bakma sen ona şeker bu topik onlarından elifid hanımla bi kaç arkadaşının şimdi onlar yok benim topladıklarım var diye çekemiyor:) merhaba. az buçuk delilik iyidir bu hayatta
benim gibi sende mi kös kös oturuyonn kıyamammmm gel gelll
bi seven bulsak anlıycazdaPatsy anlamıyo sevgiden amaHep azarlıyo...
benıde aranıza alın benıdeeeekos kos oturuyom bende evde sıkılıorum ve hıc arkadasım yok
ayy cnm saol valla sıkıntıdan patlıcam hiç bıse yapasım gelmıo
alışırsınn kuzumm bendeee dünden beri bu topikteyimmm çok sevdimm herkes çok iyiiibende aynı evdeyim kös kös oturuyorummmm
biz varız işte şekerbenıde aranıza alın benıdeeeekos kos oturuyom bende evde sıkılıorum ve hıc arkadasım yok
sen başkasına selam verirken arada bana da bişey mi demeye çalışıyonAlıp seni baş köşeye oturtalım hatta... Topikte hasta, yaşlı ve hamilelere itina ile yer verilir
bakma sen ona şeker bu topik onlarından elifid hanımla bi kaç arkadaşının şimdi onlar yok benim topladıklarım var diye çekemiyor
smıle gelince
bak sağ üst köşede kontrol paneli tıkla ona
çıkan sayfanın solunda
hesabım
seçenekleri düzenle
çeşitli seçenekler
mesaj editörü
standart mesajı seçeceksin
seninki basitte duruyor şu ana
ay bunu kaçın cı anlatışım acep recep
kulakların çınlasın nnd
heheee tesekkur ederım kızlar ve azcık ozen gosterın bana ben hamıleyımHosbulduk bakalım hayırlı olsun :2:
aynenn yaa yaz gelsinn artıkkkk aşkımla gezelim tozalımmmm ohhhh
aynen hepsini ayrı ayrı topladım sabah özel mesajlar yazdım okudukları siteye yorum yazar gibi topiğinize dönün yazdım çalıştım kısııım sabahten beri senin gibi öyle ce gelip kurulmadım eski kankalarım olmadığı için kimseyi de çekiştirmedim bilmem anlatabildim miAllah seni bildiği gibi yapsınKızlar bu size topladıklarım diyooo, duyuyo musunuz...
bakma sen ona şeker bu topik onlarından elifid hanımla bi kaç arkadaşının şimdi onlar yok benim topladıklarım var diye çekemiyor
smıle gelince
bak sağ üst köşede kontrol paneli tıkla ona
çıkan sayfanın solunda
hesabım
seçenekleri düzenle
çeşitli seçenekler
mesaj editörü
standart mesajı seçeceksin
seninki basitte duruyor şu ana
ay bunu kaçın cı anlatışım acep recep
kulakların çınlasın nnd
hamişsinnnnn demekk kuzummmmBen hamişlerii çookk severimmmmmm
Alıp seni baş köşeye oturtalım hatta... Topikte hasta, yaşlı ve hamilelere itina ile yer verilir
alışıcam yavaş yavaş. ben zaten bi bu havalara alışamam bir an önce yaz gelse diye bekliyorum
benıde aranıza alın benıdeeeekos kos oturuyom bende evde sıkılıorum ve hıc arkadasım yok
Merhaba, o zaman göremediğimden dolayı özür dilerim. burada her şey çok hızlı gelişiyor. tekrar kusura bakma.
sen başkasına selam verirken arada bana da bişey mi demeye çalışıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?