agrasıfe baglanma yne ya..
esra yı ızlemeskı o ama gecelere akarsak bn ona msj attamam uyanır bıseyler karıstrdgıma
sende yanımda evde kalmış bi beceriksiz var sevabına ona yardım ediyorum onun için bakıyoruz dersin
tövbe tövbe kıs gizlimiy di ki yazıyo ya profilimde herşey
siddet korku ve cinsellik iceriyococuklara izletmeyin
Allah Allah ben cinsellik bölümünü kaçırdım galiba o neresindeydi mevzunun:44:siddet korku ve cinsellik iceriyococuklara izletmeyin
sende yanımda evde kalmış bi beceriksiz var sevabına ona yardım ediyorum onun için bakıyoruz dersin
en ıyısını yapmıssın evlenıpte koca derdımı cekeceksın bırde hayatını yasa tatıle fılan gıt araban varsa gez toz ohh dha ne ıstıyonkı
ha o zaman kocanın arkadaşı kardeşi falan olucak şekerim gördüğün gibi aşağısı kurtarmıyorkocamla aynı yaştasın sen
Allah Allah ben cinsellik bölümünü kaçırdım galiba o neresindeydi mevzunun:44:
arabam yoken ıyısını yapmıssın evlenıpte koca derdımı cekeceksın bırde hayatını yasa tatıle fılan gıt araban varsa gez toz ohh dha ne ıstıyonkı
tatile gidemem çalışmalıyım yoksa yaşayamam
zaten illede evleneyim demedim bunu da nereden çıkardın ben başıma açtığım her işi evlenmek istemediğim için açtım
Allah Allah ben cinsellik bölümünü kaçırdım galiba o neresindeydi mevzunun:44:
fesatsın kııssssssssssııııııııııııııııııııım için fesat ben burada senin için uğraşayım ithamlara bak ithamlara cıks cıks cıks kıııııısıım benim ne işim olur cinsellikle neyin durum ortada sen kendine bak psikopat şiddet içerikli feeeeeentezi uygulayan sensincınsellık deyınce gozlerın acıldı bakıom patsyyy
arabam yok
tatile gidemem çalışmalıyım yoksa yaşayamam
zaten illede evleneyim demedim bunu da nereden çıkardın ben başıma açtığım her işi evlenmek istemediğim için açtım
bn sen evlenme meraklısısın demedım cnm ... sen dıyorsun ya evlenmek ıstemedgm ıcın elımden gelenı yaptım bn ona ıyı yapmıssın dedım hayatını yasa dedım
fesatsın kııssssssssssııııııııııııııııııııım için fesat ben burada senin için uğraşayım ithamlara bak ithamlara cıks cıks cıks kıııııısıım benim ne işim olur cinsellikle neyin durum ortada sen kendine bak psikopat şiddet içerikli feeeeeentezi uygulayan sensin
kıs boşver işte karıştırma uzun berbat hikaye he de geçbn sen evlenme meraklısısın demedım cnm ... sen dıyorsun ya evlenmek ıstemedgm ıcın elımden gelenı yaptım bn ona ıyı yapmıssın dedım hayatını yasa dedım
kime uygulayayım :44:cok guzel oluyor tavsıye ederımmm
burdayım kuzuuuum
kime uygulayayım :44:
esradan bulcaz ya sana bı tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?