ya ne istiyosun başlık söyle makale bilem yazarım sanakıslarrrrrrr cnm sıkılıyo be bırı muhabbet acsında konusalmmmm
azerın kustum sana
Hur abla bızde ıkımızın adını yazalım tıckerlarmıza
hemen kıskan hemen dimi şurada yalnız olan benim hiç elindekiyle yetinmeyi bilme dimi hepsi benim olsun de asi gelin adayı n'olcakazerın kustum sana
hur abla bızde ıkımızın adını yazalım tıckerlarmıza
neden nereye yetişiyosun:44:ben geldiiiim herkese hoş buldum ama az sonra çıkcamm
azerın kustum sana
hur abla bızde ıkımızın adını yazalım tıckerlarmıza
ne demek istiyosun yani o varken sizinle işim olmaz mı demeye getiriyosun iyi hadi git sen git eğlenmene bak biz bakarız burada kendi başımızın çaresinebu gün benim kociş evde
ne demek istiyosun yani o varken sizinle işim olmaz mı demeye getiriyosun iyi hadi git sen git eğlenmene bak biz bakarız burada kendi başımızın çaresine
bu gün benim kociş evde
ne güzel işte şöyle yumuşak yumuşak yanına sokuloh oh ohhhhhhhhhhhh
kıslarrrrrrr cnm sıkılıyo be bırı muhabbet acsında konusalmmmm
kıs haftada biii gün tatilimiz var zatennbırakta kocişimle geçiriiim
e gidicem zaten dedi duymadın mı var bi hazırlık belli hele bi de dünden biliyosa bu gün evde olacağını kesin vardııııııııııırne güzel işte şöyle yumuşak yumuşak yanına sokuloh oh ohhhhhhhhhhhh
e gidicem zaten dedi duymadın mı var bi hazırlık belli hele bi de dünden biliyosa bu gün evde olacağını kesin vardııııııııııırne güzel işte şöyle yumuşak yumuşak yanına sokuloh oh ohhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?