- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
Patsy kardeş ilk arkadışımsın hacı:)
benim pc çok uyuz canım ben sizi izliim he??
Selam kizlar nasilsiniz ? Sohbet edesim geldi
buyur kardeş ne demek hepizin ki geldi o yüzden buradayız
neden klavyen mi bozuk e arada ne kadar yaza bilirsen kabulümüz artık
hele babam hayırdır n'oldu anlat bakemAslinda 3 gundur edesim yoktu benim icime kapandimama bugun acildim biraz iste
hıııııı anladım e olsun ne yapalım olduğu kadar artık yine de yazyok klavyeden değil kelin ilacı olsa başına sürer ya benim eşim bilgisayardan anlıyor bi cevaola diyorum
sayfayı yarım saat sonra açıyor nerdeyse
bişey ler yüklemesi lazımmış falan....
hosgeldınız kızlar
patsy benım msjları edıtor sıldı ya ben de kızmıstım hanı
e valla bilmiyorum niye nereye ne hakkında yazmıştın ki neler yazdın kıs milletini niye kızdırıyosun ay merak ettim söylesenehosgeldınız kızlar
hosgeldınız kızlar
biz de seni hoşbulduk eeeeeee sende neler varHosbuldumm tsk ederim
biz de seni hoşbulduk eeeeeee sende neler var
hele babam hayırdır n'oldu anlat bakem
biz de seni hoşbulduk eeeeeee sende neler var
ya ne fesatsın kısım işteyiz heralde her nekadar cumartesi de olsa yine arada masada ilgileneceğimiz şeyler var dimi yazamadık işte cıks cıks cıks niye ezikliyosun ki şimdi bak en az elifid kadar pinçikledin kalbimi vallapatsy karısı bıraz once yazmıyodun sımdı dokuluyorsun bakıyorum
e valla bilmiyorum niye nereye ne hakkında yazmıştın ki neler yazdın kıs milletini niye kızdırıyosun ay merak ettim söylesene
hoş bulduk editör neden sildi ?????
haydiiiiiiiii al bi eş mağduru daha kısım sizin yüzünüzden erkeklerden soğudum valla bu arada ilk cevabım neydi ki ya kusura bakma kopuyorum ben arada kötü bişey dememişimdir inşallahValla hic moralim yok ama ilk cevabina guluyorum su an :)
Esimle aram bozuk ondan
tamam hatırladım ( bu arada biliyoruz heralde yaşlandığımızıkız sen yaslanıyon patsy hakkaten hanı dıger topıkte msj sayımı dolduruyodum da a b c felan yazınca sılmıstı ben de ısyan etmıstımsen de bana tesellı vermıstın buraya davet etmıstın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?