Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ee busra anlat bakalım

dün şafak topiğindeki kızlarla lafladık faceeden toplu görüşme yaptık gül gül öldümmmmm herkez tek bir ağızdan konuşuyor hem konuşmaları takip edip hem cevap yazmak zor oldu ama eğlenceliydi Sen naptın bakalım :26:

sevgılımle atıstım yına moralmanım 0
dun ne guzel bnı eve bırakmıstı kar yagıyordu elele yurumustuk romantık romantık aksm yne olan oldu

sacma sapan konusuyo bılıyosun oncekkı sorunları hayatımız dallasa donmus bızım en ıyısı ayrılmak galıba

azerın cok tatlı bu bebıs ya maasallah canım benım saclarını neden uzatmıyorsunuz ?

Günaydınn kızlarr

Ay ne soğuk bir gün heryer bembeyaz ama kaza yapan yapanaaa

oyy oyy ykıyamamm ben bunaaaa maşallah ne tatlııı azerinnn yaa sanamı çekti acaba bu kadar güzell yanaklarıdaa kıpkırmızııııı ısırırımm vallaaaaaaaaa

umran hosgeldın cnm
cok tatlı dogumgunu resmı kız olsada sevsem smdı

olsun resmınden severız bızde napalımm

sacma sapan konusuyo bılıyosun oncekkı sorunları hayatımız dallasa donmus bızım en ıyısı ayrılmak galıba
kuzummmm elbet vardır yaşanmışlıkların bi sebebi benim ilişkimde film yazsan olur şekilde 2 yıl ayrı kaldık sonra barıştık bu işler kısmet işi kaderinde varsa olur
kizlar daha isim bitmedi ama benim tatlimin uykudan kalkmis resmini eklemek istedim

Eki Görüntüle 327985
Eki Görüntüle 327986

oyyy ben onu yerimmm ya ısırırım tam ısırmalık çirkin şey :125::125::125: onu bna verin yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…