e dimedin hala kaç yaşındasın de bakemhahahahaha patys yaa senden korkulurr daha küçüğümm ben aklıma böyle şeyler sokma seni annemeee söylerim haaa
e dimedin hala kaç yaşındasın de bakem
bak aşağıda kaç üye kaç ziyaretçi var görünüyor ya işte öyle siteye bakan ziyaretçileride kazanmaya çalışıyorum site bana çok iyi geldi onlarda bakıp gitsinler istemiyorum ilk günler bende yabancılık hissettiğim için biliyorum yani
hakket kız 20 yim diyo ben üstüne iki kere daha soruyorum kaçsın diyevalla ben tuttum da cocuk ıste tutamamıs ozur dılerım
patsy yaslanıyo tatlım
ama o bunun farkın da değil ateşli bir iki saatle biticek bi mevzuyu bilmem kaç gündür uzatıyo neymiş özürdileyecekmiş kızım yüz ver önce sonra artık vazgeçemeyeceği bi yerde diz çöktürüp özür dilet
evli olan siz bekar olan ben mi öğreteyim kardeşim bunları size tövbe tövbe
demee öyleee demee demeee azerincimm patsyimm gayet gençç ruhu gençççç
hahahahaha patys yaa senden korkulurr daha küçüğümm ben aklıma böyle şeyler sokma seni annemeee söylerim haaa
hoşgeldinn kuzuuuu nasılsınnn şeref verdin buyur gel sanada bir çay koyuyummmaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben geldim dedim mimse hosgeldin demedi yahu.....
napinus kislar.............
hani arkides ariyoduk.........:2:
Bazı dönemlerde ateşlenemiyosun canım, beden izin vermiyo...
aaaaaaaaaaaaaaaaa
ben geldim dedim mimse hosgeldin demedi yahu.....
napinus kislar.............
hani arkides ariyoduk.........:2:
deme oyle deme deme deme
tabi ki dileyecek işte ben de aynını söylüyorum böyle yaparsan bekleyip bekleyip kendi keyfi olunca özür dileyecek e öteki türlü sen süründürerek özür dileteceksinSuçlu suçunu kabul edecek, af da dileyecek
neredesin öyle kuşlar falan kıss
bizz evde kös kös oturuyoruz diyorumm ohhh hatunaa bak nispett yapıyor yaaa
hakket kız 20 yim diyo ben üstüne iki kere daha soruyorum kaçsın diyepatsy yaslanıyo tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?