Rehberden sildiğim için kıyamet koptu. Şimdi de her gün arıyor. Safım sanırımYedekte turuyor seni, gelme bu oyunlara.
Bana da diyor ki yaşamak istesem senden daha kolay olan binlerce insan var onlara giderdim falanMuhtemelen bir şeyler yaşadığın için ayrılmak istemiyor gibi duruyorsun. Koşarak uzaklaş, adam senden faydalanmanın derdinde, arkadaş kalalım dediği insana beraber tatil yapma teklifi sunmanın tek nedeni budur.
Ay klasik erkek yalanı istesem binlerce insan var. O zaman gitsin o binlerce insandan birisiyle tatil yapsın. Adamın numarasını sil, engelle. Değerini bilecek insan gibi davranacak başkaları çıkar karşına, kendini kullandırtma böylelerine. Ayrıca evet geri kafalıyım, senin kadar geniş değilim de. Klasik laflar bunlar kanma.Bana da diyor ki yaşamak istesem senden daha kolay olan binlerce insan var onlara giderdim falançok ileri gitmedik ama. Bu konuda da hep geri kafalısın diyor mesela
Katılıyorum ben kaldıramıyorum arkadaş olmayı çünküBu size sadece vakit kaybettirir.Aynı yoldan geçtim benimle arkadaş kalmak istedi hatta kalmış ama benim haberim yokmuş 2 ayımız aslında iki arkadaş olarak geçmiş..Düzelir diye 1 ay daha harcadım ama sonra baktım olacak gibi değil bitirdim..Çünkü arkadaş kalmanın anlamı aslında “sevgili olmayalım sana karşı bi sorumluluğum olmasın hesap vermeyim rahat rahat takılayım arada bir sanada uğrayım” ya da “sen kenarda dur daha iyisini bulamazsam dönerim”...Eski sevgiliden bence arkadaş olmaz.Aranızda o kadar şey geçmiş nasıl arkadaş gözüyle bakılabilir ki?Yarın bir gün birini alınca hayatına insan üzülmez mi?Bir de ben şahsen sevgilimin eski sevgilisini “arkadaş” sıfatıyla etrafımızda istemezdim,o kadar modern değilim.Ne kadar çabuk koparsanız o kadar çabuk kendi yolunuza bakarsınız..O kızın yanında sizin telefonunuzu açmaması filan zaten apayrı bir konu..
Klasik erkek yalanıBana da diyor ki yaşamak istesem senden daha kolay olan binlerce insan var onlara giderdim falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?