kaçırdın heralde son yazdığımıniye mahsus yapayım ayol sen kendin evlenmemişsin, evlen tatlım seni tutanmı var [hem yalnızlık allaha mahsustur ]
kaçırdın heralde son yazdığımı
evet kendim istemedim çünkü hep ben istenen oldum
bense
baktığım bana bakmıyor bana bakan hiç açmıyor modundayım sen şöyle bi baş sayfalara dönüp elifidle konuştuklarıma da bi göz at 65 75 falan
sanki ben dedim bu kadar yalnız kalayım diye olmuyor işte. bizim gibi deli bozuğu çekecek sevecek adamı bulmak öyle kolay mı şekerim yok hani markette falan olsa belki
kıs değiştirdim ya görünmüyor mu?:44:patsy niye deyismedin tickeri
hürrem abla ne demek canımdusuncem tabı
kıs değiştirdim ya görünmüyor mu?:44:
sabah bişey oldu rezillikti yani
sonradan güldüm ama o an hiç komik değildi valla
dün kardeşim tutturdu ille kokoreç yiyelim valla ben anca çeyrek yerim dedim o kadarcığı bile yetti akşamdan beri nasılım var ya anlatamam
sabah herkes sessiz sedasız haberini okurken benim karnım bir guruldadı sanki 5.30 tramvayı geçiyor
gülüştüler geçiştirdiler ama rezil gibi hissettim kendimi
bi de böyle büyük bi davette herkesin sus pus olduğu o iğrenç saniyelik an vardır ya öyle bi anda gürültüyle hıckırmıştım
bunu geçmiştikay patsy cim kusura bakma.bu arada kiz senin asil ismin ne
bunu geçmiştik
esrarım bozulmasın diye böyle kalmıştım
patsy
bak sende vardır hikayeler anlatsana bi iki tane neşemizi bulalımkızlar bebiş uyandı arada kayboluyorum kusura bakmayın
ciddi misin kıs öyle merak edilecek bişey değilim vallakiz valla cok merak ediyom seni:18:
böyle iştebn yemek yemeye gdıyorum hemen gelıcemmm
ciddi misin kıs öyle merak edilecek bişey değilim valla
dur bakayım bilgisayarımda resim varsa ekleyim de gör merakın geçsin
ama söyle bakayım önce nasıl hayal ediyosun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?