Gez, toz ama evlenme...O zaman kucağına bebek verip kendileri geziyo :113:
kız bakma sen buna almış kocişi doğurmuş bebişleri ohhhhh şimdi istediği gibi adama nazını da çektiriyo ve sana verdiği akla bakGez, toz ama evlenme...O zaman kucağına bebek verip kendileri geziyo :113:
aynen hepsini ayrı ayrı topladım sabah özel mesajlar yazdım okudukları siteye yorum yazar gibi topiğinize dönün yazdım çalıştım kısııım sabahten beri senin gibi öyle ce gelip kurulmadım eski kankalarım olmadığı için kimseyi de çekiştirmedim bilmem anlatabildim mi
hoşgeldin anne adayı nasıl keyifler bebiş zorluyomu
oo hemde nasıl zorluodu baslarda ama sımdı hıc hamıle dıılmısım gıbı :)
ayy tesekkur ederım cnm sanada nasıp olur ıns
yaşlı derken yani
kız bakma sen buna almış kocişi doğurmuş bebişleri ohhhhh şimdi istediği gibi adama nazını da çektiriyo ve sana verdiği akla bak( bu arada gonişmeyyoz emmeeeeeee merak ettim seni barıştın mı kocişinle ?)
hoşgeldin anne adayı nasıl keyifler bebiş zorluyomu
ya niye özür diliyosun bazen gözden kaçıyo
sayfa atlıyo göremiyoruz
yazılanları boş ver takıl
sevgi abalam
ne oldu
sen daha çiçeği burnunda
yani filizlenen bi hatunsun
ay
alınma heryaşın güzelliği var her çizginin bi yaşanmışlığı hatırası var
sorduk heralde cevap vermiyosun ki bilelimSelamdan da kuşkulanıyo yahu...Hamile diye dedim... Hem asıl ben sana küstüm...Eşinle ne alemdesiniz der insan
elifid dogru dıo valla karına yerlesınce cocuk hah bı bıle takmıolar senı kendılerı gezıolar
ziyaretçi hemen üye olup gelin bekliyoruz bakmayın öyle uzaktan yeni insanlar yenilikler hadi canım
azerinnnnnnnnnnnn neredesin neden sesin sedan çıkmıyo :44:
agedeş de bakem kaç yaşındasın profta yazmıyor söyle heleevettt sevgicimm yanii :)) bendennn genççsinnn yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?