Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

en önemlisi erkek kısmı zannımca
tamam sevgilimden şikayetim yok ama bazen ömür törpüsü oluyor

ay bunların hepsi bi alem ne vazgeçiyolar ne memnun oluyolar
kııııssssssssııııııııııııııııımmmmm toplu olarak paradokslardasınız
valla sizi bilmem ama şu saatten sonra beni şımartacak bi adam ömrüme törpü olmaz yani
en azından izin vermem ama dikkatinizi çekerim sadece beni şımartsın diye istiyorum

ben şimdi biraz yukarı muhasebeye çıkmalıyım bu arada tabi ki kapatıcam çünkü çok meraklı bi sekreterimiz var birazdan görüşürüz

nasıl yani:44:kıs keşke öyle olsaydı şimdi başlasaydım 20lerime nerdeeeeeeeee geçti gitti valla göz göre göre

tamam kiz uzulme.ben simdi cikiyorum daha camasirlari asicam cocuga yemek yediricem bulasiklari yikicam
yani isim cok:84:
burda bi hava var miss sanki ilk bahar geldi

yok yaa o benim canım
arada tartışmalar olur o kadar tuzu biberi diye boşa dememişler
ama devamlı şımartsa beni bende hayır demezdim yani

he he patsy gordum senı kızım yakalandınnn
hıc 36 durmuyosun ya 25 fılan gosterıyosun sen
bnde resım koycam sekerler ama ısteyım smdı koyamıyorum essız guzellıgmı sızlerle paylasmanın vaktı geldı

sabırsızlıkla bekliyoruz ..
bu arada hayırdır dağılmışsınız yine bulurum ben şimdi sizi

sohbet etmek isteyen canı sıkılmış içi daraslmış arkadaşlar buyrun buraya valla eğleniriz

eeeeeeeeee hala tek başımayım yalnız yalnız yazıyorum valla yok mu benden başka yalnız

kız patsy bızım topıgın reklamını yaptım aMA benı sevmedı bu karılar

kız patsy bızım topıgın reklamını yaptım aMA benı sevmedı bu karılar
bende onları sevmedim ben bu topiği bulmadan önce oraya takıldım birazcık hepsi çok burnu havada bişey
sonra buraya geldim kimsecikler yok
öyle yalnız yalnız yazdım uzun bi süre forum takipten birileri görür gelir diye öyle de oldu zaten oranı adı dostluk falan ama daha çok havalılar topiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…