Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

niye mahsus yapayım ayol sen kendin evlenmemişsin, evlen tatlım seni tutanmı var [hem yalnızlık allaha mahsustur ]
kaçırdın heralde son yazdığımı
evet kendim istemedim çünkü hep ben istenen oldum
bense
baktığım bana bakmıyor bana bakan hiç açmıyor modundayım sen şöyle bi baş sayfalara dönüp elifidle konuştuklarıma da bi göz at 65 75 falan
sanki ben dedim bu kadar yalnız kalayım diye olmuyor işte. bizim gibi deli bozuğu çekecek sevecek adamı bulmak öyle kolay mı şekerim yok hani markette falan olsa belki

patsy niye deyismedin tickeri

eeeeeee görünüyor işte hadi hayırlısı herkescikler var kimse küsmez artık muhabbete dönebiliriz dimi

ay ben bu arada gül olmuşum kıs çiçeklerden birinin keyfini çıkaramadan diperine geçiyorum valla

sabah bişey oldu rezillikti yani
sonradan güldüm ama o an hiç komik değildi valla
dün kardeşim tutturdu ille kokoreç yiyelim valla ben anca çeyrek yerim dedim o kadarcığı bile yetti akşamdan beri nasılım var ya anlatamam
sabah herkes sessiz sedasız haberini okurken benim karnım bir guruldadı sanki 5.30 tramvayı geçiyor
gülüştüler geçiştirdiler ama rezil gibi hissettim kendimi
bi de böyle büyük bi davette herkesin sus pus olduğu o iğrenç saniyelik an vardır ya öyle bi anda gürültüyle hıckırmıştım

ay patsy cim kusura bakma.bu arada kiz senin asil ismin ne

bn yemek yemeye gdıyorum hemen gelıcemmm

eeeeeeee yine herkes burada ama ben tek başıma yazıyorum da yazıyorum yani:44:

Biscolata reklamında Türk erkekleri de var. O gördüğünüz ağaçlar, masalar hep bizimkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…