Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

hem ağlıyosun hem gülüyosun iki duygu bi arada nasıl bi duygu acaba
şşşşşşşşşştttttttt naber bi gittim dağılmışınız naptınız kızlar nerede millet

kovduk topiği ele geçirdikkk yakında site bizim olcak

kuzuuu oşgeldinn niye gidiyonn kii hıı sen gittin diye gitti millet sarmadıkk biz
kısımmmmmmmmm çalıyoruz heralde dimi gelene hoşgeldin demezsen kaçar tabi e bide yazmıyosunuz forum takipte görünmüyoruz bu yüzden ıssız kalıyoruz

kısımmmmmmmmm çalıyoruz heralde dimi gelene hoşgeldin demezsen kaçar tabi e bide yazmıyosunuz forum takipte görünmüyoruz bu yüzden ıssız kalıyoruz

ne kapısından ayrılmadık topiğin be bizi kapıda gören deli bu dedi gitti normal değildik ki dağıttık

aaaa yazıyoruzz kuzuumm yaaa büüşş haklıı geliyorlar korkup kaçıyorlar elimizde değilll napalımmmm bizim şafak topiğide böyle belli başlı kişiler kimsecikler yanaşmıyorrrr

askerden geldi ki ebenm ki ohhh oohhh

Hemen sanada verelim şipariş ayıpsın ama aynısı değil biraz farklı olsn onun sitesi var gir bak kendi zevkine göre bebeğini yarat onlar yapıp gönderiyorlar

aaaa yazıyoruzz kuzuumm yaaa büüşş haklıı geliyorlar korkup kaçıyorlar elimizde değilll napalımmmm bizim şafak topiğide böyle belli başlı kişiler kimsecikler yanaşmıyorrrr
e söylüyoruz işte selam sabah vermiyosunuz kendi kendinize kaptırıyosunuz gelip bakanda burada mühim bişey var bozmayayım ben kimseyi tanımıyorum diyip gidiyor
hani kendimden biliyorum heygidi acemilik günlerim hey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…