şeker senin smıleın yok galiba öğretelim hemenay bana zannettim sazan oldum bir anda(
haydiiiiiiiii al bi eş mağduru daha kısım sizin yüzünüzden erkeklerden soğudum valla bu arada ilk cevabım neydi ki ya kusura bakma kopuyorum ben arada kötü bişey dememişimdir inşallah
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay kadının zeki çevik akıllı seksi olanı burada buyruntamam patsy affettım bır daha olmasın ttmm mı anacım
kocası sorunlu olan bacılar anlatın hele akıl vereyım sıze
şeker senin smıleın yok galiba öğretelim hemen
e anlat sen hele biz bi duyalım sonra bakarız hataya hatalıya nalat önce ne oldu mevzuyu bilelim dimi şekerHepsi benim hatam sen soguma bos yere bizim hatalarimiz yuzunden :) cazgirligim tutuyo bazen ama sonuclarinada katlaniyorum iste
neler olsun falla klasik şeyler işte ev çocuk eş
kız senı en ıyı ben anlarım
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay kadının zeki çevik akıllı seksi olanı burada buyrun
şimdi gerçekten ilk günlere gittim valla hey gidi hey banada burada öğretmişlerdi nnd öğretmiştiçok ii olur ????
Hepsi benim hatam sen soguma bos yere bizim hatalarimiz yuzunden :) cazgirligim tutuyo bazen ama sonuclarinada katlaniyorum iste
şimdi gerçekten ilk günlere gittim valla hey gidi hey banada burada öğretmişlerdi nnd öğretmiştiaynen aşağıdaki gibi yap
sağ üst köşede kontrol paneline tıkla
sağ tarafta bilgi kulesi var oradan sırasıyla
hesabımda seçenekleri düzenleye gir
çesitli seçeneklerde
mesaj editöründen
standart editörü seç
senin ki şu anda basit editörde duruyor olmalı
hadi bakem yap gel hemen
benimn bide gurbet var amaa
şimdi gerçekten ilk günlere gittim valla hey gidi hey banada burada öğretmişlerdi nnd öğretmiştiaynen aşağıdaki gibi yap
sağ üst köşede kontrol paneline tıkla
sağ tarafta bilgi kulesi var oradan sırasıyla
hesabımda seçenekleri düzenleye gir
çesitli seçeneklerde
mesaj editöründen
standart editörü seç
senin ki şu anda basit editörde duruyor olmalı
hadi bakem yap gel hemen
smıleın ne demek(
ya işin dürüstçesi benim tek derdim yalnızlık valla bak bunda şaka yok insan belli bi yaştan sonra böyle oluyomuş demek kisagol bacım bı derdın varsa sende anlat kız cekınme yabancı yok
msjların arasında kullandgmız yuz ıfadelerıne smıley denıyo bebıs
var bak çıkan sayfanın sol tarafında yukarıdan aşağıya yılanları okukullanıcı kontrol paneli var bilgi kulesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?