Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

oooooooooooooooooooooo hoşgeldiniz özge hanım gözümüz yollarda kaldı valla

yok klavyeden değil kelin ilacı olsa başına sürer ya benim eşim bilgisayardan anlıyor bi cevaola diyorum
sayfayı yarım saat sonra açıyor nerdeyse
bişey ler yüklemesi lazımmış falan....
hıııııı anladım e olsun ne yapalım olduğu kadar artık yine de yaz

patsy karısı bıraz once yazmıyodun sımdı dokuluyorsun bakıyorum

kızlar sızde hosgeldınız yenı uye olanlar sızde hosgeldınız seref verdınızzz

patsy karısı bıraz once yazmıyodun sımdı dokuluyorsun bakıyorum
ya ne fesatsın kısım işteyiz heralde her nekadar cumartesi de olsa yine arada masada ilgileneceğimiz şeyler var dimi yazamadık işte cıks cıks cıks niye ezikliyosun ki şimdi bak en az elifid kadar pinçikledin kalbimi valla

e valla bilmiyorum niye nereye ne hakkında yazmıştın ki neler yazdın kıs milletini niye kızdırıyosun ay merak ettim söylesene

hoş bulduk editör neden sildi ?????

kız sen yaslanıyon patsy hakkaten hanı dıger topıkte msj sayımı dolduruyodum da a b c felan yazınca sılmıstı ben de ısyan etmıstım sen de bana tesellı vermıstın buraya davet etmıstın ya

Valla hic moralim yok ama ilk cevabina guluyorum su an :)
Esimle aram bozuk ondan

haydiiiiiiiii al bi eş mağduru daha kısım sizin yüzünüzden erkeklerden soğudum valla bu arada ilk cevabım neydi ki ya kusura bakma kopuyorum ben arada kötü bişey dememişimdir inşallah

kız sen yaslanıyon patsy hakkaten hanı dıger topıkte msj sayımı dolduruyodum da a b c felan yazınca sılmıstı ben de ısyan etmıstım sen de bana tesellı vermıstın buraya davet etmıstın ya
tamam hatırladım ( bu arada biliyoruz heralde yaşlandığımızı söylemene gerek yok yani)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…