sen izlemişsin heralde çok mu heyecanlıydı:44:ya bu kızlar gece beni çekiştirmişler çok alındım valla
hem de ne heyecan:18:kız gecmısı de mı okudun ne demısler pekı[/QUO
valla o elifid cadısı verip veriştirmiş arkamdan bi demiş ki şükür ki akşamları girmiyo bak söyleyeyim gün içinde gelirse gonuşmem gendılarıyla
evet ne demek hep bir hallı turhallıyızBende özel bir firmada çalışorum yanımdaki arkadşım sürekli bu sitedeydi ve hiç bizimle ilgilenmiyordu.bizde ona çok kızıyorduk.şimdi bende üyeyim ve gerçekten çok güzel bağımlılık yapıyor...takıldım kaldım burdaa:)
sizleri tanımak,yorumlarınıza yorum yapmak gerçekten çok güzel.arnıza hoşgeldimmmmm iyikide geldimmm:))))
hem de ne heyecan:18:kız gecmısı de mı okudun ne demısler pekı[/QUO
valla o elifid cadısı verip veriştirmiş arkamdan bi demiş ki şükür ki akşamları girmiyo bak söyleyeyim gün içinde gelirse gonuşmem gendılarıyla
ne dıyosun
valla ay bak bi neslihan geldi bakıp gitme kardeş dal sohbete kalabalık olunca güzel oluyo hoşgeldin bu aradane dıyosun
eeeeeee azerin işin mi var yazmıyosun şekerim bu arada menekşe olmuşum ne ara oldum acep hiç farketmedim valla
eeeeeeeee de bakem kimsin nesin nasılsınhoş bulduk kıslarr
abbo senin mesajlar niye silindi ki ay aşkolsun lafı mı olur al benimkiler senin olsun hem böyle çok kalbin olunca ne oluyor ki anlamadım valla bi tanesinden ne hayır gördük kicocuk ızın vermıyo sekerım
kız sen benle aynı msj sayısında degılmıydın ne ara gectın benı,bı de bılmıyom dıyo,benım de msjlarım sılınmeseydı ben de menekse olurdum:2:
buyur kardeş ne demek hepizin ki geldi o yüzden buradayızSelam kizlar nasilsiniz ? Sohbet edesim geldi
neden klavyen mi bozuk e arada ne kadar yaza bilirsen kabulümüz artıkbenim pc çok uyuz canım ben sizi izliim he??
eyvalla ne demekPatsy kardeş ilk arkadışımsın hacı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?