Arkadaş olarak devam etmeli miyim?

yapamadım işte o kızlardan olmadım hiç çok şükür. Ama doğru gününü gün edecek umarım başarıırım ne diyim. suçlu olcam ona üzülüyorum
Suçlu olmana niye üzülüyorsun, kim diyor suçlu olacağını? Yine o di mi, sen yanlış yaptığının farkında bile değilsin ki hala onun gözünden bakıyorsun... gerçekten kendini düşünsen suçlu olcam demezsin, takmışsın suçlu olmaya neyin suçuysa... çocuk seni keriz yerine koyuyor hem duygularını sömürüyor hem de cinsel olarak sömürüyor ama suçlu sensin öyle mi?
 
Sabaha dek bi kızla takılıyor, sen de naptınız diye soruyorsun öyle mi? İnanamıyorum doğrusu...Sabah dek senden başka kızın tekiyle takılan herifle hala konuşuyorsun, bir de adam seni tersliyor...Kusura bakma hakediyorsun..O kızla gezdiği an birdaha sana ulaşamamalıydı...Ne tatili ne arkadaş kalalımı allah aşkına değer ver kendine ...Kendine bu muameleleri yaptırtma sil hayatından başka kişi mi yok?? Şımartmış tepene mıçtırtıyorsun, kendini bi pok sanmış iyice, bırak allah aşkına yaa
 

Ay ben de sinirlendim
 
Ne kurnaz tipler var arkadaş... kendini çok akıllı sanıyor eski olmasını ümit ettiğim erkek arkadaşın. Bir an evvel kaç, çok eşliliğe müsait değilsen.
 
Ağzım açık okudum. Manyağın teki bu ne arkadaş kalması uzaklaş koşarak.
 
Ya inanamıyorum. Gece 00-05 arası başka bir kızla takılan sevgilinizden (!) önceden ayrılmıyorsunuz. O arkadaşlık isteyince de kabul ediyorsunuz. Bu acıyı kendinize neden yaşatıyorsunuz?
Tabanları yağlayın lütfen. Bu insan evladı sizinle öylesine vakit geçiriyor. Başkasını bulsa sizi yine boşlayacak. Anlıyorum kayda değer bir şeyler geçmiştir aranızda; ama bu insan aranızdaki ilişkiye sizin verdiğiniz kadar değer vermiyor. Size de, aynı şekilde. Verseydi zaten başka biriyle gece vakti saatlerce görüşmezdi. Sadık bir erkek ASLA karşı cinsle gece buluşmaz, buluştuysa da sizin sorularınıza "neden bana güvenmiyorsun, bir şey olmadı" diye cevap vermez. Yol verin, engelleyin her yerden onu.
 
Bence koparmalısınız. Arkadaş kalmanız çok zor çünkü beraber olduğunuzda hep sıfatlar karışacak. Eğer o buluştuğu kız ile sadece arkadaş olsalardı o zaman onun yanında sizin telefonunuzu açardı. Sizinle de aynı olacak, tam olarak arkadaş kalamayacaksınız, bir sizinle bir başkaları ile takılacak, adı "arkadaş" olacak ama siz duygusal olarak yıpranırsınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…