Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

mümkün canım cunku ben ilk bebegime ılk korunmayı bıraktıgım ay hamıle kaldımneden sordun kı:44::44:

çalışamya deva demışın ya 5 ay oldu dıye ,ondan sordum acaba bayagı ugrasmak mı gerekıyo dıye bız korunuyoz evlendıgımızden bu yana bı geçen korunmadık ama dıkkat ettık tabı

çalışamya deva demışın ya 5 ay oldu dıye ,ondan sordum acaba bayagı ugrasmak mı gerekıyo dıye bız korunuyoz evlendıgımızden bu yana bı geçen korunmadık ama dıkkat ettık tabı

canım rabbım ne zaman ısterse o zaman oluyo kımısı hemen hamıle kalıyo kımısı yıllarca ugrasıyo hayırlısıyla ıstedın zaman olur senın de takılma sen o konuya

gunaydınlarrr
uykucular sız uyurken bn calısıyorum
cabuk uyanın da gelın canım sıkılıyo

bu kıslar gece beni çekiştirmişler çok kırıldım valla ayrıca yeni biri gelmiş o elifidin ilgi alakasını gördün mü bana ilk yazdığı yolarım kıs seni olmuştu

kımsecıkler yoktu burda bnde dıer topıclere bı bakınıyım dedım malum bnm essız yorumlarım olmadan eksız kalır onlar
patsy nasılsın cnm gunaydın bu arada

patsyyyyyyyyyyyyy
cvp ver bnı sınır etme küsersem gorersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…