sen gece muhabetinde beni çekiştir sonra dane yapmışım ki de sabah yazılanları görüyoruz heralde dimi gonişmeyyom ben seninleNe demişim...Nooldu kız...
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kıs sen hala smıle yapmamışsın kendine
merhabaa tatlımm nasılsınnnn
Merhabaaaaaaa.... Aman Patsy le samimi olma... Delidür biraz...
ay hem suçlu hem güçlü zeytinyağı mübarek" patsy yok rahatça konuşalım Allahtan akşamları girmiyo "hanımefendi acaba bu cümleleri bi yerden hatırladız mı mesela akşam ki kankalarınızla muhabbetinizden alıntılar olabilir mi ilgiymiş ilgin böylryse ilgisizliğinden Allah muhafazaPatsyyyy.... Sen benim gibi vefalıyı zor bulursun...Konuşma bakalım...Suçumuz neyse artıkİlgilendikçe delleniyo bu
eh öyle böyle diyelim dışarıda yağmur evde pcnin başında oturuyorum buralara alışmaya çalışıyorum. sen nasılsın.
kızlar küsmek yok sevin birbirinizi
merhaba demişşimdir ama yine merhabamerhabaaaa şükür bir iki kişi merhaba demeye başladı teşekkür ederim
ben de bı cıkıp gelıyom benım kız altına yapmıscok yazmayın sonra okuyamıyom
benıde aranıza alın benıdeeeeKos kos oturuyom bende evde sıkılıorum ve hıc arkadasım yok
merhaba demişşimdir ama yine merhaba
heheh bende şimdi bakıcam
kesin yapmıştır benim velette
ay bi çıktım diğer topiklere bakmak için bulamadım
abonek eklememişim şimdi ekledim
dışardada yağmur var pazara gidecektim
ay hem suçlu hem güçlü zeytinyağı mübarek" patsy yok rahatça konuşalım Allahtan akşamları girmiyo "hanımefendi acaba bu cümleleri bi yerden hatırladız mı mesela akşam ki kankalarınızla muhabbetinizden alıntılar olabilir mi ilgiymiş ilgin böylryse ilgisizliğinden Allah muhafaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?