arkadaş kaldıktan bi 2 hafta sonra rehberden sildim. Tamamen koparabilmek için. Kıyameti kopardı sen beni nasıl silersin diye. Her gün de arıyor çok garip anlam veremiyorum
Biri bana derdin ne dese bir daha yüzüne bakmam birKızlar merhaba, yaklaşık 8-9 aydır sevgili olduğum biri vardı. Ayrı şehirlerde olduğumuz için ayda 1-2 kez görüşebiliyorduk. Yazın 2 ay boyunca beraberdik, yazlıklarımız yanyanaydı. Çok güzel vakit geçirdik hep, ancak her gün kavga ediyorduk yan yanayken. O sürekli benle olmak istiyordu, bense abilerimle tatile geldiğim için ancak 3-4 saat yanında durabiliyordum. Sadece kavga sebebimiz bu değildi. 5-6 yıldır görmediği ( yakın bile olmadığı) kız arkdaşının storysinde aynı sitede olduğumuzu görünce mesaj atıp buluşalım diyor. Gece 12'de buluşuyorlar ve sabah 5e kadar takılıyolar. ben gece 3 te naptınız diye sorunca cevap bile vermiyor, ( bu tarz olayları sorunca da ne bu sorgu derdi hep) arayınca reddediyor. sonra da attığı mesaj ' derdin ne ' oluyor. Hep bu tarz hareketleri oldu. ben bu yüzden tartışma çıkarınca da bana güvenmiyorsuna getirdi hep. Neden reddettin diyorum? kıza olan saygımdan diyor. Bana olan saygın nerde o zaman ? Sürekli bu tartışmalardan dolayı çok yorulduk.
O da bi gün bana arkadaş kalalım dedi, ben de kabul ettim mecburen. Şu an arkadaşız yaklaşık 1 -ay oldu. Ben tamamen koparmak istiyorum ama yapamıyorum. Geçen de görüntülü konuşurken ( çalışıyor yıllık izne çıkacak) beraber tatile çıkalım dedi. Ben de hangi sıfatla dedim yani.
Gerçekten yaptıklarına anlam veremiyorum çok da üzülüyorum. 24 yaşımdayım. yakınlaştığım tek insan o oldu, her şeyimle kendimi açtığım insan o olmuştu ama artık beni hak ettiğini düşünmüyorum. Sizce tamamen koparmalı mıyım ? Çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen.
evet hak etmediğim bş yaklaşım görünce de daha da üzülüyorumYakınlaştığın ilk insanmış. Ondan hassassın. Böyle bir arkadaşa ihtiyacın olduğunu sanmıyorum neden arkadaş kalasın ki? Hislerinin farkında ve seni yedekte tutuyor. Başka aşklara yelken aç. Kesinlikle başka birisinden ilgi gördüğün an unutursun bunu. Dene.
yapamadım işteBiri bana derdin ne dese bir daha yüzüne bakmam bir
İlişki olmadı arkadas kalalım lafını hiç Bi zaman anlamadım anlamayacağım iki
Adam takılmalarla gününü gün ediyor o kızlardan biri olmak istersen yedek listesinde kalmaya devam edersin üç.
Şunu diyen erkeklerın emın ol bı bok kadar değerı yok kadınlarda zaten üstüne atlıyor paşamınBana da diyor ki yaşamak istesem senden daha kolay olan binlerce insan var onlara giderdim falançok ileri gitmedik ama. Bu konuda da hep geri kafalısın diyor mesela
hiiç inanmayın bu laflara varsa gitsin o zaman. kendinize yazık etmeyin diğer arkadaşların da dediği gibi sizi yedekte tutuyor. erkekler bizim gibi değiller biz hep hareketlerinden anlam çıkarmaya çalışıyoruz ama onlar çok daha düzler söylemek yapmak istediklerini pat diye söylüyor ve yapıyorlar canım emin ol seninle ciddi bir ilişki düşünse bunu söylerdi bile. kendine şunu bi sor seven adam böyle mi yapar? böyle mi davranır? bak sen şimdi koparmak istesen birden kıymete binersin ama onun için değil kendi iyiliğin için yap. ne demek elin kızıyla GECE 12'den 5'e kadar birlikte oturacak, ne yaptıkları belli değil ve benim telefonumu açmayacak üstüne bir de sana laf edecek. dayağı yer... hemen uzaklaşBana da diyor ki yaşamak istesem senden daha kolay olan binlerce insan var onlara giderdim falançok ileri gitmedik ama. Bu konuda da hep geri kafalısın diyor mesela
ben hiç istemedim o istedi. biraz da morali bozuktu, ben de kaldım ama pişman oldum işte. Hala onu düşünerek hareket ediyorumŞu eski sevgiliyle niye arkadaş kalırsınız ki ne konuşucaksınız daha
17 18 yaşında olsan bir nebze anlamaya çalışırım ama 24 yaşında genç kız normal şartlar altında üniversiteyi bitireli 2 yıl olmuş ve işe girmiş olması gerekiyor. aşktan gözünün bu kadar kapalı olmasını anlayamıyorum.ben rehberden silince bile kafayı yedi ama. Ben de kopamadım işte çok sevmişitm. Üzmekten başka bi bok yaptığı yok. koparıcam sizler kendime getirdiniz biraz
Bu tipler boyle sahsi kisisel kullanimlik fuckbody olarak görüyor sizi tatil ,o bu ,bana da demişti ki hayatına birini alırsan haber ver hemen.onu niye diyor
Oooooo adam sana takmis istedigini alacak. Hem arkadas kalalim hem tatile gidelim sen bundan ne anluyorsun mesela. Akilli akli basinda olan cevval bir kiz mesela boyle bir adama "isine bak cakal dunyanin bir akillisi senmisin "der engeli basar mesela. Senden iyisini bulamaz biliyo cunku senden faydalanabikicegibi. Suraya bak adam ne akilli kizi tatile goturecek isini gorecek sonra kankii. Abilerin keske devreye girsede boyle erkeklerin en azindan biri akillansaBana da diyor ki yaşamak istesem senden daha kolay olan binlerce insan var onlara giderdim falançok ileri gitmedik ama. Bu konuda da hep geri kafalısın diyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?