son arkadas olmayı bile kabul etmıssın yol vereceğine.Ben biraz atar yaptığım an. Artistlik yapma annemden sonra seni arıyorım her gün diyor. Sanki ben diyorum ara diye. O aramasa asla aramıyorum bile. Arkadaş olarak göremiyorum çünkü
ben rehberden silince bile kafayı yedi ama. Ben de kopamadım işte çok sevmişitm. Üzmekten başka bi bok yaptığı yok. koparıcam sizler kendime getirdiniz birazAdam napsa affetmıs en son arkadas olmayı bile kabul etmıssın yol vereceğine.
Elbette sana lutuf ediyor gıbı konusup kendını nimetten sayacak.
Neden arkadas kaldın bu sekilde konusturuyorsun ne gerek var? Tam boyle defetmelık bir tip. Suan kendisini sayende vazgecılemeyen erkek saniyor.
gözüm dönmüş gerçekten de sevmekten. Buraya yazdım ki biraz dışardan gözle göreyim. haklısınız kızlar koparıcam. üzülürse de yapacak bi şey yok artık. büyük ihtimalle suçu da bana atacak ama olsun.Adam napsa affetmıs en son arkadas olmayı bile kabul etmıssın yol vereceğine.
Elbette sana lutuf ediyor gıbı konusup kendını nimetten sayacak.
Neden arkadas kaldın bu sekilde konusturuyorsun ne gerek var? Tam boyle defetmelık bir tip. Suan kendisini sayende vazgecılemeyen erkek saniyor.
Rehberden silince kafayı yemesi senı ilgilendirmez, yer tabıı kafayı. Vur kafasına al lokmasını tavırlarından sonra ne hakla siler beni dıyıp egosu zedelenmıstır. O senın ıcın vazgecılmez cunku. Sana asık oldugundan delirmedi yanı, ne hakla siler kafasına girdi. Sen orda durucaksın onun ıcın, olay bu.ben rehberden silince bile kafayı yedi ama. Ben de kopamadım işte çok sevmişitm. Üzmekten başka bi bok yaptığı yok. koparıcam sizler kendime getirdiniz biraz
Uzulmez merak etme. suan sevgili degılsınız ya onune bırı cıkıp asık olursan, senı seven uzulecek adam su riske girer ki Allah askına.gözüm dönmüş gerçekten de sevmekten. Buraya yazdım ki biraz dışardan gözle göreyim. haklısınız kızlar koparıcam. üzülürse de yapacak bi şey yok artık. büyük ihtimalle suçu da bana atacak ama olsun.
Maalesef ikimiz de 24valla ben yaşını 16-17 zannettim ,
yapma yaaa çocukmusun sen kyo tekmeyi gitsin
Çok şükür üniversite mezunuyum işim de çok güzelBakın 24 yaşındasınız.Çocuk değilsiniz. Üniversite okuduysanız bitirip iş hayatına atılmanız gereken yaştasınız.
Dışarıdan objektif bir gözle bakın kendinize. Ne tavsiye verirsiniz? Bu olayın elle tutulur bir yanı, size sevgi duyduğuna dair bir emare var mı? Yok; sadece canı sıkılan, boşta kaldıkça size saran bir adam var.
Ayaklarınız yere bassın biraz. Ufkunuzu genişletin. Hayatta yaşanacak çok şey varken gelgitli adamların peşinde heba etmeyin kendinizi. Vaktinizi daha hayırlı şeylere ayırın
haklısın teşekkür ederimUzulmez merak etme. suan sevgili degılsınız ya onune bırı cıkıp asık olursan, senı seven uzulecek adam su riske girer ki Allah askına.
Su vitaminsizlere su yuzu vermeyin ya. Gerekirse sen otur agla cildir ama bıttı de diyebil yanı suna.
Sen onun umrunda degılsın cunku. Orda dur ve her geldıgınde onunla konus ilgini belli et egosunu oksa. Istedıgı bu.
Seni sevdigi üzüldüğü için yemedi kafayi kusura bakma ama bu aciz kiz nasil beni siler diye hirsindan yemiştir kafayi. Aciz olma gozunde sil at gereksizi.ben rehberden silince bile kafayı yedi ama. Ben de kopamadım işte çok sevmişitm. Üzmekten başka bi bok yaptığı yok. koparıcam sizler kendime getirdiniz biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?