merhaba arkadaşlar ben burda yeni konu acamıorum (yada acmayı bilmiorum) sormak istediğim bişiler var yardım edermisiniz?
e söylüyoruz işte selam sabah vermiyosunuz kendi kendinize kaptırıyosunuz gelip bakanda burada mühim bişey var bozmayayım ben kimseyi tanımıyorum diyip gidiyor
hani kendimden biliyorum heygidi acemilik günlerim hey
e söylüyoruz işte selam sabah vermiyosunuz kendi kendinize kaptırıyosunuz gelip bakanda burada mühim bişey var bozmayayım ben kimseyi tanımıyorum diyip gidiyor
hani kendimden biliyorum heygidi acemilik günlerim hey
exclusive canım syf 202 de yazdığımı okudunmu tatlım cevap versene kıs hu huuuuuuuuuusana bişi sordum annem
Allah' ta beni kahretmesin ben neye cevap vermedim yazsana bi dah ya dönmiyim şimdi geriyeaa ask olsun bn sana yazmıstım sn cvp vermesın patsycım
bak mesela aşağıda kim var sen daha önce görmüşmüydün ben görmemiştim e hadi tanışalım HOŞGELDİN ECİMCİMEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ay haklıyım tabi nasıl iğrenç bişey bi herkes birbirini tanıyomuş gibi konuşur sen öyle bakarsın biri selam vermez bi de tam kafanı saran topik bulursun kimsecikler yoktur e burası öyleydi biliyomusun geldim tek başımayım yaklaşık 6 7 mesaj yazdım tek başıma sonra biri geldi sonra başkası sonra sitenin ilk sahipleri geldihaklısınn patsyyyyyimm vallaa bendee acemiykennne yazcmaı şaşırıyordumm doğru diyorsunnn
ne demek şekerim reca ederim benim oğluşlarımı gördünmü kıs albümde vardı nasıllar ha bu arada benide görmüşündür eğer baktıysan canım bende öpücem seni yumoş yerlerindenay dudağınamı geldi neee
öğrencezz kuzummmm öğrencezz tamammmecemcimee hoşgeldinn annemm nasılsınnnnnn
Allah' ta beni kahretmesin ben neye cevap vermedim yazsana bi dah ya dönmiyim şimdi geriye
tsk ederim hoşbuldumm[/Q bilmiorum vala nasıl olduğumu
ay haklıyım tabi nasıl iğrenç bişey bi herkes birbirini tanıyomuş gibi konuşur sen öyle bakarsın biri selam vermez bi de tam kafanı saran topik bulursun kimsecikler yoktur e burası öyleydi biliyomusun geldim tek başımayım yaklaşık 6 7 mesaj yazdım tek başıma sonra biri geldi sonra başkası sonra sitenin ilk sahipleri geldi
tsk ederim hoşbuldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?